بابا اعصابم رو خورد کرد همه کار کردم ولی همون صفحه اول قفل می کنه و بعد پیغام close program می ده من حتی صفحه بعدشم نمی بینم یکی کمک کنه
بابا اعصابم رو خورد کرد همه کار کردم ولی همون صفحه اول قفل می کنه و بعد پیغام close program می ده من حتی صفحه بعدشم نمی بینم یکی کمک کنه
سلام
دوستان من این رو دانلود کردم اما موقع اکسترکت میگه پارت 12 رو ادرس بده
بدبخت شدیم رفت که
امیرجان یه سوال دیگه ...راهنمای نصب بازی
.
.
.
3) آپدیت 1.0.0.17 را نصب کنید.
4) آپدیت 1.0.0.22 را نصب کنید.
یکی از دوستامون تو فروم همسایه می گفت که حتما فایل های نصب آپدیت ها و سوشیال کلاب رو در محل نصب بازی کپی کرده و از اونجا نصب کنیم ....
مگه فایل exe فرق می کنه از کجا ران بشه و محتویاتش نصب بشه ؟!!!!!
شما خودت این کار رو کردی ؟
دوست عزیز شما برو سایت P30day پارت 12 هم داره ....
اون رو هم دانلود کن ، بعد همه رو با هم اکسترکت کن و ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بازیو نصب کردم کرکشم کردم وقتی بازیو اجرا میکنم میره تو و با زدن enter loading رو رد میکنه.بعد می نویسه no connection اینترنتو قطع میکنم میرم تو چیز خاصی نمیاد هر چی رو social club عهم میزنم کار نمی کنه البته خود بازی اپدیت 22 دانلود کرد نکنه نباید می ذاشتم دانلود کنه خودمم میخواستم دانلود کنمش هیج جا پیدا نمیشد هرجا هم باشه لینکش درست و حسابی نیست.لطفا راهنماییم کنین.
دوست عزیز امیرجان صفحه اول لینک همه آپدیت ها و هم چنین سوشیال کلاب رو گذاشتن ...
من همه ی اپدیت هارو نصب کردم آپدیت 1.0.0.22 بازی رو هم خود بازی تو لانچر دانلود کرد هر کاری میکنم نمیشه یا no conection میاد یا وقتی که اینترنتو قطع میکنم فقط یه صفحه باز میشه رو social club که قبلا نصبش کردم هم کلیک میکنم هیچی نمیشه .چه کنم دیگه؟
یکی جواب ما رو هم بده چرا close the program میاد
نسخه اصلی رو از سایت دانلودها گرفتم
اپدیتی که اونجا بود رو هم گرفتم
1- قبل از نصب اپدیت توی صفحه لودینگ گیر میکرد
2- بعد از نصب اپدیت هم فکر کنم این مشکل بود
3- زدم رو سیف مود بازی رو اصلا اجرا نشد حالا دیگه کلا اجرا نمیشه پروسز رو هم میبینم مکس پین 90 درصد سی پی یو رو اشغال کرده ولی چیزی اجرا نشده
4- گرافیک رو هم امشب اپدیت میکنم
مشکل ازکجاست؟
ویرایش: دوباره کرک داخل iso رو ریختم بازی اجرا شد profiles هم کپی نت هم قطع کردم باز هم روی لودینگ گیر میکنه
Last edited by SevenCity; 18-06-2012 at 14:44.
سلام دوستان منم همین مشکلو دارم
وقتی میری تو بازی یه صفحه زرد میاد مینویسه NO CONNECTION نسخه بازی RELODED
کسی نمیدونه باید چی کار کرد
همه ی کرکا رو هم ریختم
آپدیتا رو هم نصب کردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)