دیگه نوشتن فایده ای نداره. جواب این شبهات بارها داده شده. فقط حرفهای قبلی رو نقل قول میکنم:
نوشته شده توسط *Ali*
آخه عزیز من 3.4000 یا اصلا 2.500 پول گوشی . رادیو چرا ندارهههههههههههههه؟نوشته شده توسط Stream
رم چرا نمیخوررههههههههه ؟ یعنی من برای اینکه بخوام گوشی 64 گیگ داشته باشم باید نزدیک 1.200 بیشتر پول بدم ؟ اخه عزیز منطقی باش بهترین رم بازار با سرعت بالا شاید 100 هزار تومن باشه شما میتونی گوشی 16 گیگ اپل 5 رو بگیری و 32 یا 64 گیگ رم که اصلا بگو 150 تومن پول رم بشه بدی . گوشی پات در میاد 2.700 با رم 64 نه 3.400 ..نوشته شده توسط Stream
یکی میگه رادیو اینترنتی . آخه دوست خوبم همه جا که اینترنت نیست. بعدشم چرا باید آدم هزینه برای رادیو بده ؟ اگه رادیو ام اف بخواد نسلش منقرض بشه سامسونگ اولین کسی که این کارو میکنه و دیگه رادیو نمیزاره . مثل همون اینفراردی که از مدل دی 600 به بعد دیگه روی گوشی هاش نذاشت ولی نوکیا و سونی یه عمر اینفرارد میزدن و تاثیری به کار نداشت .نوشته شده توسط *Ali*
یه آقایی هر سیستمی رو که اپل نداره رو اون قدر بی اهمیت جلوه میده که اپل کارش مجاز شه . آخه ان اف سی بده ؟ این سیسیتمی که اس 3 داره واقعا حال کردم باهاش که گوشی رو می چسبونی به هم و عکس 8 مگاپیکسلی در حد ثانیه میره تو اون گوشی ... اینا رو هیچکس نمیبینه تا اپل بزنه همه میگن واااااااااای چه اختراعاتی داره اپل استیو جایز نابغست ولی سامسونگ میزنه وظیفشو انجام داده .نوشته شده توسط Stream
همینطور صدای استریو که ضبط نمیکنه : که باز دوست خوبمون خیلی بی اهمین جلوش دادن . واقعا نمیدونم چی بگم ...نوشته شده توسط Stream
حرف کلیه من اینه : اگه واقعا طرف مصرف کننده باشه و مارک براش مهم نباشه آقا گلکسی اس3 حدودا 1500 پولشه و صفحه ای بزرگتر و با کیفیت تر سیستم هایی که سامسونگ داره و اپل نداره مثل همون ان اف سی ... سیسیتم عاملی به مراتب فراگیر تر .ساپورت رم تا 64 گیگ که کالا با رم 64 گیگ گوشی پات آب میخوره 1600 .. ولی اپل 5 با همین مشخصات تازه با کمی کاستی مثل نخوردن رم و .... 3.400 آخه خودتون بگید بعنی چی ؟ اگه دلار گرون همن برای اپل گرونه هم برای سامسونگ .نوشته شده توسط *Ali*