شهر لاهیجان منطقه2 هست اگه شهرهای دیگه هم می خوای اینجاببین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شهر لاهیجان منطقه2 هست اگه شهرهای دیگه هم می خوای اینجاببین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای رشته نرم افزار استانتون مهمه. چون رشته بومی گزینی داره و اگه بومی نباشید باید در 40 درصد سهمیه آزاد با رتبه کشوریتون رقابت کنید!
از کدوم استان هستید؟
سلام دوستان
با رتبه کل در سهمیه 4097 زبان منطقه 2 چقدر شانس قبولی توی مترجمی دانشگاه چمران اهواز هست روزانه یا شبانه اش فرقی نمی کنه
بومی خوزستان هم نیستم
سلام
من با رتبه ی 1450 منطقه 1 مکانیک خواجه نصیر قبول میشم ؟؟ کلا نظرتون درباره ی خواجه نصیر چیه ؟؟
سلام .
این داستان تفکیک جنسیتی دانشگاه ها چیه ؟ آخه برخی دانشگاه های دولتی و ... در بیشتر رشته های که همسرم میخواد بگیره فقط مرد می گیرن !
آیا این تاثیری در انتخاب رشته داره ؟ آخه تو انتخاب رشته مجازی اصلا داشنگاه های خوب نمیاد . حتی خواهرم که شده 10000 ریاضی اصلا روزانه براش نیومد ؟!
دوستان ارزش داره 10 تومن بدم واسه انتخاب رشته مجازی سنجش ؟
حتما مياريد
من خودم بيرون پيش مشاوري كسي نميرم ، از قضا اين برام جالب و مفيد هم تا حدودي بود
حتي مال كاونم كه 10 تومن بود رو گرفتم چون يه سري اطلاعات داره كه سنجش نداره
ولي اگه بيرون هم پيش كسي ميرفتم بازم خودم سنجش رو ميگرفتم
البته تضمين نميكنم خوشت بياد ازش![]()
من از ایلام هستم
اخه مشکل اینجاست که تا اونجا که میدونم همه میگن که مهندسی سخت افزار تو بازار کار خیلی مشکل دارن چون اگه به سمت سخت افزار برن که مهندسای برق بهترن و اگه به سمت نرم افزار برن که مهندسای نرم افزار بهترن
البته علاقه خودمم بیشتر رو مهندسی نرم افزاره ولی به مهندسی الکترونیک و سخت افزار هم روی خوش نشون میدم
به هر حال اصلا نمیخو.ام سمت برق برم و یا سخت یا نرم که با توجه به حرفای بالا سخت هم کنسل میشه(حالا اگه در موردش اشتباه میکنم یکی ما رو روشن کنه)
سلام
ببخشید من یک سوال داشتم
بعد از اینکه جواب های کنکور کارشناسی دانشگاه آزاد در شهریور ماه میاد، میشه مجدداً انتخاب رشته کرد؟
قبل از کنکور انتخاب رشته کردم و اولویت هایم رو هم مشخص کردم ولی الان پشیمون شدم. میشه بعد از جواب کنکور بازم انتخاب رشته کرد؟؟
خیلی ممنون میشم
نه متاسفانه نمیشه دوباره انتخاب رشته کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)