تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 71 اولاول ... 2329303132333435363743 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 703

نام تاپيک: دانلود ویندوز 8

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

دوستانی که نسخه RTM یک ماه قبل عرضه شده رو داشته باشند . میتونن به راحتی اکتیو و با آپدیت حدود 208 مگابایت تبدیل به نسخه فاینالی که مایکروسافت تو سایتش برای فروش گذاشته بکنن .

والســــــلام .

2. 5 کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    از دوستان کسی هست که با این روش ویندوز 8 رو دانلود کرده باشه؟
    آیا این همون نسخه نهائیه که فقط کرک شده نیست؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

سلام.
    سعید جان درست میگه.چند بار هم تکرار کرد ولی متاسفانه فقط دنبال عبارت Retail هستیم و به اصل ماجرا توجهی نداریم!
    فقط برای اطمینان از سالم بودن میتونید کدهای SHA1 رو با فایلی که دانلود میکنید تطبیق بدید.برای این کدها هم دنبال مرجع معتبر باشید نه سایتهای متفرقه!
    این لینکش >> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم عکسش :
      محتوای مخفی: MSDN Original SHA1 Codes 

5. 2 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستانی که نسخه RTM یک ماه قبل عرضه شده رو داشته باشند . میتونن به راحتی اکتیو و با آپدیت حدود 208 مگابایت تبدیل به نسخه فاینالی که مایکروسافت تو سایتش برای فروش گذاشته بکنن .

والســــــلام .
    اگر منظور شما آپدیت (KB2756872) باشه که البته 104 مگابایته من اونو هم گذاشتم نصب شد ! ولی مشکلات همچنان سر جاشون بودن :|
    مشکلاتی مثل :
    1 - کرش کردن سیستم یا همون BlueScreen وقتی که میخوام آنتی ویروس( Avira) رو پاک کنم ! البته با استفاده از فایل Dump فهمیدم که عیب ویندوزه ! از طرفی میدونم که مشکل رم نیست چون دقیقا سر یه مرحله ای اینطوری میشه !! با رمهای دیگه هم همینطور !
    2 - کانکت نشدن به اینترنت به طوری که یکبار کانکت میشه و بلافاصله دیسکانکت میشه و برای دوباره کانکت شدن باید مودم خاموش روشن شه چون ارور 651 میده !! این مشکل توی ویندوز 7 نبود یعنی مودم سالمه و با NAT کردن مودم میشه بدون کانکشن زدن به اینترنت وصل شد ! ولی با این حال که اینترنت وصله دیگه هیچ کانشکنی مثلا همونایی که همه میدونیم عمل نمیکنه و با کانکت شدنشون اینترنت قطع و با دیسکانکت کردنشون دوباره اینترنت وصل میشه !!
    و یکی دوتا چیز جزئی دیگه که یادم نیست چون ظاهرا اصلا مهم نبودن !
    ولی مهم ترینشون همون دوتا مورد بود که با آپدیت حل نشدن !! البته توی سایت مایکرو سافت نوشته که توی کارایی ویندوز تاثیر مثبت داره این آپدیت ! ولی واسه من نتایجی که گفته بود رو نداشت !!

7. این کاربر از Mr.foad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام بچه ها یکی از دوستای من در یک فرو خارجی بهم گفت نسخه ای که لو رفته همون نهایی هست!! هیچ فرقی نکرده!! یکی هم گفت خریدم و همونه:( خلاصه اینکه فقط اعصاب خورد کنی واسه ما میمونه !!! من RTM بیش از 1و نیم ماهه نصب کردم با اسکایپ فعال کردم عالیه بخدا.هرکی کرک کرده و مشکل داره بدونه مشکل از نوع کرک هست. پس با اسکایپ هرکی فعال کرده مطمئن باشه یه ویندوز کاملاً اورجینال داره با قابلیت آپدیت.این ویندوزها که توسایتها هست فرومهای خیلی حرفه ای خارجی چیزی نزدن !! بچه ها بیخیال باشین
    یا حق
    Last edited by pooya_pc; 31-10-2012 at 22:03.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

لینک همین RTM رو دارید ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

تو کامنتهای سایت p30day نوشتن retail فرقی با rtm نداره، یه نفر گفته با ویزا از خود مایکروسافت خرید کردم rtm زده (مثل همون چیزی که من گفتم) احتملاً مایکروسافت rtm دو ماه پش رو با یه کم اصلاح زده بیرون

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

والســــــلام .
    منم فکر میکنم همینطور باشه و مایکروسافت مثل ویندوزویستا گند زده و تمام.
    نسخه RTM اونجوری سریع اومد روی نت اگه این نسخه هم فرقی داشت حتما همون روز اول سروصداش بلند میشد و میومد.

دوستان محترم لطف کنن یه لینک دانلود سریع و مطمعن از نسخه Enterprise که نسخه 32و64 باهم باشن برای اینکه کم حجمتر بشه بزارن لطفا.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

دوستان روی لپ تاب من 7 نسخه پروفشنال هستش.لپ تاب هم سونیه.
    الان سوالم اینه چطور آپدیتش کنم؟
    باید منتظر موند تا نسخه خاورمیانه بیاد و روی سایت سونی هم بیاد.
    کمی توضیح بدین ممنون میشم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •