اکیدا وصیه میکنم اگه ssd میخواهید مدل ssd دار بخرید نه اینکه بعدا خدتون اضافه کنید چون هم گارانتی میپره و اینکه گیرونتر در میاد.
اکیدا وصیه میکنم اگه ssd میخواهید مدل ssd دار بخرید نه اینکه بعدا خدتون اضافه کنید چون هم گارانتی میپره و اینکه گیرونتر در میاد.
آخه مشکل اینجاس که مدل ssd دارش گیر نمیاد...
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
اون زمان که من خریدم خیلی کم بود....نمیدونم چرا مغازه دارا علاقه ای به عرضه ی اون ندارن؟؟؟
راستش الان که بدون ssd هم سخت گیر میاد کلا کشور ما همینه بدبختانه همیشه باید از تکنولوژی عقب باشیم جالب اینجاست که مردم حاضرن به وارد کنندگان بی انصاف باج هم بدن ولی بازم نمیتونن دستگاه مورد علاقشون رو بدست بیارن. تازه همین الان که بحث داغ ما در مورد y580 هست تو کشورای دیگه دارن در مورد چن مدل جدیدتر بحث میکنن و میخرن
نمیدونم تا کی باید وضعیت مملکت اینطوری باشه
![]()
در بالاترین کیفیت 56 فریم....بازی gta iv
اخــــی
یاد اون اولا افتادم که بازیش اومده بود و با 29-27 فریم بازی رو تموم کردم همه چیزشم پایین اورده بودم ولی بازم خیلی لگ داشت. مخصوصا وقتی که بارون می بارید یا شب می شد و ماشین ها چراغاشونو روشن می کردن. منم به ناچار یه بار بازی رو save می کردم که زمان 8 ساعت بره جلو و هوا روز شه
اگه تا حالا بازیشو تموم نکردین خوش به حالتون که حالا با همچین فریم ریتی میتونین بازیشو انجام بدین
هــــی یادش به خیر
کامپیوتر قبلیم خیلی بازی ها رو بالا نمیاورد برا همین من اون موقع عنوان های معروف رو جمع میکردم برا روزی که یه سیستم خوب بخرم حالا با انباری از بازی های قدیمی مواجه ام![]()
wheelman -assasins creed 2 -hawks2-gta-farcry 2-burn out paradise
اووووف تا بخوای همه اینا بازی کنی لپتاپ میپوکه![]()
داداش این چند مدل جدید تر چیه ؟راستش الان که بدون ssd هم سخت گیر میاد کلا کشور ما همینه بدبختانه همیشه باید از تکنولوژی عقب باشیم جالب اینجاست که مردم حاضرن به وارد کنندگان بی انصاف باج هم بدن ولی بازم نمیتونن دستگاه مورد علاقشون رو بدست بیارن. تازه همین الان که بحث داغ ما در مورد y580 هست تو کشورای دیگه دارن در مورد چن مدل جدیدتر بحث میکنن و میخرن
نمیدونم تا کی باید وضعیت مملکت اینطوری باشه... الان تو این رنج بجز dv6t7000 و N56vz و y580 چی داریم ؟
نه بابا خوراکش یه ماه تعطیلیه
ای بابا تا 5 روز تعطیله می خوام برم لپ تاپ بگیرم خب
بعدشم که لابد قیمتا 10 برابر میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)