تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 62 اولاول ... 2329303132333435363743 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 616

نام تاپيک: iPhone 5 | تاپيك بررسي و بحث مسائل مربوط به آيفون فایو

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دیگه نوشتن فایده ای نداره. جواب این شبهات بارها داده شده. فقط حرفهای قبلی رو نقل قول میکنم:
    نقل قول نوشته شده توسط *Ali*
    بنده که هر روز اینجا دارم از اپل دفاع میکنم از دنیای تکنولوژی فقط یه PC و یه گوشی 1280 نوکیا دارم. اینجا ما راجع به ماهیت این گوشی و این تکنولوژی داریم صحبت میکنیم. کسی حرف از شرایط خاص ایران نزد. بله ممکنه از گوشیهای اندرویدی در ایران به نسبت آیفون کاربرد بیشتری حاصل بشه. که اون هم به خاطر شرایط خاص و البته مزخرف ایران از لحاظ تکنولوژیک هست. ولی حقیقت که عوض نشده؟

آخه عزیز من 3.4000 یا اصلا 2.500 پول گوشی . رادیو چرا ندارهههههههههههههه؟
    نقل قول نوشته شده توسط Stream
    رادیو اینترنتی در اختیار همه است و اینترنت حداقل 3-4 مگابیت هم در همه جا!

رم چرا نمیخوررههههههههه ؟ یعنی من برای اینکه بخوام گوشی 64 گیگ داشته باشم باید نزدیک 1.200 بیشتر پول بدم ؟ اخه عزیز منطقی باش بهترین رم بازار با سرعت بالا شاید 100 هزار تومن باشه شما میتونی گوشی 16 گیگ اپل 5 رو بگیری و 32 یا 64 گیگ رم که اصلا بگو 150 تومن پول رم بشه بدی . گوشی پات در میاد 2.700 با رم 64 نه 3.400 ..
    سال هاست استفاده از فلش مموری در دنیا پایین اومده، به خصوص الان که سرعت اینترنت کاملا با سرعت این مموری ها رقابت می کنه. مموری ها در حال حاضر حکم فلاپی دیسک ها در 10 سال پیش رو دارن.

یکی میگه رادیو اینترنتی . آخه دوست خوبم همه جا که اینترنت نیست. بعدشم چرا باید آدم هزینه برای رادیو بده ؟ اگه رادیو ام اف بخواد نسلش منقرض بشه سامسونگ اولین کسی که این کارو میکنه و دیگه رادیو نمیزاره . مثل همون اینفراردی که از مدل دی 600 به بعد دیگه روی گوشی هاش نذاشت ولی نوکیا و سونی یه عمر اینفرارد میزدن و تاثیری به کار نداشت .
    اینجا ما راجع به ماهیت این گوشی و این تکنولوژی داریم صحبت میکنیم. کسی حرف از شرایط خاص ایران نزد.

یه آقایی هر سیستمی رو که اپل نداره رو اون قدر بی اهمیت جلوه میده که اپل کارش مجاز شه . آخه ان اف سی بده ؟ این سیسیتمی که اس 3 داره واقعا حال کردم باهاش که گوشی رو می چسبونی به هم و عکس 8 مگاپیکسلی در حد ثانیه میره تو اون گوشی ... اینا رو هیچکس نمیبینه تا اپل بزنه همه میگن واااااااااای چه اختراعاتی داره اپل استیو جایز نابغست ولی سامسونگ میزنه وظیفشو انجام داده .
    چقدر هم که NFC کاربرد عملی پیدا کرده در همه جا و به کل جا افتاده!

همینطور صدای استریو که ضبط نمیکنه : که باز دوست خوبمون خیلی بی اهمین جلوش دادن . واقعا نمیدونم چی بگم ...
    اسپیکر استریو که اصلا معنی نداره (1. در اون فاصله اصلا صدا استریو نمیشه و ...
    دو منبع صدا در فاصله اینقدر کم از همدیگه اصلا قادر به تولید صدای استریو نیستند.

حرف کلیه من اینه : اگه واقعا طرف مصرف کننده باشه و مارک براش مهم نباشه آقا گلکسی اس3 حدودا 1500 پولشه و صفحه ای بزرگتر و با کیفیت تر سیستم هایی که سامسونگ داره و اپل نداره مثل همون ان اف سی ... سیسیتم عاملی به مراتب فراگیر تر .ساپورت رم تا 64 گیگ که کالا با رم 64 گیگ گوشی پات آب میخوره 1600 .. ولی اپل 5 با همین مشخصات تازه با کمی کاستی مثل نخوردن رم و .... 3.400 آخه خودتون بگید بعنی چی ؟ اگه دلار گرون همن برای اپل گرونه هم برای سامسونگ .
    راجع به قیمت هم که دیگه هیچی نمیشه گفت. شرایط خاص ایران، شرایط خاص آیفون!، شرایط خاص سودجویی فروشنده ها و کلی شرایط خاص دیگه دست به دست هم داده تا تلفنی که 1 دلار هم گرون تر نشده به جای 1500، 3500 فروخته بشه!!!
    Last edited by *Ali*; 02-10-2012 at 23:15.

2. 2 کاربر از *Ali* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یکی میگه رادیو اینترنتی . آخه دوست خوبم همه جا که اینترنت نیست. بعدشم چرا باید آدم هزینه برای رادیو بده ؟ اگه رادیو ام اف بخواد نسلش منقرض بشه سامسونگ اولین کسی که این کارو میکنه و دیگه رادیو نمیزاره . مثل همون اینفراردی که از مدل دی 600 به بعد دیگه روی گوشی هاش نذاشت ولی نوکیا و سونی یه عمر اینفرارد میزدن و تاثیری به کار نداشت .
    میشه دلیل اینکه چرا یه نفر توی امریکا نیاز به رادیو داره رو برای من توضیح بدین؟!‌ وقتی که 4G LTE هست و دنبال خبری باشه میره از نت نگاه میکنه یا دنبال موسیقی باشه از اسپاتیفای و شبکه هایی شبیه این استفاده میکنه؟!

یه آقایی هر سیستمی رو که اپل نداره رو اون قدر بی اهمیت جلوه میده که اپل کارش مجاز شه . آخه ان اف سی بده ؟ این سیسیتمی که اس 3 داره واقعا حال کردم باهاش که گوشی رو می چسبونی به هم و عکس 8 مگاپیکسلی در حد ثانیه میره تو اون گوشی ...
    خود من Galaxy Nexus دارم یعنی از اولین گوشی هایی که با NFC ارائه شد. تا به حال ۱ بار هم ازش استفاده نکردم. دستگاه های NFC دار هنوز اونقدر فراگیر نیستن که بخوان برای انتقال فایل استفاده بشن.

در نهایت همه چی بر میگرده به دید شخص. من خودم تا الان آیفون نداشتم و فقط سر و کارم با اندروید بوده ولی تا الان نشده از این امکاناتی که شما اونا رو «نباشی من میمیرم»‌ معرفی میکنید استفاده خاصی بکنم. همین ۲ شنبه نزدیک به ۱۰۰ تا عکس گرفتم و هیچ دلیلی هم ندیدم که واسه کسایی که همراهم بودن بفرستم چون فکر نمیکردم تو فاصله ی جایی که ما بودیم تا وقتی برسن به خونه نیاز خاصی به عکس ها داشته باشن. رسیدم خونه عکس ها رو فشرده کردم و آپلود کردم و واسشون فرستادم بدون هیچ مشکلی.

رم چرا نمیخوررههههههههه ؟ یعنی من برای اینکه بخوام گوشی 64 گیگ داشته باشم باید نزدیک 1.200 بیشتر پول بدم ؟ اخه عزیز منطقی باش بهترین رم بازار با سرعت بالا شاید 100 هزار تومن باشه شما میتونی گوشی 16 گیگ اپل 5 رو بگیری و 32 یا 64 گیگ رم که اصلا بگو 150 تومن پول رم بشه بدی . گوشی پات در میاد 2.700 با رم 64 نه 3.400 ..
    اولا S III 64GB رو شما اگه ۱۵۰۰ جور میکنید واسم شماره حساب بدین پول میریزم یکی واسه من بگیرین.
    ضمنا این ترکیبی که شما اشاره کردید برابره با ۱۲۸ گیگابایت. یعنی برابر با مک بوکی که من الان دارم استفاده میکنم.
    میشه شفاف سازی کنید که از ۱۲۸ گیگابایت چه استفاده ای میخواین بکنین؟!
    من تا به حال نشده نیاز به بیشتر از ۱۰ گیگ موسیقی داشته باشم که همراهم باشه.
    اگه خیلی خوره بازی باشید هم فکر نمیکنم بیشتر از Asphalt 7 , Modern Combat 3 , Nova 3 , Fifa 2013 چیزی نیاز داشته باشید. حجم رو نمیدونم ولی روی هم ۶ گیگابایت. ۴ گیگ هم بازی و نرم افزار های کم حجم و معمولی.
    ۲ تا فیلم ۱.۵ گیگابایتی (فیلم های 720p فشرده شده از ۹۰۰ مگ بیشتر ندیدم. اینجا فرض رو بر این گذاشتیم که روی یه مقدار کیفیتی که معمولا توی صفحه ی اسمارت فون به چشم نمیاد هم حساسیت بالایی هست) هم در نظر میگیریم که اگه شرایطی پیش اومد و یه مدت طولانی بیکار بودیم ببینیم.
    نهایتا ۵-۶ گیگ عکس (هر چند من خودم هر چی عکس داشته باشم ور میدارم از روی گوشی و فقط چند تا عکس خیلی قشنگ رو نگه میدارم) هم حساب میکنیم.
    یه دیوایس ۳۲ گیگ به خوبی برای این مصارف پاسخگوئه.

4. این کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

به یه نکته دیگه هم باید اشاره کرد که شاید بشه گفت منشاء خیلی از این انتقادها (مخصوصا تو ایران) هست

یادم نیست این جمله رو یه جایی از اپل خوندم یا تو منبع دیگه ای دیدم :

این که اپل شرکتی هست که محصولاتش منطبق با اخرین و بروزترین تغییرات تکنولوژی تو کشورهای پیشرفته (مخصوصا امریکا) طراحی میشن

یعنی اپل دیدش راحتیه استفاده محصولاتش تو کشوری با امکانات امریکاست واگه شما بخوای از اون ها تو ایران یا کشورهای به اصطلاح جهان سوم استفاده کنید به علاقه شما برمی گرده

در صورتی که شرکتی مثل سامسونگ طیف بیشتری از کشورها رو مد نظر قرار میده و سعی می کنه تو محصولاتش حتی مصرف کننده های یه کشورهای افریقایی رو هم در نظر بگیره

برای همین هست که اپل امکاناتی مثل رادیو یا بلوتوث (بدیل مساله کپی رایت) و .... رو یا حذف و یا محدود کرده و می تونم به جرات بگم محصولاتش برای کشورهایی مثل امریکا بهینه میشن و کشورهای درجه 2 و 3 اصلا واسش مهم نیستند اینقدر که حتی حاظر نیست مثلا مثل

سامسونگ مخلوطی از تکنولوژی های مختلف تو یه گوشی یا حتی گوشی هایی با امکانات و توانایی هایی در رده قیمت های متفاوت رو تولید کنه.
    Last edited by arash59b; 02-10-2012 at 23:31.

6. 2 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

به یه نکته دیگه هم باید اشاره کرد که شاید بشه گفت منشاء خیلی از این انتقادها (مخصوصا تو ایران) هست

یادم نیست این جمله رو یه جایی از اپل خوندم یا تو منبع دیگه ای دیدم :

این که اپل شرکتی هست که محصولاتش منطبق با اخرین و بروزترین تغییرات تکنولوژی تو کشورهای پیشرفته (مخصوصا امریکا) طراحی میشن

یعنی اپل دیدش راحتیه استفاده محصولاتش تو کشوری با امکانات امریکاست واگه شما بخوای از اون ها تو ایران یا کشورهای به اصطلاح جهان سوم استفاده کنید به علاقه شما برمی گرده

در صورتی که شرکتی مثل سامسونگ طیف بیشتری از کشورها رو مد نظر قرار میده و سعی می کنه تو محصولاتش حتی مصرف کننده های یه کشورهای افریقایی رو هم در نظر بگیره

برای همین هست که اپل امکاناتی مثل رادیو یا بلوتوث (بدیل مساله کپی رایت) و .... رو یا حذف و یا محدود کرده و می تونم به جرات بگم محصولاتش برای کشورهایی مثل امریکا بهینه میشن و کشورهای درجه 2 و 3 اصلا واسش مهم نیستند اینقدر که حتی حاظر نیست مثلا مثل

سامسونگ مخلوطی از تکنولوژی های مختلف تو یه گوشی یا حتی گوشی هایی با امکانات و توانایی هایی در رده قیمت های متفاوت رو تولید کنه.
    ایران و آفریقا و کشورهای جهان سوم دیگه مسائل مهمتری دارند که باید اول اونا رو حل کنند. اینجا هرگز اسمارت فون و تبلت دردی از مردم دوا نمیکنند. کامپیوترش رو هم به زور میشه جزو وسایل ضروری قلمداد کرد.
    مشکل ما و بقیه کشورهای جهان سوم این نیست که چرا "آیفونمون رادیو نداره" یا "چرا نمیتونیم با آیفون ارسال فایل کنیم" و برای حل مشکلمون نیاز نداریم که "تبلتمون USB On the go" داشته باشه یا "حافظه گوشیمون قابل ارتقا به 64 باشه". هر وقت مسائل بالاتر و اساسی این مملکت ها حل شد اون وقت هم راه برای ورود و استفاده از آیفون -به شکلی که توی آمریکا هست- باز میشه و اون موقع میتونیم به حق بین این گوشیها قضاوت کنیم. مگه کشورهای اروپایی چقدر با آمریکا متفاوت هستند؟ توی همین آسیای خودمون چین و کره رو داریم که یکیش بزرگترین اپراتور رو داره و یکیش بالاترین سرعت اینترنت در جهانو.

8. این کاربر از *Ali* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

اگر اینطوریه که شما میگید اپل برای خودش رقابت میکنه پس سامسونگی که ماهی یه گوشی میده بیرون با یه طراحی و مدل و سخت افزاری و...مختلف پس سامسونگ چی کار میکنه ساموسنگ به نظر بیشتر با خودش رقابت میکنه با اینکه میدونه که شاید فروش گوشی های قبلیش بیاد پایین با ایرائه مدل های جدید اما بازم کار خودشو میکنه به این میگن مشتری مداری دست خرید مشتری هنگام خرید با سلیقه های مختلف باز تر میشه...

پ.ن:یعنی واقعان بدون تعصب دلایل یه سری دوستانو خوندم که از بعضیهاشون انتظار چنین حرفایی رو نداشتم! شاخ در آوردم

پست پایین جمله ای که بولد کردم آدم بهتر اون جمله ای که زومیت گفته بود درکش میکنه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آدم مغذش در برابر چنین دلایلی از کار میفته چیزی نمیشه گفت!!!!!
    Last edited by Mohammad King; 03-10-2012 at 00:19.

10. این کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

ایران و آفریقا و کشورهای جهان سوم دیگه مسائل مهمتری دارند که باید اول اونا رو حل کنند. اینجا هرگز اسمارت فون و تبلت دردی از مردم دوا نمیکنند. کامپیوترش رو هم به زور میشه جزو وسایل ضروری قلمداد کرد.
    مشکل ما و بقیه کشورهای جهان سوم این نیست که چرا "آیفونمون رادیو نداره" یا "چرا نمیتونیم با آیفون ارسال فایل کنیم" و برای حل مشکلمون نیاز نداریم که "تبلتمون USB On the go" داشته باشه یا "حافظه گوشیمون قابل ارتقا به 64 باشه". هر وقت مسائل بالاتر و اساسی این مملکت ها حل شد اون وقت هم راه برای ورود و استفاده از آیفون -به شکلی که توی آمریکا هست- باز میشه و اون موقع میتونیم به حق بین این گوشیها قضاوت کنیم. مگه کشورهای اروپایی چقدر با آمریکا متفاوت هستند؟ توی همین آسیای خودمون چین و کره رو داریم که یکیش بزرگترین اپراتور رو داره و یکیش بالاترین سرعت اینترنت در جهانو.
    من طرف سخنم خودمون نبودیم عزیز

ولی گفته من در مورد اپل وقعا صدق می کنه و خط مشی این شرکت به این شکل هست. اولین دغدغه اپل بهترین تکنولوژی مطابق با امکانات مردم کشورهایی نظیر امریکاست.

در حالیکه شرکت های دیگه درسته گوشی های خوبی میزنند ولی همیشه سعی می کنند که دیوایس شون رو با امکاناتی تولید کنند که طیف بیشتری از سلایق، درامد و .... رو دربر بگیره.

هر چند هم کلا با نظر شما موافقم

خودم هم از اکثر محصولات اپل استفاده می کنم ولی این مطالب هم باید درنظر گرفت.
    Last edited by arash59b; 03-10-2012 at 00:04.

12. 2 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

برادر عزیز سعی کن با افرادی که تعصب اپل دارن بحث نکنی ، هرچی بگی قبول نمی کنن و فقط حرف خودشون رو میزنن .

سیاست اپل کاملا مشخص هست و همه این رو میدونیم که اپل با یوزرش کاری نداره ، فقط دنبال راهی هست که فروش کنه .
    همین قضیه گوگل مپ و یوتیوب رو میشه مثال زد . این افراد متعصب اپل باید حداقل از Tim cook یاد بگیرن که اومد عذرخواهی کرد در حالی که اینا میگفتن اصلا حرف نداره مپ کاملا 3D و ...

اپل کارش اینه :
    یک گوشی آپدیت شده نسبت به نسخه قبلی میده - ( منهای ) امکاناتی که میتونه تو این نسخه عرضه کنه ولی نگه میداره برای نسخه بعدی مانند 3G , 3GS , 4S تا پول در بیاره .
    اپل هیچ وقت یک دستگاه کامل نمیده به بازار .

تنها نکته قوت اپل سیستم عامل IOS هست ، اگر کمپانی های دیگه بتونن از نظر نرم افزاری خودشون رو از IOS جلو بندازن این سیستم عامل به تدریج میشه Symbian الان .
    با این سیاستی که اپل داره راه به جایی نمیبرن .

14. 2 کاربر از =CYBER= بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

سیاست اپل کاملا مشخص هست و همه این رو میدونیم که اپل با یوزرش کاری نداره ، فقط دنبال راهی هست که فروش کنه .

اپل هیچ وقت یک دستگاه کامل نمیده به بازار .
    ؟؟؟؟؟

تا توقع یوزرهاش چی و از کجا باشه؟

مثلا یوزرهای امریکایی و اروپایی توقع رادیو دارند یا بولوتوث یا رم خارجی؟ یا یوزرهای ایرانی این توقع ها رو دارند.

یا سامسونگ خیلی به یوزراش اهمینت میده که اندروید هر دیوایس ش رو فقط یکبار ارتقاء میده. و به فکر انداختن 4 هسته الکی و بدون استفاده و چشم مشتری پر کن تو دیوایس هاش هست.

16. 3 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بله حق کاملا با شماست. مشتری مداری اینه که اسلات مموری و رادیو اف ام بزاری و فقط به یه ورژن بالاتر (فرویو به جینجربرد - گلکسی اس) آپدیت کنی نه اینکه اسلات مموری و رادیو اف ام که فقط برای کشور های جهان سومی مثل ما شاید بهش نیاز داشته باشن رو حذف کنی و به ۳ ورژن بعد آپدیت کنی. (۳ جی اس)

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

؟؟؟؟؟

تا توقع یوزرهاش چی و از کجا باشه؟

مثلا یوزرهای امریکایی و اروپایی توقع رادیو دارند یا بولوتوث یا رم خارجی؟ یا یوزرهای ایرانی این توقع ها رو دارند.

یا سامسونگ خیلی به یوزراش اهمینت میده که اندروید هر دیوایس ش رو فقط یکبار ارتقاء میده. و به فکر انداختن 4 هسته الکی و بدون استفاده و چشم مشتری پر کن تو دیوایس هاش هست.
    دوست عزیز الا ن آندریود 2.1 منسوخ شده؟؟؟

گالگسی اس الان تا کجا آپدیت دریافت کرد>؟؟؟

عزیز من اپل بحثش جداس چون 2 سالی یه گوشی میده بیرون تنوع نداره فقط آپدیت میده اما سامسونگ چی؟!؟!

اصلن ولش کن نمیخواد ادامه بدی بیخیال!!!!

19. 2 کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •