مدار آنتن چی شد
مدار آنتن چی شد
كسي مدار فرستنده گيرنده با برد زياد نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
با سلام.لطفا راهنمايي فرماييد چگونه مي توان يک آي سي (از انواع مختلف گيتها ) ttl را روي برد امتحان کرد و سالم بودن انها را فهميد .بدون اينکه خواسته باشيم انها را از روي برد جداکرد/اگروسيله مخصوصي ميخواهد راهنمايي کنيد تا تهيه کنم.لطفا راهنمايي کنيد
مدار آنتن هیشکی نداره برای تقویت آن
بای![]()
![]()
![]()
سلام خسته نباشيد دمتون گرم دستتون درد نكنه كه به ما بچه بي پولها كمك مي كنيد كه چيزي ياد بگيريم
در كتاب آموزش تضميني الكترونيك (نوشته آقاي بهروز سهرابيان انتشارات استاد) ديدم كه مداري را داده كه با يك خازن و يك ديود يكسو ساز ساده ديود نوري را به برق 220 ولت شهري مي توان وصل كرد ولي نور بسيار كمي دارد من مي خواهم خيلي ساده يك موتور كوچك را به برق 220 ولت شهري وصل كنم كه دوري حدود وقتي كه به آداپتور 6 يا 9 ولت وصل مي شه را بدهد ممنون مي شوم زودتر جوابم را بدهيد
سلام و خسته نباشید
من یک مقاله می خواستم راجع به مکانیزم های ارتعاشی
خیلی فوریه 09133814527 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم
سلام به اساتید عزیز.
من ازتون میخوام که بهم یاد بدید یه مدار یا کیت بسازم که صدای خروجی 4 اهم رو به خروجی 6 اهم و ولتاژ قابل تنظیم تبدیل کنه.
خواهشا کمک کنید.در ضمن اگه ممکنه خیلی ابتدایی بگید
سلام دوستان
هر مداري اعم از الكترونيكي . كامپيوتري و رباتيك بخواهيد براتون طراحي مي كنم .
دانشجوي فوق ليسانس كنترل هستم و دانشجوي رباتيك آموزشگاه رباتيك مشهد ( 7639967 )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باسلام
میخواستم در مورد سری کردن ترانزیستور های Power Mosfet و نحوه درایو کردن آنها از شما کمک بگیرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)