خوشحال شدم نیکبخت رو می خوان بیارن
فقط اگه آماده باشه ..
مجیدی هم برنمی گرده فتح الله زاده اینو گفته که جو و هیاهو بعد از خدافظی مجیدی رو بخوابونه .
خوشحال شدم نیکبخت رو می خوان بیارن
فقط اگه آماده باشه ..
مجیدی هم برنمی گرده فتح الله زاده اینو گفته که جو و هیاهو بعد از خدافظی مجیدی رو بخوابونه .
قلعه نوعی : در گذشته روی سکوها این بیمعرفتیها وجود نداشت!
امیر قلعه نویی پس از دیدار تدارکاتی تیمش برابر مس کرمان به انتقاد از مسوولان وزارت ورزش و شرایط بد مالی که برای استقلال ایجاد شده است پرداخت.
به گزارش ایسنا، امیر قلعه نویی در پایان دیدار تداکارتی تیمش برابر مس کرمان که یک بر صفر به سود استقلال به پایان رسید، اظهار کرد: از قاسمپور و باشگاه مس تشکر میکنم که دعوت ما را پذیرفتند. ما می خواستیم در شرایط مسابقه باشیم و به همین دلیل این بازی را تدارک دیدیم. بازی بدی نبود و کسانی که کمتر بازی به آنها رسیده بود وارد میدان شدند.
وی درباره تعطیلی لیگ به دلیل اردوی تیم ملی گفت: بیشترین ضربه را ما می خوریم؛ در چهار مسابقه 10 امتیاز گرفته بودیم و روند رو به رشدی را طی می کردیم و تیم ما داشت به هماهنگی لازم می رسید. در حال حاضر چند بازیکن ملی پوش ما در اردوی تیم ملی هستند و چند نفر هم رفتند هنوز نیامدهاند و باز هم تیم ما سه قسمت شده است.
وی که مشکلات مالی را در روند کاری تیمش تاثیر گذار میداند، درباره این که قصد استعفا دادن دارد، گفت: درباره این مسئله باید فتحاللهزاده صبحت کند. ما صحبت هایی با او و هیات مدیره انجام دادیم و همه خصوصا بازیکنان تحت فشار هستند و تمام دغدغه ما بازیکنان هستند. کسی مانند میلاد میداودی از برج پنج سال گذشته تاکنون پولی دریافت نکرده است.
وی ادامه داد: مردم هم کمی کم لطف هستند و با این که ما نتیجه می گیریم و آنها مشکلات ما را می دانند باز بی مهریهایی از سوی آنها می بینیم از طرف بازیکنان هم تحت فشار هستیم. فردی میآید و می گوید که اجاره منزلش عقب افتاده است و اینها مشکلاتی است که فشار میآورد. من هم تا حدی صبر و تحمل دارم و بالاخره آب و روغن قاطی میکنم(!) از بازیکنان و همکارانم تشکر میکنم که خالصانه تلاش میکنند.
امیرقلعه نویی بیان کرد: فکر می کنم بعضیها دوست ندارد تیم ما شکل بگیرد 50 درصدی که یک مدیر عامل باید درآمدزایی کند انجام شده است. این در شرایطی است که فتح الله زاده در این مسیر اذیت هم شد. ولی حالا شرایط ما حاد است و جای تعجب دارد که کسی توجه نمی کند. همه تیمهای دولتی تاکنون پول گرفتهاند به جز استقلال. چنین شرایطی برای استقلال خوب نیست و فکر می کنم با شرایط روحی که من دارم کار برای ما مشکل است. کارمان به جایی رسیده است که به دنبال این هستیم که برای بعضی از افرادی که عضو کادر پشتیبانی تیم هستند یک میلیون تومان جور کنیم. در حال حاضر فوتبال به این شکل نیست و برای من جای تعجب دارد که چرا عباسی نسبت به این موضوع بی تفاوت است.
سرمربی تیم فوتبال استقلال افزود: اگر سه امتیاز بازی عقب مانده را بگیریم، حداقل کنار سپاهان قرار می گیریم، اما شرایطی ایجاد شده است که فکر می کنم نمیخواهند نتیجه بگیریم و به همین دلیل پول تزریق نمی کنند. اگر ملوان که یک باشگاه خصوصی است و استقلال را کنار بگذاریم 16 تیم دیگر همه از دولت پول گرفتهاند. تنها تیمی که چیزی نگرفته استقلال است. در پرسپولیس رویانیان مدیریت کرده و توانسته به تیمش پول تزریق کند. این مسائل وجود دارد اما می بینیم باز روی سکوها اتفاقات دیگری می افتد. برای اولین بار است که فکر می کنم نباید از حق خودم می گذشتم و به استقلال میآمدم. من به خاطر مردم آمدم، اما دارم کملطفی می بینم. زمانی ما به عشق مردم و پیراهن کار می کردیم و آن زمان سکوها با ما همدل بودند.
وی در ادامه مصاحبهاش گفت: به این نتیجه رسیدم که در این مملکت اگر کسی سالم کار کند ریشهاش را میزنند، اگر مخلصانه کار کند به او کم لطفی میکنند و اگر قصد کار کردن داشته باشد باز هم با او کار دارند. برای اولین بار است که کم لطفی زیادی می بینم و این مسئله برایم سنگین است.
وی در پاسخ به این سوال که از این شرایط خسته شده است یا خیر؟ گفت: خسته نشدم. ما نازیآبادیها خستگی ناپذیریم ولی باز کم لطفیهایی از سکوها میبینیم. شاید باید بگوییم تشخیص مردم اشتباه است که این طور نیست.
قلعه نویی با بیان اینکه خط دهی روی سکوها وجود ندارد گفت: این مسئله وجود ندارد اما خودم کمی از این بی معرفتیهایی که ایجاد شده است خسته شدهام.
وی درباره ساموئل و پیوستنش به پرسپولیس نیز گفت: اگر تا نیم فصل بودم درباره این مسئله تصمیم گیری خواهیم کرد.
وی در واکنش به سوال یکی از خبرنگاران مبنی بر این که باید به عنوان یک استقلالی عرق داشته باشد گفت: عرق دیگر تا چه اندازه باید باشد. ما مرد روزهای سخت هستیم، ولی وقتی عدهای روی سکوها معرفت ندارند. چه کار باید کرد؟ وقتی در فینال جام حذفی باختیم باز هم مردم 10 دقیقه ما را مورد تشویق قرار دادند اما نمی دانم معرفت بعضیها کجا رفته است. حتما باید به خاطر پول کار کنیم تا عزیز شویم.
سرمربی تیم استقلال همچنین درباره وضعیت فابیو جانواریو نیز گفت: اگر شما می دانید که کی برمیگردد من هم میدانم. ما واقعا با کمترین امکانات کارمان را پی گرفتهایم. زمانی که آمدهام گفتم تمرینهایم در کمپ برگزار شود و اجارهای که قرار است به زمین بدهیم برای همین کمپ خرج کنیم. به خاطر مردم و پیراهن استقلال کوتاه آمدهایم و حتی از بزرگترین قرارداد تاریخ که شاید تا 10 سال دیگر هم مطرح نشود. ولی رفتاری عکس آن را میبینیم. "ردی" هم به ما اضافه نشده است.
وی ادامه داد: از روز اول هم می دانستم که مشکل وجود دارد و آمدم وقتی که پول داشته باشند سراغ قلعه نویی نمیآیند. اما در گذشته روی سکوها این بیمعرفتیها وجود نداشت. در حال حاضر حتی پزشکان تیم هم 13 میلیون خرج کردهاند و آن را دریافت نکردهاند.
قلعهنویی ادامه داد: بخشی از درآمدزایی که فتح الله زاده باید انجام می داد تامین شده است اما وزارت ورزش کاری نکرده است. فکر می کنم دوست ندارند استقلال نتیجه بگیرد. دو سه میلیارد برای یک وزارتخانه مبلغ زیادی نیست. اما نمی دانم چرا بعضی از نمایندگان که چیزی نمی دانند صحبتهای بیخودی را انجام می دهند. شنیدم که یکی از نمایندگان در مجلس گفته است که پول بیت المال به استقلال و پرسپولیس میدهند اما یک نفر به عنوان نماینده مردم باید مطالعه کند تا وقتی صحبت می کند حرفهایش درست باشد.
وی درباره وضعیت نیکبخت هم گفت: دنبال این هستیم که مشکلاتش را حل کنیم تا به استقلال بیاید.
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا حالا دنبال جذب قاضی هم افتادن !
من اصلا نمیدونم این بازیکن رو کیا توی لیگ برتر راه دادن؟قاضی به چه درد استقلال میخوره؟در حد نوجونان هم نیست به تیم ملی هم دعوت شده !
انصاری فرد خوبه از همون اولم اینجا من گفتم برای استقلال میتونه خیلی خوب باشه الانم میگم . اما قاضی دیگه کیه آخه اه !
من نمی دونم تو ان 11 هفته ای که از لیگ گذشته قاضی و انصاری فرد و نوری و کریمی کلا رو همدیگه چه کار مثبتی انجام دادن که کی روش میخواد جلوی کره اینارو بذاره!!!
حتما کره رو می بریم حتما ( به همین خیال باید باشیم !!!)
داداش باز انصاری فرد جوابشو پس داده . پارسال به عنوان استعداد شناخته شد آقای گل شد . توی تیم ملی گل های خوبی زده . توی این پرسپولیس تغذیه نمیشه که کاری کنه . با این ترکیب ژنرال اگه بیاد تو استقلال خیلی میتونه موثر باشه . اما آخه قاضی کدوم سال بوده که خوب بازی کنه؟اصلا به درد نمیخوره نه تکنیک داره نه شوت زنی داره نه دریبل داره نه گل زنی داره ! من نمیدونم چی داره آخه
فتح الله زاده خواستار ملاقات با وزير ورزش شد
مشکلات مالي تيم استقلال همچنان ادامه دارد و اين موضوع هنوز حل نشده است به همين دليل مديريت اين تيم خواستار حضور در وزارت ورزش و ديدار با وزير شده است تا حداقل اين مشکلات را کاهش دهد.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
به گزارش باشگاه خبرنگاران، مدير عامل استقلال، طي تماس با مسئولان خواستار ملاقات با وزير ورزش شد، اما اين اتفاق هنوز رخ نداده است و مدير عامل تيم استقلال نيز عجله فراوان دارد که اين ديدار هرچه سريعتر انجام شود تا وي مشکلات را بصورت جدي بررسي کند.
ردی سرانجام به تمرینات استقلال برگشت
دروازه بان استرالیایی استقلال در تمرین روز پنجشنبه این تیم حضور یافت.
به گزارش ایسنا به نقل از سایت باشگاه استقلال، لیام ردی عصر روز پنجشنبه در تمرین تیم استقلال حاضر شد. وی که در تعطیلات لیگ برتر به کشورش رفته بود، چهارشنبه شب به تهران مراجعت کرد. بدین ترتیب، ردی استقلال را در سفر به تبریز برای بازی مقابل تراکتور همراهی می-کند.
این در حالی است که در روزهای گذشته اخبار زیادی مبنی بر انتقال این بازیکن به دیگر تیمها شنیده می-شد.
تاریخچه دیدارهای تراکتورسازی و استقلال در چهارچوب رقابتهای لیگ به میزبانی تبریز
لیگ آزادگان 1370
دور برگشت
ورزشگاه تختی(تبریز):
تراکتورسازی تبریز0-استقلال تهران0
سرمربی تراکتورسازی تبریز:واسیلی گوجا
سرمربی استقلال تهران:منصور پورحیدری
.
.
.
لیگ آزادگان 1371
مرحله گروهی(گروه اول)
دور برگشت
ورزشگاه تختی(تبریز):
تراکتورسازی تبریز2-استقلال تهران2
گلها"کریم قاسمی سعادت،جواد شالچی(تراکتورسازی)_کامیار کاردار،عباس سرخاب(استقلال)
سرمربی استقلال تهران:بیژن ذوالفقارنسب
.
.
.
لیگ آزادگان فصل 76-1375
دور رفت
ورزشگاه تختی(تبریز):
تراکتورسازی تبریز2-استقلال تهران1
گلها:اسماعیل حلالی،محمدتقی تخت کیانی(تراکتورسازی)_عبدالصم � مرفاوی(استقلال)
.
.
.
لیگ آزادگان فصل 77-1376
دور رفت
ورزشگاه تختی(تبریز):
تراکتورسازی تبریز0-استقلال تهران0
سرمربی تراکتورسازی تبریز:بوریس تبیلی اف
سرمربی استقلال تهران:شادروان ناصر حجازی
.
.
.
لیگ آزادگان فصل 78-1377
دور رفت
ورزشگاه تختی(تبریز):
تراکتورسازی تبریز1-استقلال تهران4
گلها:کورش برمک(تراکتورسازی)_علیرضا اکبرپور،داریوش یزدانی،علیرضا منصوریان،آتیلا حجازی(استقلال)
سرمربی تراکتورسازی تبریز:فیروز کریمی
سرمربی استقلال تهران:شادروان ناصر حجازی
.
.
.
لیگ آزادگان فصل 79-1378
دور رفت
ورزشگاه یادگار امام(تبریز):
تراکتورسازی تبریز1-استقلال تهران3
گلها:داوود رستمی(تراکتورسازی)_محمد نوازی(پ)،علیرضا واحدی نیکبخت،فرهاد مجیدی(استقلال)
سرمربی تراکتورسازی تبریز:محمدحسین ضیائی
سرمربی استقلال تهران:یوگنی سوکومورخوف
.
.
.
لیگ آزادگان فصل 80-1379
دور رفت
ورزشگاه تختی(تبریز):
تراکتورسازی تبریز1-استقلال تهران3
گلها:احمد فیض کریملو(تراکتورسازی)_فرهاد مجیدی(3گل)(استقلال)
سرمربی تراکتورسازی تبریز:محمدحسین ضیائی
.
.
.
لیگ برتر فصل 81-1380
دور برگشت
ورزشگاه تختی(تبریز):
تراکتورسازی تبریز0-استقلال تهران1
گل:سیدفراز فاطمی
سرمربی تراکتورسازی تبریز:احد شیخ لاری
.
.
.
لیگ برتر فصل 89-1388
دور رفت
تراکتورسازی تبریز1-استقلال تهران1
گلها:محمد ابراهیمی(تراکتورسازی)_فرها � مجیدی(استقلال)
سرمربی تراکتورسازی تبریز:فراز کمالوند
سرمربی استقلال تهران:عبدالصمد مرفاوی
.
.
.
لیگ برتر فصل 90-1389
دور رفت
تراکتورسازی تبریز1-استقلال تهران1
گلها:جاسم کرار(پ)(تراکتورسازی)_میلاد میداوودی(استقلال)
سرمربی تراکتورسازی تبریز:فراز کمالوند
سرمربی استقلال تهران:پرویز مظلومی
.
.
.
لیگ برتر فصل 91-1390
دور برگشت
تراکتورسازی تبریز0-استقلال تهران2
گلها:مجتبی جباری(2گل)(پ)
سرمربی تراکتورسازی تبریز:امیر قلعه نوعی
سرمربی استقلال تهران:پرویز مظلومی
.................................................. .
بهترین گلزن تراکتورسازی در مصاف با استقلال در چهارچوب رقابتهای لیگ به میزبانی تراکتورسازی:
کریم قاسمی سعادت(-)،جواد شالچی(-)،اسماعیل حلالی(سرمربی تیم ((ب))پرسپولیس تهران)،محمدتقی تخت کیانی(-)،کورش برمک(-)،داوود رستمی(سرمربی حال حاضر تیم حامی تهران)،احمد فیض کریملو(-)،محمد ابراهیمی(بازیکن حال حاضر تراکتورسازی تبریز)،جاسم کرار(بازیکن حال حاضر العجمان امارات متحده عربی)هر یک با 1گل
.
.
بهترین گلزن استقلال در مصاف با تراکتورسازی در چهارچوب رقابتهای لیگ به میزبانی تراکتور سازی:
فرهاد مجیدی(-)با 5گل
.
.
بیشترین تعداد حضور یک سرمربی از تراکتورسازی در مصاف با استقلال در چهارچوب رقابتهای لیگ به میزبانی تراکتورسازی:
واسیلی گوجا(مدیر تیمهای پایه ماشین سازی تبریز)با 3حضور
.
.
بیشترین تعداد حضور یک سرمربی از استقلال در مصاف با تراکتورسازی در چهارچوب رقابتهای لیگ به میزبانی تراکتور سازی:
منصور پورحیدری(مدیرفنی حال حاضر استقلال تهران)با 4حضور
.................................................
چند نکته خواندنی:
1.این دو تیم پس از انقلاب تاکنون 11بار در تبریز با هم روبرو شده اند که تراکتورسازی تنها 1بار پیروز شده،5بازی مساوی شده و 5بازی نیز استقلال پیروز شده است
2.از میان سرمربیان تراکتورسازی،واسیلی گوجا تنها سرمربی است که برابر استقلال در تبریز پیروز شده است.فراز کمالوند نیز هیچ گاه در دوران مربیگری برابر استقلال شکست نخورده است
3.از میان سرمربیان تراکتورسازی،محمدحسین ضیائی هیچ گاه برابر استقلال در دوران مربیگری پیروز نشده است
از میان سرمربیان استقلال،عبدالصمد مرفاوی هیچ گاه در دوران مربیگری برابر تراکتورسازی پیروز نشده است
4.واسیلی گوجا(مدیر تیمهای پایه ماشین سازی تبریز)اولین سرمربی تراکتورسازی برابر استقلال بوده است
منصور پورحیدری(مدیرفنی حال حاضر استقلال تهران)اولین سرمربی استقلال برابر تراکتورسازی بوده است
5.واسیلی گوجا اولین سرمربی تراکتورسازی بوده که برابر استقلال امتیاز گرفته و تنها سرمربی تراکتورسازی بوده که برابر استقلال پیروز شده است
منصور پورحیدری اولین سرمربی استقلال بوده که برابر تراکتورسازی امتیاز گرفته و شادروان ناصر حجازی اولین سرمربی استقلال بوده که برابر تراکتورسازی پیروز شده است
6.واسیلی گوجا اولین سرمربی تراکتورسازی بوده که برابر استقلال امتیاز داده و فیروز کریمی اولین سرمربی تراکتورسازی بوده که برابر استقلال شکست خورده است
منصور پورحیدری اولین سرمربی استقلال بوده که برابر تراکتورسازی امتیاز داده و شکست خورده است
7.بوریس تبیلی اف،فیروز کریمی،احد شیخ لاری و امیر قلعه نوعی سرمربیانی از تراکتورسازی بوده اند که تنها یکبار مصاف با استقلال در تبریز را تجربه کرده اند
بیژن ذوالفقارنسب،یوگنی سوکومورخوف و عبدالصمد مرفاوی سرمربیانی از استقلال بوده اند که تنها یکبار مصاف دو تیم را در تبریز تجربه کرده اند
8.از میان سرمربیانی که یکبار این مصاف را در تبریز تجربه کرده اند،بوریس تبیلی اف و احد شیخ لاری از تراکتورسازی این تک مصاف تنها مصافی بوده که در کل دوران مربیگری برابر استقلال قرار می گرفتند
9.واسیلی گوجا رومانیائی و بوریس تبیلی اف روس سرمربیان خارجی تراکتورسازی در این مصاف بوده اند
یوگنی سوکومورخوف روس تنها سرمربی خارجی استقلال در این مصاف بوده است
10.در هیچ یک از دیدارهای دو تیم،سرمربیان دو تیم خارجی نبوده اند
11.شادروان ناصر حجازی تنها سرمربی یکی از دو تیم است که هم اکنون در قید حیات نیست(روحش شاد و یادش گرامی باد)
12.کریم قاسمی سعادت(-)اولین گلزن تراکتورسازی در مصاف با استقلال بوده است
کامیار کاردار(-)اولین گلزن استقلال در مصاف با تراکتورسازی بوده است
13.از میان گلزنان تراکتورسازی،محمد ابراهیمی در تیم کنونی تراکتورسازی حضور دارد
از میان گلزنان استقلال،میلاد میداوودی و مجتبی جباری در تیم کنونی استقلال نیز حضور دارند
14.از میان گلزنان تراکتورسازی،داوود رستمی-احمد فیض کریملو و جاسم کرار سابقه بازی برای استقلال را نیز دارند
از میان گلزنان استقلال،داریوش یزدانی سابقه بازی برای تراکتورسازی را نیز دارد
15.جاسم کرار عراقی تنها گلزن خارجی مصاف های این دو تیم بوده است
16.از میان سرمربیان تراکتورسازی،محمدحسین ضیائی سابقه بازی،فیروز کریمی سابقه سرمربیگری و امیر قلعه نوعی سابقه بازی-مربیگری و سرمربیگری استقلال را نیز دارند
از میان سرمربیان استقلال،پرویز مظلومی سابقه بازی برای تراکتورسازی را نیز دارد
17.هیچ یک از مصاف دو تیم سرمربیان مشترکی نداشته اند
18.تاکنون 2دیدار دو تیم در هفته 12ام و در تبریز برگزار شده است!!
یکی مصاف دو تیم در لیگ آزادگان 1371 که به تساوی 2-2 انجامید!!
دیگری مصاف دو تیم در لیگ 90-1389 که به تساوی 1-1 انجامید!!
.................................................. .........................................
بازیکنان امسال تراکتورسازی که سابقه گلزنی برابر استقلال را دارند:
1.محمد ایرانپوریان:1گل(با پیراهن فجرشهیدسپاسی شیراز)
2.مهدی کریمیان:1گل(با پیراهن برق شیراز)
3.محمد ابراهیمی:1گل(با پیراهن تراکتورسازی تبریز)
4.سیدمحسن حسینی:1گل(با پیراهن تراکتورسازی تبریز)
5.مصطفی اکرامی:1گل(با پیراهن تراکتورسازی تبریز)
6.محمد نصرتی:1گل(با پیراهن تراکتورسازی تبریز)
7.سیدمحمدمهدی سیدصالحی:5گل(با پیراهن فولاد مبارکه سپاهان اصفهان)
8.احسان حاج صفی:1گل(با پیراهن فولادمبارکه سپاهان اصفهان)
.
.
بازیکنان امسال استقلال که سابقه گلزنی برابر تراکتورسازی را دارند:
1.حنیف عمران زاده:1گل(با پیراهن استقلال تهران)
2.مجتبی جباری:3گل(با پیراهن استقلال تهران)
3.میلاد میداوودی:1گل(با پیراهن استقلال تهران)
4.سیدامین منوچهری:3گل(با پیراهن سایپا کرج)
.
.
.
بازیکنان امسال تراکتورسازی که سابقه بازی برای استقلال را دارند:
1.فردین عابدینی به مدت 1فصل
2.مصطفی اکرامی به مدت 1فصل
3.سیدمحمدمهدی سیدصالحی به مدت 2فصل
.
.
بازیکنان امسال استقلال که سابقه بازی برای تراکتورسازی را دارند:
1.امیرحسین صادقی به مدت 1فصل
2.سیاوش اکبرپور به مدت 1فصل
3.رودریگو توسی به مدت 1فصل
.................................................. ....................................
تونی اولیویرا و امیر قلعه نوعی اولین باری است که با هم روبرو می شوند
.
.
تونی اولیویرا اولین باری است که با استقلال روبرو می شود
.
.
امیر قلعه نوعی سرمربی فصل گذشته تراکتورسازی،تاکنون در دوران مربیگری 4بار با تراکتورسازی روبرو شده که 3برد و 1تساوی ماحصل جدالهای او با تراکتورسازی بوده است.قلعه نوعی تاکنون برابر تراکتورسازی شکست نخورده است!!
نکته جالب اینکه او با استقلال،اولین باری است که برابر تراکتورسازی قرار می گیرد!!!!
منبع:ابیته
خسرو حیدری و رحمتی به تنهایی داغون کردن مارو تو این بازی
حیدری 8 تا توپ دستش اومد 9 تا رو لو دادسانتر میکرد تا کمر بازیکنا هم بالا نمیومد
رحمتی هم معلوم نیست چشه! خب اگر مصدومی بگو نمیتونم بازی کنم اگه نیستی دیگه این حرکات چیه میکنی! یعنی اگه بگی مصدومم مربیا میگن نه مجبوری بری تو گل؟؟!
غیر از اینه که پس فردا میخواد منت بذاره که با زانوی مصدوم ایستادم تو گل استقلال؟ غیر از اینه میخواد بگه ما هم با غیرتیم؟ جو عابدزاده بودن گرفته این بابا رو
منوچهری هم افتضاح بود
گزارشگر بازی هم انگار تو یه اتاق عایق صدا و بدون ارتباط با بیرون داشت گزارش میکرد! انواع شعار ها رو علیه استقلال و اکبرپور و برهانی شنیدیم بعد اومده میگه آفرین به تماشاگرا که فقط تیمشونو تشویق کردن و کاری به مسائل حاشیه ای نداشتنیه چیزی هم یاد گرفتن تا دقیقه 3+90 میان میگن خب کماکان تماشگر داره به ورزشگاه میاد!
پشیمونم از اینکه وقتمو پای بازی های لیگ ایران تلف میکنم.
وقتی سرمربی تیم از ترس تماشاگرای حریف همراه تیم نیست همین میشه
وقتی مدیر عامل تیم به این بزرگی نمیتونه پول جور کنه همین میشه
ما یه سهمیه خارجیمونو هدر دادیم و اون همه پول میخوایم بدیم که گلر خارجی بیاریم برای قشنگیه نیمکت؟بعدش رحمتیو با مصدومیتو لنگ لنگان بفرستیم توی زمین؟
واقعا متاسفم.......
اقای فتح الله زاده این چه مدیریتیه که داری میکنی؟تیمو نابود کردی تو یکی به قران اون از پارسالت این هم از امسالت حتی توانایی نداری پول جور کنی پول خارجیارو بدی که اینطوری قهر نکنند....بازیکن خارجی فقط پول میخواد.چند هفته بدون دریافت پول میاد بازی میکنه؟
زندیو که فروخت پول توزیو فابیو را هم نداده حمودی ، منتظری ، نکونام و ساموئلو هم میخواد ترانسفر کنه تا پول جور کنه!!!!!این دومین فصلیه که داره خرج تیمو با فروش بازیکن در میاره و اخر فصل هم جامو تقدیم سپاهان میکنیم
امیدوارم تا همه بازیکنامونو این فتل نفروخته برکنار بشه و یکی مدیرعامل بشه که بتونه پول جور کنه....
فتل فقط به درد نقل انتقالات میخورد که اونم این فصل نشون داد اگه یکی مثل رویانیان رقیبش باشه حاج فتل کاری از دستش برنمیاد.....
نکونام هم مطمئن باشید اگه استقلالی نبود و دوست نداشت به استقلال بیاد هرگز استقلالی نمیشد.....
درباره ی مسائل فنی این بازی هم اصلا دوست ندارم حرفی بزنم و فقط یه سوال میپرسم
دوستانی که به راحتی ارزشهای نکونامو زیر سوال میبردند نتیجه نبودن نکونامو در این بازی دیدند؟n تا شوت از راه دور و ..... و .......
Last edited by Amir M.ohAma.D; 20-10-2012 at 20:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)