تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 33 از 328 اولاول ... 232930313233343536374383133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

به نظرم من برای شروع یه زندگی یه حداقلهایی برای 2 طرف لازمه

مثلا پسر حتما خدمت رفته باشه و کاری هم دست و پا کرده باشه.....

اما امروز ه تو جامعه به این چیزها اصلا توجه نمیکنند......مدرک تحصیلی ازت میخوان.شغل دولتی و آینده دار و کلی سرمایه اولیه برای شروع زندگی

این که نشد..........اگه قرار بود من همه چیز داشته باشم که دیگه دیونه نیستم اونو با یه نفر دیگه شریک بشم...اینو از خیلی از مردهای مجرد شنیدم

خودم به شخصه دوست دارم زندگیمو از نو بسازم و به همراه یه نفر دیگه.....اگه من به اهداف و ارزوهام رسیده باشم که دیگه زوجه به چه دردم میخوره.......؟

2. 9 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

اما امروز ه تو جامعه به این چیزها اصلا توجه نمیکنند......مدرک تحصیلی ازت میخوان.شغل دولتی و آینده دار و کلی سرمایه اولیه برای شروع زندگی

این که نشد..........اگه قرار بود من همه چیز داشته باشم که دیگه دیونه نیستم اونو با یه نفر دیگه شریک بشم...اینو از خیلی از مردهای مجرد شنیدم

خودم به شخصه دوست دارم زندگیمو از نو بسازم و به همراه یه نفر دیگه.....اگه من به اهداف و ارزوهام رسیده باشم که دیگه زوجه به چه دردم میخوره.......؟
    ببینید اونایی که دختر و پسر باهم آشنا میشن و قصد بهم رسیدن دارن بخش اول حرفاتون درسته یعنی خب باهم شروع میکنن باهم سعی میکنن از اول شروع کنن و...حالا پدر و برادری این وسط مخالفت کرد دختر شایدتا حدودی بتونه راضیشون کنه و باقی قضایا
    اما اون بخش که میگید سرمایه میخوان و مدرک و...میدونید اینا وقتیه که شما با معرفی یا حالا هرروشی غیراز اون موردی که گفتم اقدام کنید خب دختر که عاشق شما نیست پدر و مادرش هم همچنین
    میشینن سبک سنگین میکنن میگن مثلا پسر فلانی هم که پیشنهاد شده شرایط کاریش بهتر نیست؟و این مدل صحبتها یعنی اینجوری میسنجن تا آینده دخترشون رو در این وضع بد و فاجعه آمیز اقتصادی که از وسایل خونه گرفته تا عطر و نون و مرغ و هررررچی که بگید هزار برابر شده سعی کنن حالا که حق انتخابی براشون هست بهترین شرایط ممکنه رو انتخاب کنن!
    این میشه که شرایط سختی رو برای اقای دوماد میگذارن
    حالا این برداشت شخصیه منه که احتمال اشتباه بودنش هم هست!

4. 5 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

میشینن سبک سنگین میکنن میگن مثلا پسر فلانی هم که پیشنهاد شده شرایط کاریش بهتر نیست؟و این مدل صحبتها یعنی اینجوری میسنجن تا آینده دخترشون رو در این وضع بد و فاجعه آمیز اقتصادی که از وسایل خونه گرفته تا عطر و نون و مرغ و هررررچی که بگید هزار برابر شده سعی کنن حالا که حق انتخابی براشون هست بهترین شرایط ممکنه رو انتخاب کنن!
    این میشه که شرایط سختی رو برای اقای دوماد میگذارن
    حالا این برداشت شخصیه منه که احتمال اشتباه بودنش هم هست!
    بعدش نتیجه اش میشه آمار وحشتناک طلاق

6. 4 کاربر از rozbeh85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به نظر من پدر و مادر های جوان ها [حذف شد] تو کل گیتی بعد حالا چوبش رو ما جوان های امروز که با اعصاب خراب فکر های مشکلدار و شرایط بد ازدواج و اقتصاد و خواسته های ناحق از جوان ها روبرو میشیم و چاره ای هم نداریم یا باید همین جوری بسازیم یا بریم خودکشی کنیم
    Last edited by Ezel; 29-10-2012 at 21:31. دليل: ادبیات نامناسب

8. 11 کاربر از mmf66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

به نظر من پدر و مادر های جوان ها...تو کل گیتی بعد حالا چوبش رو ما جوان های امروز که با اعصاب خراب فکر های مشکلدار و شرایط بد ازدواج و اقتصاد و خواسته های ناحق از جوان ها روبرو میشیم و چاره ای هم نداریم یا باید همین جوری بسازیم یا بریم خودکشی کنیم
    من فک می کنم یه خورده کم انصافیه که همه تقصیر ها رو به گردن والدین بندازیم

خیلی از پدر مادر ها خودشون از این وضعیتی برای بچه هاشون درست شده ناراحتن حتی شاید بیشتر از بچه ها

خیلی ها اون 20 30سال پیش که تصمیم گرفتن بچه دار بشن روحشون هم خبر نداشت که قراره وضعیت این طوری بشه

من از خیلی ها می شنوم که میگن اگه ما میدونستیم می خواست این جوری بشه اصلا فکر بچه دار شدن رو هم از سرمون بیرون می کردیم

ولی منم با اون قسمت (قرمز) حرف شما موافقم

باید امیدوار بود ...
    Last edited by Ezel; 29-10-2012 at 21:32. دليل: ویرایش نقل قول

10. 8 کاربر از cool11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Legacy's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

به نظر من پدر و مادر های جوان ها ...تو کل گیتی بعد حالا چوبش رو ما جوان های امروز که با اعصاب خراب فکر های مشکلدار و شرایط بد ازدواج و اقتصاد و خواسته های ناحق از جوان ها روبرو میشیم و چاره ای هم نداریم یا باید همین جوری بسازیم یا بریم خودکشی کنیم
    پس از همین حالا قدمهاتون رو با احتیاط تر بردارید چون یک روزی هم قطعاً میرسه که یکی همین حرف رو برای خود شخص شما ممکنه بگه.
    جوونهای زیادی سراغ دارم که همین حالا یقه ی پدر و مادر بیچاره شون رو چسبیدند که اصلاً چرا و به چه حقی ما رو به این دنیای .... آوردی؟!
    حالا بیا و درستش کن! مثلاً قرار بود عصای دست باشند! حداقل در رؤیاهای والدهاشون!
    البته از حق نگذریم، واقعیت شاید تلخ زندگی اینه که تقریباً همه ی بشرهای روی زمین، بلکه همه ی جانداران! فقط نتیجه ی لحظه ای کامجویی خودخواهانه ی والدینشون هستند.اون وسط که دیگه کسی بفکر آینده و اون صحبتها نیست.
    حتی توی همین تاپیک رو ببینید. بعضیها آوردن بچه رو نمک زندگی میدونند! بعبارتی بچه رو یک اسباب بازی، یک عروسک البته از نوع جاندارش! که باعث شه از تنهایی دربیان تصور میکنند!!
    شاید واقعاً چنین کارکردی رو هم بچه در زندگی مشترک داشته باشه ولی آیا واقعاً با این دید میخوان بچه بیارن؟؟؟
    ازدواج هم که بدون بچه آوردن قابل تصور نیست! (فقط بعنوان مَثل) مثل سفره ی بدون غذا که اصلاً قابل تصور هم نیست!
    بهرحال. بیاید اول در اثر فکر کردن به این چیزها کمی هنگ کنیم! صرفنظر از نتیجه ای که تهش خواهید گرفت.

لُب کلامم اینه: اول فکر، بعد عمل.
    تنها دلیل من اینه که فرد مورد علاقه ام رو پیدا نکردم
    27 سالمه و مهندسی برق دارم
    هم خونه دارم و هم ماشین ولی هیچ کدوم ملاک نیست چون کسی که میخوام انگار وجود نداره
    سن و داشتن خونه و ماشین یعنی دیگه آمادگی برای ازدواج؟
    با این نگاهتون میترسم چند ماه بعد ازدواج، هیچکدوم از اونها که نام بردید رو دیگه نداشته باشید!
    Last edited by Ezel; 29-10-2012 at 21:33. دليل: ویرایش نقل قول

12. 8 کاربر از Legacy's بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

یکی از اقوام عروسی گرفته بعد کارت دادن ذکرکردن بدون بچه! بعد یعنی کلا بچه که هیچی کلا پشت کارت نوشتن آقای فلان بهمراه بانو!!!!کلا یعنی بدون خانواده تشریف بیارید!
    از طرفی حق هم دارن خرج و مخارج خیلی کمرشکن هست دوستان ،یکی از نزدیکان خبر اورده که هزینه برای پذیرایی(بهمراه شام) به ازای هریک نفر 50هزار تومن شده
    دیگه اینو گفتن ما بیخیال این شدیم که مارو کلا آدم حساب نکرده و دعوت ننموده اند! مبارکشون باشه
    هدف از این پست این بود که بگم مزنه دست دوستان بیاد الان شهرستان هزینه اینجوریاست

14. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

به نظرم انداختن تقصیر گردن پدر و مادرها بی انصافی هست.
    فقط زمانی ایراد وارد هست که بعضی خانواده ها تعداد بچه زیاد به نسبت درامدشون تولید () کردن.
    بزرگترین عامل حکومت هست،چرا باید انقدر نوسان توی قیمتها باشه. واسه اکثر مردم تامین ما یحتاج اولیه سخته چه برسه به پس انداز و تهیه لوازم غیر اصلی.
    الان شده در حد بخور و نمیر.
    Sent from my X10i using Tapatalk 2

16. 8 کاربر از hamed1297 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

ببینید اونایی که دختر و پسر باهم آشنا میشن و قصد بهم رسیدن دارن بخش اول حرفاتون درسته یعنی خب باهم شروع میکنن باهم سعی میکنن از اول شروع کنن و...حالا پدر و برادری این وسط مخالفت کرد دختر شایدتا حدودی بتونه راضیشون کنه و باقی قضایا
    البته یه نکته رو اشاره کنم که به اندازه موهای سرم هم دیدم که قبل از ازدواج و تو دوران دوستی کلی توافق میکنم با هم و وقتی بحث جدیدتر میشه 2 طرف پا پس میکشن

یه نکته دیگه که الان شاهدش هستیم اینکه خیلی از خانمها قبل از ازدواج شعار میدن که ما توقعات کمی داریم و میسازیم.اما وقتی وارد زندگی میشن و بعد از مقایسه زدگی خودشون با دیگران کم کم چشم و هم چشمیهاشون شروع میشه.اینو گفتم بدونید که زیاد روی حرف همچین دختران حساب باز نکنید..........نمونش فراوانه

به نظرم انداختن تقصیر گردن پدر و مادرها بی انصافی هست.
    فقط زمانی ایراد وارد هست که بعضی خانواده ها تعداد بچه زیاد به نسبت درامدشون تولید () کردن.
    موافقم. پدر و مادرها دلسوز بچه هاشون هستند و وقتی میبینن خودشون تو چه شرایطی ازدواج کردن که 100 برابر آسانتر از دوران ما بوده و الان به چه روزی رسیدن و چقدر بدبختی کشیدن سعی میکنند تا جایی که امکان داره بهترینها برای فرزندانشون پیش بیاد

پدر دختر خانمی رو فرض کنید که چقدر نگران آینده بچشه.خوب یه جورایی بهش حق بدید که سختگیری هم بکنه البته نه تا اون حد که غیر عقلانی باشه و باعث اذیت شدن دو طرف

فقط دوستان حرمت کلام و همچنین حرمت تاپیک رو نگه دارین خواهشااااااااا

18. 9 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehran_pqqp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

بله حداقلها نیاز هست ، دست خالیه خالی که نمیشه رفت دنبال ازدواج ولی خب یه سری چیزای جدید و نو ظهور تو جامعه به وجود اومده که من یکی به شخصه برام قابل هضم نیست
    مثلا یکی از شروط پدره دختری که بنده باهاش قصد ازدواج داشتم این بود که 5 تیکه از وسایل اولیه زندگی رو من بخرم: 1- تلویزیون 2- فرش 3- یخچال 4- سرویس چوب 5-ماشین لباسشوئی

خب الان یعنی اصولا این موارد + هزینه سرسام آور مسکن رو پسر باید متحمل بشه + هزینه عروسی + طلا و .... من نشستم حساب کردم

خیلی بخوای کم هزینه کنی برای اون 5 مورد حداقل باید 7-8 تومن بذاری کنار
    یه خونه کوچیک و ارزون بخوای اجاره کنی حدودا 7-8 تومن پول پیش + 300 الی 400 هزار تومان اجازه
    یه عروسی ساده بخوای بگیری الان تو این وضعیت کمتر از 10 -12 تومن در نمیاد
    و هزینه های خورده ریز دیگه که بخوای نخوای پیش میاد

یعنی فقط برای استارت زندگی ساده باید 25-30 تومن علی الحساب داشته باشی بماند که طلا چقد گرون شده که دیگه اونو حساب نکردم

ولی یه راه حلی هم داره: بگردی یه دختر خونواده دار و منطقی که سطح فکر پدر و مادرش واقعا رو حساب و کتاب و منطق باشه نه دختر خاله و دختر دایی و .... رو پیدا کنی که فکر نمی کنم این مورد این روزا به راحتی پیدا بشه

پ.ن: منظورم این بود که پدر و مادر نگاه نکنن چون دختر دایی 1364 تا سکه مهریه کرده پس ما 2364 تا مهر می کنیم ... و خیلی چیزای دیگه وگرنه از نظر من ازدواج با اقوام در صورت شناخت و ... خیلی بهتر از غریبه هست ولی اینم کلی نیست و بعضی اوقات غریبه بهتر هست در کل با شناخت کافی باید وارد گود شد
    Last edited by mehran_pqqp; 30-10-2012 at 02:17.

20. 6 کاربر از mehran_pqqp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •