تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 124 اولاول ... 232930313233343536374383 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 1237

نام تاپيک: Need for Speed: Most Wanted - 2012

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

واسه خیلی ها این چیزا مهمه و واسه خیلی ها مهم نیست. حرف منم اینه که باید آدم واسه قضاوت کردن اول بازی کنه بازی رو. الان هر وقت بحث از یه بازی میشه همه نمره ها رو ملاک قرار میدن. فلانی میبینه یه بازی نمره اش تو فلان سایت کمه میگه اره این بازی خوبی نیست.
    ویرایش : این مجموعه ماشین رو دقیقا نمیدونم منظور چیه ولی تمام ماشینهایی که پشتشون نشستی رو میتونی از تو منو انتخاب کنی.
    براي شمايي كه بازي رو ميخري ٥ هزار تومن بله امتياز هيچ نقشي نداره ولي براي كسي كه ٦٠ دلار پاي بازي ميده (كه بر خلاف تصور ما واسه خود خارجيها هم كم پولي نيس) و بعدش هم احتمالا كلي پول dlc خواهد داد(كه اونم تو ايران رايگان كرك مي كنن و ميخرن) خيلي نقش داره.......
    سايتا هم نقد رو واسه خاطر همين انجام ميدن........

+

در مورد مجموعه ماشين هم توضيح كامل انگليسيشو گذاشتم ولي مثه اينكه كسي توجه نكرد متاسفانه :
    منظور اين هست كه شما واسه خاطر اكثر ماشيناي جديد و دست يافتن بهشون كافيه پيداشون كني و بري بشيني پشتشون(يعني نه بايد پول خرج كني و نه با برنده شدن تو مسابقه جايزه ماشين ميده(به جز چند مورد خاص))كه اينكار لذت بدست آوردن يه ماشينو از بين برده.....

.
    Last edited by halflife g; 31-10-2012 at 13:12.

2. 9 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Boy Ka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

براي شمايي كه بازي رو ميخري ٥ هزار تومن بله امتياز هيچ نقشي نداره ولي براي كسي كه ٦٠ دلار پاي بازي ميده (كه بر خلاف تصور ما واسه خود خارجيها هم كم پولي نيس) و بعدش هم احتمالا كلي پول dlc خواهد داد(كه اونم تو ايران رايگان كرك مي كنن و ميخرن) خيلي نقش داره.......
    سايتا هم نقد رو واسه خاطر همين انجام ميدن........

+

در مورد مجموعه ماشين هم توضيح كامل انگليسيشو گذاشتم ولي مثه اينكه كسي توجه نكرد متاسفانه :
    منظور اين هست كه شما واسه خاطر اكثر ماشيناي جديد و دست يافتن بهشون كافيه پيداشون كني و بري بشيني پشتشون(يعني نه بايد پول خرج كني و نه با برنده شدن تو مسابقه جايزه ماشين ميده(به جز چند مورد خاص))كه اينكار لذت بدست آوردن يه ماشينو از بين برده.....

.
    خوب منم واسه ایرانی ها میگم دیگه .

آها. مرسی بابت توضیح.

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.Amorous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بابا این بازی چقدر سخته اصلا نمیشه تو مسابقاتش جز 3 نفر اول شد. ماشینی که بهت میده خیلی ضعیف تر از ماشینای توی مسابقست! داری 220 تا میری یه دفعه مثل جت از کنارت رد میشه!!! چیه!!! کنترلش هم سخته!
    راهی نیست بشه آسون ترش کرد؟

آخر فروم باز ehsan_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

مثل اینکه سازنده تز داده تا بازی سخت بشه و هرکی هرکی نشه !

ایکس باکسی ها برید فورزا بازی کنید و لذت ببرید

داره خودمونی میشه xXxMAHDI100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    بیخ گوش کامپیوتر

پيش فرض

کسی نسخه بلک باکسو تونسته اجرا کنه

این فایل اجرایی به هیچ عنوان اجرا نمیشه گیری کردیم

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

بچه جون اینجا تایپیک nfs هست نه بازیهای مزخرف دیگه که تایپکشون داره خاک میخوره ....
    من کلا با این بحث های مقایسه 2 تا بازی و .... مخالفم و اکثرا هم توی اینجور بحث ها شرکت نمیکنم،ولی شما دیگه واقعا گندش رو در آوردی.
    دلیل اینکه تاپیک forza Horizon پست هاش خیلی کمتره برا اینه که توی این انجمن اکثر افراد کنسول ندارن و با PC بازی میکنن،شما یه سر بزنی انجمن هایی که کلا مخصوص کنسول ها هستن میبینید که توی تاپیک های فورتزا افراد خیلی زیادی هستند که دارن یحث میکنند و .....
    بعد شما که تا حالا هیچکدوم از سری بازی های Forza رو بازی نکردی و فقط داری از روی تعصب پست میدی،چطوری تشخیص دادین که Forza آشغاله؟
    اگه از یه بازی خوشتون نمیاد و طفدار یه بازی دیگه هستید حداقل نظر الکی ندید...

8. 4 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Boy Ka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من خودم Forza بازی نکردم ولی اینکه بریم تو تاپیک یه بازی همش از بازی دیگه بگیم خیلی کار جالبی نیست.

شرط میبندم نصف کسایی که هی ایراد میگیرن هنوز اصلا بازی نکردن بازی رو. انصافا بازی جالب و قشنگ شده نمیدونم چرا بعضیا اینقدر تنفر دارن از این بازی.

10. 2 کاربر از Boy Ka بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من خودم Forza بازی نکردم ولی اینکه بریم تو تاپیک یه بازی همش از بازی دیگه بگیم خیلی کار جالبی نیست.

شرط میبندم نصف کسایی که هی ایراد میگیرن هنوز اصلا بازی نکردن بازی رو.
    داداش من اینا رو میشناسم

چند روز قبل از اومدن بازی (تو چند صفحه قبل همین تایپیک هم پست من موجوده) به دوستان گفتم مطمئن باشید به محظ انتشار بازی یه عده معلوم الحال پیدا شون میشه ومیگن بازی افتضاح بود بد بود فورزاخوب دیرت خوبه این بده و...

از وقتی عضو این فروم بودم تا حالا همیشه کارشون این بوده که به محظ منتشر شدن بازیهای سری nfs پیدا شون میشه وایراد میگرن در حالی که نمیدونن بازی چی بوده ....که البته باید به پای ضعف خودشون و بازی مورد علاقه خودشون گذاشت که چنین کارهایی میکنن

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

من نه این بازی رو دیدم نه خوشم ازش میاد

کسی که چشم داشته باشه و یک سواد در حد کلاس اول راهنمایی که دوتا حروف خارجی رو هم بلد باشه میبینه این تایپیک nfs هست نه چیز دیگه

حالا کسایی دیگه که میخوان خودشونو ارضا کنن و میان اینجا حرف بی ربط میزنن باید از چشماشون و سوادشون ایراد گرفت

حالا اونایی که تایپیک فورزا رو اشتباهی اینجا اومدن چشماشون مشکل داره یا سوادشون قد نداده ؟
    اولا اگر كسي اومد در اين تاپيك و جوشو بهم ريخت متاسفانه شما بدتر جوابشو ميدي.....طرف ميگه nfs رو ول كنيد بريد فورتزا بازي كنيد شما تو جوابش خود فورتزا رو آشغال خطاب مي كني و يارو رو بي سواد و بي شعور و.......(يعني كاري كه شما خودت ميكني بدتر از كار اون فرد)

دوما درسته مقايسه اين دو بازي درست نيس ولي مقايسه بازيها تو تاپيكهاي همديگه تا جايي كه به دعوا كشيده نشه ممنوع نيس و همه ميتونن با هم مقايسه كنن و در مورد ديگر بازيها بحث كنن يا نظر بدن..........شما هم فورتزا رو بازي كن بعد برو تو تاپيكش نظر بده و اگرم خواستي مقايسه كن......

+

يكمي ظرفيت انتقاد و صبر و تحمل رو تو خودمون افزايش بديم بد نيست.......

.

13. 5 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

دوستان
    اینجا تاپیک NFS هست. نه فورزا! بحث های این تاپیک باید درباره این بازی باشه. مقایسه ای قراره صورت بگیره. من فکر میکنم بهتره مدیران به فکر یه جای دیگه ای باشن. برای اینکار. جو تاپیک بهم میخوره.
    نکته جالب اینه که برای ماها که فکر میکنم اکثرا PC داریم به چه دردمون میخوره این بازی .که همش دارین تبلیغش رو میکنین.
    Last edited by pcsoft; 31-10-2012 at 16:59.

15. این کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •