یوردی آلبا هم به دیدار با ختافه نمیرسد
خرید 14 میلیون یورویی بارسلونا در این بازی غایب است. او تنها غایب بزرگ بارسا نخواهد بود.
سایت گل – یوردی آلبا، مدافع کناری بارسلونا به دیدار این هفته با ختافه نخواهد رسید. او نتوانسته بهموقع از دست آنفلوانزا رهایی یابد.
آندرس اینیستا و الکسیس سانچس دیگر غایبان تیم هستند.
اما خبر خوب برای بارسا این که کارلس پویول پس از شکستگی استخوان گونه در این بازی حاضر خواهد بود.
اینیستا از ناحیه همسترینگ آسیب دیده و الکسیس سانچس هم دیدار در ورزشگاه آلفونسو پرس (که به نام بازیکن مشهور
سابق رئال مادرید و بارسلونا نامگذاری شده) را به دلیل مشکل از ناحیه ران پا از دست میدهد.
پویول مشکلی برای حضور در این میدان ندارد اما باید روی صورتش ماسک بگذارد.
تیتو ویلانووا 19 بازیکن (17 نفر از تیم اصلی و تییو و دولوفو از تیم دوم بارسا) را برای این بازی برگزیده.
آخرین باری که این دو تیم در ورزشگاه ختافه به مصاف هم رفتند بازی با برد یک بر صفر میزبان به پایان رسید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
============================
کلایورت: مربیگری در بارسا رویای شماره 1 من است
کلایورت 36 ساله که در حال حاضر به عنوان کمک لوئی فن خال در تیم ملی هلند کار می کند، بین سال های 1998 تا 2004 برای بارسا بازی کرد
سایت گل- پاتریک کلایورت، ستاره سابق فوتبال هلند، اعلام کرد رویایش مربیگری در بارساست اما پیوستن به باشگاه رئال را نیز رد نکرد.
کلایورت 36 ساله که در حال حاضر به عنوان کمک لوئی فن خال در تیم ملی هلند کار می کند، بین سال های 1998 تا 2004 برای بارسا بازی کرد و بیش از 100 گل در دیدارهای رسمی برای آبی و اناری ها به ثمر رساند.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" واضح است که مربیگری در بارسا برای من مانند رویاست. تردیدی نیست که مربیگری در بارسا رویای شماره 1 من است. دوست دارم این رویا به حقیقت تبدیل شود. این برای من بسیار مهم است.
اگر فرصت مربیگری رئال فراهم شود، می پذیرم؟ بله، چرا که نه. نمی توان چنین پیشنهادی را رد کرد."
کلایورت همچنین در مورد ژاوی و اینیستا، هم تیمی های سابقش در بارسا که اکنون به بهترین های دنیا تبدیل شده اند، گفت:" من همان زمان می دانستم که آنها می توانند خیلی بهتر شوند. دیدن بازی آنها فوق العاده است. آنها آن زمان خیلی جوان بودند و اکنون لیدرهای بارسا محسوب می شوند. دیدن بازی آنها برای من بسیار لذت بخش است."
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]