تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 68 اولاول ... 2329303132333435363743 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 674

نام تاپيک: XPERIA™ T | گوشی اندرویدی سونی با پردازنده ی دو هسته ای ، صفحه نمایش اچ دی 4.6 اینچی و دوربین 13 مگاپیکسلی

آخر فروم باز supermax15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

تو ICS مثل این که 60یگیره
    جلی بین به خاطر پراجکت باتر افت میکنه
    مثلا s3 توی جلی بین 8فرم افت داشته
    البته من تمامی تیک های کار کردن Gpu رو زدم، کلا سی پی یو کاره ای نیست

دوستان کسی میتونه جای معتبری برای دانلود گیم +دیتا برای T رو بده؟!
    اعصاب خوردی نداشته باشه

androidha.com

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

دوستان
    یه سوال داشتم...

چرا وقتی که شرکت اریکسون قدیم قدیما به تنهایی گوشی میزد و بعدش با سونی یکی شد؟؟اصلا چه دلیلی داشت یکی شدن این 2 شرکت؟چرا سونی به تنهای گوشی نزد؟
    و الان چرا جدا شدن از هم؟و سونی به تنهایی گوشی میزنه؟
    الان اریکسون بی خیال نشسته؟یا مثل سابق به تنهایی گوشی تولید میکنه؟
    اصلا دلیل تلفیق این 2 شرکت و بعدش تفکیکش از هم چی بود؟

با شناختی که از این 2 شرکت دارم هر 2 به تنهایی قدرت کافی برای تولید گوشی رو داشتن...
    حتی به تنهایی بازارش رو هم داشتن!!!

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اون موقع شریک بودن
    سونی قسمت موبایل اریکسون رو کامل خرید
    اریکسون توانایی تولید موبایل نداشته و نداره،فقط چند مدل درپیت اونم با کمک شرکت های سخت افزاری مثل سونی تونسته بساهز، فقط چیپ های مخابراتی رو تولید میکرد که سونی اونو خرید تا با برند خودش بسازه
    الان هم اریکسون خودش به تنهایی داره دکل و ازین چیزا میسازه

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

دوستان
    یه سوال داشتم...

چرا وقتی که شرکت اریکسون قدیم قدیما به تنهایی گوشی میزد و بعدش با سونی یکی شد؟؟اصلا چه دلیلی داشت یکی شدن این 2 شرکت؟چرا سونی به تنهای گوشی نزد؟

با شناختی که از این 2 شرکت دارم هر 2 به تنهایی قدرت کافی برای تولید گوشی رو داشتن...
    ده سال پیش این دو شرکت به دلیل اسم سونی و تجربه مخابراتی که اریکسون داشت به هم پیوستند اما بعد از 10 سال سونی تصمیم گرفت 50% سهام را بخره و خودش پا به عرضه تلفن هوشمند بگذاره دلیلشم عقب ماندگی بود که سونی اریکسون هر

روز دچارش میشد اریکسون به تنهایی توانایی تولید تلفن هوشمند را نداشت چون این شرکت بیشتر در زمینه مخابراتی کار میکنه

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا کسی Snapdragon Batterygurro رو نصب کرده ؟
    به نظرم تاثیر داره،خیلی از اپ ها رو نمیزاره رفرش بشن

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان
    یه سوال داشتم...

سوال جالبی بود
    یادمه در زمان شروع شراکت این دوتا شعار اولیه این بود : تخصص اریکسون + تجربه سونی = سونی اریکسون
    بر اساس توافق اولیه و هدایت بازار سونی مذاکرات رو شروع کرد برای پیشبردن تولید تلفن و تقسیم سود که اتفاقا اون اوایل تنها رقیب جدی نوکیا همین سونی اریکسون بود
    ولی خب بعد از سال 2007 ورق برگشت ! سونی اریکسون توانایی و فرصت رقابت رو مثل اپل یا بقیه نداشت ، دلیلش هم معلوم بود سیاست و سرمایه گذاری های اولیه برای تولید گوشی های لمسی امروزی پیاده نشده بود
    الان هم که میبینین جدا شدن در واقع جدا نشدن ، سونی با پرداخت بیش از 1 میلیارد دلار پتنت های اریکسون و سهامش رو خرید ولی هنوز از خیلی امتیازها و اختراع های مخابراتی اریکسون داره استفاده میکنه
    به هر حال هر سیاستی تاریخ مصرفی داره و دائمی نیست ، بهترین تصمیم ممکن هم گرفته شد وگرنه تا چند سال بعد در صورت ادامه شراکت هر دوتا شرکت تو بخش موبایل اعلام ورشکستگی میکردن

7. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آقا کسی Snapdragon Batterygurro رو نصب کرده ؟
    به نظرم تاثیر داره،خیلی از اپ ها رو نمیزاره رفرش بشن
    این برنامه الگوی استفاده شما از اسمارت فون رو کپی برداری میکنه و بر اساس کاربرد شما منابع رو در اختیار میزاره
    کلا این برنامه تنظیمات خاصی برای کاربر نداره و الگوریتم رفتاری متفاوتی با بقیه برنامه های مدیریت باتری داره
    طبق گفته خود توسعه دهنده 2-4 روز زمان لازم داره تا خودش رو با طرز استفاده کاربر وفق بده
    یکی از کارهایی که میکنه اینه که برنامه هایی که به ندرت مورد استفاده قرار میگیرن رو از خط پردازش بیرون میاره تا پردازنده و حافظه درگیرش نشن
    یا به طور خودکار فاصله زمانی میان استفاده و لمس صفحه رو تشخیص میده و در بین تماس ها با صفحه سنسورهای تشخیصی رو از کار میندازه و خیلی موارد دیگه

حیف که فقط برای snapdragon ها هست !!

9. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این برنامه الگوی استفاده شما از اسمارت فون رو کپی برداری میکنه و بر اساس کاربرد شما منابع رو در اختیار میزاره
    کلا این برنامه تنظیمات خاصی برای کاربر نداره و الگوریتم رفتاری متفاوتی با بقیه برنامه های مدیریت باتری داره
    طبق گفته خود توسعه دهنده 2-4 روز زمان لازم داره تا خودش رو با طرز استفاده کاربر وفق بده
    یکی از کارهایی که میکنه اینه که برنامه هایی که به ندرت مورد استفاده قرار میگیرن رو از خط پردازش بیرون میاره تا پردازنده و حافظه درگیرش نشن
    یا به طور خودکار فاصله زمانی میان استفاده و لمس صفحه رو تشخیص میده و در بین تماس ها با صفحه سنسورهای تشخیصی رو از کار میندازه و خیلی موارد دیگه

حیف که فقط برای snapdragon ها هست !!
    در تکمیل حرف این کچل
    تنظیمات هم داره؛مثلا سرویس های گوگلم رو کاملا دی اکتیو کردم ، هنوز مال من تو مود لرنینگ هست و سعی داره یاد بگیره بچم کند ذهنه
    البته هنوز بتا هست و کامل نیست، فکر کنم یک جا خونده بودم یک اسکریپت هم داره ، که به قابلیت سریع شارژ شدن اسنپدراگون ها کمک میکنه.
    البته اون تو نسخه نهاییه، همین الانش فوقش 1ساعته از 15%به 100 میرسه(بدون استفاده از وایفای و صفحه نمایش و اینا) اون موقع نمیدونم چی میشه!

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

من این برنامه رو نتونستم دانلود کنم ، میگه برای بازار امریکا و کاناداست و هنوز برای منطقه شما آماده نیست

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بیخود کرده اسنپدراگون ایرانی ها رو دست کم گرفته ها!
    اینم از BatteryGuru
    http://uploadkon.ir/?file=com.xiam.snapdragon.app-1.rar

13. 2 کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •