تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 720 اولاول ... 232930313233343536374383133533 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض پلاسمای V20

با سلام و تبریک خدمت دوست عزیز ، لطفا شماره فروشنده رو برای من هم پی ام کن .متشکرم

2. این کاربر از سیدمرتضی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز FARID88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

با سلام : دوست عزیز تنظیمات تی وی بخصوص کنتراست در موقع عکسبرداری چطور بوده واز چه دوربینی استفاده کردید؟ متشکرم
    با توجه به توصیه سازنده و اینکه صد ساعت اول هنوز سپری نشده همه تنظیمات روی دیفالت هست.

دوربین هم Sony HDR-XR500E

4. 7 کاربر از FARID88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_nnn13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همگی دوستان عزیز...

سلام به همه یه چیزی بهتون بگم خیالتونو راحت کنم!
    من سام b690 دارم امروز v20 تو خونه یکی از فامیلا دیدم کیفیت sd روی v20 خیلی راحت بالاتر از سامسونگه b690 منه بعضیا به نظر من فکر میکنن که همه چی تو تصویر sd به upscale ختم میشه ولی توی همون تصویر sd این upscale فقط یه بخشی از کیفیت تصویره کیفیت رنگ و کنتراست v20 اینقدر بالاس که همون برای بیننده کافیه و تصویرای sd از این کیفیت و کنتراست تو v20 بی بهره نموندن کیفیت hd که دیگه واقعا فک آدمو میندازه اینو الکی نمیگم با این تی وی یه فیلم فول hd تماشا کنید تا خودتون با چشم خودتون ببینید روی کره زمین به نظر من با این قیمت که این تی وی داره یه چیز مافوق تصوره که هیچ با قیمت 10 برابر اینیم که هست بازم رقیبی براش نیست من منتظرم بتونم با گارنتی این تی ویو بخرم.
    100 درصد تایید میشه !

دیشب شبکه 3 که داشت فوتبال نشون میداد (نمیدونم کدوم تیمه بودن، اهل فوتبال نیستم) بابام فکش افتاد !

1 ماه پیش پدرم رو بردم نمایندگی سامسونگ ! اتفاقا" توی نمایندگی داشت کلیپ های فوتبال رو که ظاهرا" HD یا Full HD بودن رو نشون میداد ! روی سری 5 سامسونگ که توپ یک خط بود ! باز روی سری 6 بهتر بود ! بعد از چند ثانیه چشمامون درد گرفت، به بابا گفتم این همه میگن LCD یعنی این !

دیشب که تصویر خیلی روون و با جزئییات رو توی V20 میدید هی بهم میگفت دستت درد نکنه که این TV رو گرفتی...!

توی تصاویر SD من کاملا" ازش راضی هستم ! هنوز نتونستم HD تست کنم ! ولی وقتی توی SD اینقدر قویه ! توی HD دیگه کولاک میکنه...

اینم به دوستانی که قصد خرید دارن و در مورد این TV شک دارن باید عرض کنم که مطمئن باشن که از خرید این TV پشیمون نمیشن !

اگه 4 میلیون هم پول داشتم بازم همین مدل رو میخریدم !

همگی موفق و شاد و سلامت باشین...

6. 8 کاربر از ali_nnn13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aftab_azad20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

سلام به همگی دوستان عزیز...

100 درصد تایید میشه !

1 ماه پیش پدرم رو بردم نمایندگی سامسونگ ! اتفاقا" توی نمایندگی داشت کلیپ های فوتبال رو که ظاهرا" HD یا Full HD بودن رو نشون میداد ! روی سری 5 سامسونگ که توپ یک خط بود ! باز روی سری 6 بهتر بود ! بعد از چند ثانیه چشمامون درد گرفت، به بابا گفتم این همه میگن LCD یعنی این !
    فک نکنم اینجوری باشه که شما میگید یعنی ال سی دی ال ای دی همشون شدند کشک فقط پلاسما است که میماند پس شرکت های معروف سونی سامسونگ شارپ و هزار تای دیگه دارن زور الکی میزنن
    Last edited by aftab_azad20; 19-09-2010 at 10:54.

8. 2 کاربر از aftab_azad20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

از لحاظ upscaler چیپست های پردازش گر سامسونگ پیشتاز هستن و عملکرد فوق العاده ای نسبت به دیگر برندها جز پایونیر البته دارن .

upscaler برای تصاویر sd از 100 درصد- 35 تا 40 درصد کیفیت تصویر رو تشکیل میده و همه چیز برای تشکیل یک تصویر با کیقیت نیست و 60 درصد دیگر مابقی اجزای تشکیل دهنده یک تصویر خوب مشکی عمیق -اشباع رنگ-هندل تصویر- دقت و صحت رنگ ها و . . . هستش

v20 پنل فوق العاده ای هستش به نظر من یک جهت چشمگیری نسبت به v10 و پلاسماهای نسل گذشته پانا داشته.

برای دیدن کانال های دیجیتال که دوستان گفته بودن به چه صورت هستش نیازی به کابل کواکسیال یا آنتن مخصوصی و... نیست . فقط کافی پنل شما تیونر دیجیتال رو داشته باشه - فیش آنتن معمولی رو مثل همیشه به پنل متصل کنید و در منو پنل به جستجو search digital chanel بپردازید .

کلا تو آسیا کشور های شرقی از جمله ژاپن سنگا پور کره و در غرب مدل های سفارشی در هند دارای تیونر دیجیتال هست .

* پنل های شرق آسیا v20 دارای یه سری امکانات اضافه از جمله یک Mode برای حذف نیوز ها در سورس های sd به صورت پیشرفته هست.
    Last edited by Ami R 940; 19-09-2010 at 10:40.

10. 7 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

یه سوال،
    اگه بخوای فیلمای HD و یا FullHD رو که دانلود کردی و تو کامپیوتر داری تو این تی وی نگاه کنی چکار باید کرد؟

12. این کاربر از Artam01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

اگه بخوای فیلمای HD و یا FullHD رو که دانلود کردی و تو کامپیوتر داری تو این تی وی نگاه کنی چکار باید کرد؟
    *باید کارت گرافیکت حالا چه آنبرد چه غیر آنبرد دارای خروجی HDMI باشه ,و ساپورتش 1080p به صورت NATIVE . شما با متصل کردن کابل HDMI از کامپیوتر به پنل می تونی فول اچ دی بگیری .

*از VGA نمیشه تو این پنل فول اچ دی به صورت Native گرفت .

*اگه ورژن اروپایی این پنل رو داشته باشی می تونی از طریق Lan و شبکه کردن با پنل هم فول اچ دی بگیری .

*به این اصل توجه داشته باش کارت های گرافیک ارزون قیمتی که دارای HDMI هستن چندان چنگی به دل نمی زنند تو ارائه خروجی تصویر, پیشنهاد من خرید یه wd پلیر یا خرید کارت های جدید عرضه شده گرافیکی در راس اون مدل هایی از ATI .
    Last edited by Ami R 940; 19-09-2010 at 11:18.

14. 4 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

یه سوال،
    یا باید نوت بوک داشته باشی که بتونی با خروجی hdmi ان مستقیم ان را به lcdوصل کنی.
    یا باید wd tv liveبگیری یا از طریق بیسیم یا از طریق شبکه یا به صورت ریختن روی هارد اکسترنال یا کول دیسک ان را پخش کنی.
    چون ورودی پاناسونیک قابلیت پخش فرمت های مختلف با رزولوشن های مختلف را ندارد.
    با تشکر.
    هادی

16. 4 کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

مرسی.
    حالا اگه یه فیلم HD یا FullHD رو به صورت دیتا رایت کنی روی یه DVD یعد تو بزاری تو ضبط و پخش که پخش کنه کیفیتش چطوری میشه؟

18. این کاربر از Artam01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_nnn13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همگی دوستان...

فک نکنم اینجوری باشه که شما میگید یعنی ال سی دی ال ای دی همشون شدند کشک فقط پلاسما است که میماند پس شرکت های معروف سونی سامسونگ شارپ و هزار تای دیگه دارن زور الکی میزنن
    من در مورد مدل V20 این موضوع رو عرض کردم ! وگرنه بعضی از مدل های قبلی پاناسونیک که در این مورد عملکرد بدی داشتن ! الانم تا خودتون از نزدیک مقایسه نکنید متوجه کیفیت و اختلاف این مدل با بقیه نمیشین...

کلا" پست قبلی من بیشتر در مورد نرم بودن تصویر , Response time پلاسما نسبت به LCD بود که همه این قضیه رو قبول دارن... و همون مدل های چند میلیونی LCD و LED Backlite برند های دیگه هم در این مورد به پای پلاسما نخواهند رسید !

*باید کارت گرافیکت حالا چه آنبرد چه غیر آنبرد دارای خروجی HDMI باشه ,و ساپورتش 1080p به صورت NATIVE . شما با متصل کردن کابل HDMI از کامپیوتر به پنل می تونی فول اچ دی بگیری .

*از VGA نمیشه تو این پنل فول اچ دی به صورت Native گرفت .

*اگه ورژن اروپایی این پنل رو داشته باشی می تونی از طریق Lan و شبکه کردن با پنل هم فول اچ دی بگیری .

*به این اصل توجه داشته باش کارت های گرافیک ارزون قیمتی که دارای HDMI هستن چندان چنگی به دل نمی زنند تو ارائه خروجی تصویر, پیشنهاد من خرید یه wd پلیر یا خرید کارت های جدید عرضه شده گرافیکی در راس اون مدل هایی از ATI .

آقا امیر عزیز ، بابت توضیحاتتون خیلی ممنونم...

کارت گرافیک من خروجی DVI داره ! به نظر شما با تبدیل DVI به HDMI میتونم رزولوشن 1080p رو بدون مشکل داشته باشم ؟

کارت گرافیکم از نظر قدرت و عملکرد خیلی خوبه ! درسته که برای بازی های جدید جوابگو نیست، ولی برای فیلم دیدن با هر بیت ریتی (البته نقش CPU خیلی بیشتره) خیلی خوب عمل میکنه...

اگه نیاز به خرید کارت گرافیک هست، میشه بفرمائین کارم با 4650 یا 4670 از برند SAPPHIRE راه میوفته یا خیر ؟

مرسی.
    حالا اگه یه فیلم HD یا FullHD رو به صورت دیتا رایت کنی روی یه DVD یعد تو بزاری تو ضبط و پخش که پخش کنه کیفیتش چطوری میشه؟
    اگه پلیرتون بتونه اون فرمت رو پخش کنه که کیفیت عالیه ! من خودم میخوام فعلا" با کامپیوتر فیلمهای Full HD رو ببینم ! تا سر فرصت یه پلیر خوب تهیه کنم..

همگی موفق و شاد و سلامت باشین...
    Last edited by ali_nnn13; 19-09-2010 at 11:45.

20. 5 کاربر از ali_nnn13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •