داداش بيا و بيخيال صدرنشيني شو. من همين جا راحتم
همين ديگه داري اشتباهي تيم رو ميبندي چون تو اين جام 1/8 نداريم. بعدا ميگي چرا تيم نتيجه نميگيرهبه جونه وحید توی 1/8 میترکونمتیمم و خوب بستم ! خیلی تیم خوبیه ! منتظر بمب خبری باشید خخخخخخ
![]()
![]()
داداش بيا و بيخيال صدرنشيني شو. من همين جا راحتم
همين ديگه داري اشتباهي تيم رو ميبندي چون تو اين جام 1/8 نداريم. بعدا ميگي چرا تيم نتيجه نميگيرهبه جونه وحید توی 1/8 میترکونمتیمم و خوب بستم ! خیلی تیم خوبیه ! منتظر بمب خبری باشید خخخخخخ
![]()
![]()
من تو نقل و انتقالات سر یه بازیکن اذیت شدم که میخواستمش ولی 0.1 کم میاوردم و خلاصه از خیرش گذشتم ولی الان میبینم که ارزش تیمم 104.7 هست و تو بانک هم 0.2 دارم که رو هم میشه 104.9 که خیلی عجیبه. چون باید 105 باشه و دقیقاً همون 0.1 که سر اون بازیکن کم آورده بودم گم شده! آقا دست های پشت پرده از الان کاراشونو شروع کردن و تو این وضع اقتصادی دارن کار رو به فساد مالی میکشونن. البته 0.1 ملیون یورو تا 3 ملیارد دلار اختلاص خیلی راه داره ولی خوب برای خودش رقمیه! حالا موندم یقۀ کیو بگیرم.
این وحید و امیر عجب اعتماد بنفسی دارن ها
جوری کری میخونن که آدم میگه برم تیمم رو منحل کنم
دوستان کاهن اعظم تیمش رو بسته و طبق پیشبینیها دوباره به صدر جدول صعود میکنه
من خداییش پدرم در اومد سر دو بازیکن که هم نمیتونستم از خیرشون بگذرم هم نمیتونستم بخرمشون دلم میخواست بکشمشون تا کسی دیگه نخردشون
یه نکته
دوستان مرحله بعدی فکر کنم فقط میتونیم 6 بازیکن رو آزادانه ترانسفر کنیم پس مهمه که جوری بازیکن بگیریم که تعداد کمتری بازیکن حذف شده داشته باشیم
اگه این دست های پشت پرده می ذاشتن الان من صدر جدول بودمداداش بيا و بيخيال صدرنشيني شو. من همين جا راحتم![]()
اولش درستو حسابی اون جا رو چک نمی کردم و جالبه لمپارد و کیهیل رو هم برداشته بودم و همون اول نرفتم دوباره توی نقل و انتقالات اینو تغییر بدم!
در صورتی که خود سایت باید کلا این دو بازیکن رو حذف می کرد و می گفت باید به جاشون دو تا بازیکن دیگه انتخاب کنی که متاسفانه مسئولان مسابقات کوتاهی کردن![]()
کلا خیلی ها این اولاشو جدی نگرفتن یا درستو حسابی بلد نبودن وگرنه جدول حتما الان تغییراتی داشت
ترکیب ها رو نمیشه لو داد؟این وحید و امیر عجب اعتماد بنفسی دارن ها
جوری کری میخونن که آدم میگه برم تیمم رو منحل کنم
دوستان کاهن اعظم تیمش رو بسته و طبق پیشبینیها دوباره به صدر جدول صعود میکنه
من خداییش پدرم در اومد سر دو بازیکن که هم نمیتونستم از خیرشون بگذرم هم نمیتونستم بخرمشون دلم میخواست بکشمشون تا کسی دیگه نخردشون![]()
من یه اشتباهی کردم که این قضیه کاپیتان به صورت چرخشی رو لو دادم و الان حتما آنالیزور های تیم های دیگه این سیستم رو قشنگ آنالیز کردن و کلا لو رفته![]()
Last edited by vahidgame; 20-06-2012 at 23:33.
اتفاقا براي منم 104.9 هستش!! براي بعضيا بالاي 105 هم ديدم. فكر كنم به خاطر نقل و انتقالات گذشته است. حالا دقيق نميدونم
همش تقصيره پلاتينيه. همونجوري كه ميدونيد با ايتاليا و طرفداراش مشكل داره
داداش من 0.1 زياد آوردم،ميخواي بدمش بهت
علي رضا جان حرف پيش بيني رو نزن كه تو تاپيك پيش بيني انقدر عقب موندي ديگه بيخيال شديدوستان کاهن اعظم تیمش رو بسته و طبق پیشبینیها دوباره به صدر جدول صعود میکنه
من خداییش پدرم در اومد سر دو بازیکن که هم نمیتونستم از خیرشون بگذرم هم نمیتونستم بخرمشون دلم میخواست بکشمشون تا کسی دیگه نخردشون
یه نکته
دوستان مرحله بعدی فکر کنم فقط میتونیم 6 بازیکن رو آزادانه ترانسفر کنیم پس مهمه که جوری بازیکن بگیریم که تعداد کمتری بازیکن حذف شده داشته باشیم
كدوم 2 بازيكن؟؟ بگو تا من بخرمشون كه حرصت بگيره
ترنسفر براي مرحله بعد 8 تاست
دوستان توی این دوره هم هر روز میشه تعویض کرد دیگه !!!؟
آخه من پیرلو که بازی چهارم هست رو گذاشتم بیرون و یه مهاجم از یونان که بازی دوم هست گذاشتم تو ، این کمک مربیه هی میگه پیرلو بیشتر امتیاز میاره ، بیارش تو !!!
چرا اگه میخوای ترکیبتو بزار همگی استفاده کنیمترکیب ها رو نمیشه لو داد؟
من یه اشتباهی کردم که این قضیه کاپیتان به صورت چرخشی رو لو دادم و الان حتما آنالیزور های تیم های دیگه این سیستم رو قشنگ آنالیز کردن و کلا لو رفته
اینقدر با اعتماد بنفس حرف میزنی دلمون میخواد ببینیم چه تیمی بستی
ولی جدای از شوخی دیگه بهتره ترکیبها قبل از هر مرحله ای مخفی باشه
خود سایت هم بعد از اینکه هر دوری شروع شد به تیما اجازه میده سایر ترکیبها رو ببینن اما قبل از شروع هر دوری این اجازه رو نمیده
کاملا موافقمکلا خیلی ها این اولاشو جدی نگرفتن یا درستو حسابی بلد نبودن وگرنه جدول حتما الان تغییراتی داشت![]()
ولی نگران نباش یو سی ال چند ماه دیگه شروع میشه اون هیجانش واقعا بیشتره
نه به خدا اونجا رو بیخیال نشدمعلي رضا جان حرف پيش بيني رو نزن كه تو تاپيك پيش بيني انقدر عقب موندي ديگه بيخيال شدي
الان مثل چی دارم پیشبینی میکنم
اونجا هم میگیرمت![]()
کلا دو جور میشه ترکیب چید :
1 - قدرت رو پخش کنی بین بازیکنها و همه ی اونهایی رو بذاری که فیکس بازی می کنن : مزیتش اینه که اگه کسی خراب کنه جاش بازیکن هست و دستت بازه ، ولی به جاش تعداد بازیکنهای بزرگ تیمت کمن .
2 - تیم ترکیبی از بازیکنهای بزرگ و نیمکت نشینها باشه : مزیتش اینه که کسایی که احتمال امتیاز خیلی بالا ازشون میره توی تیمت هستن ، ولی از طرف دیگه جانشین ندارن و اگه خراب کنن دیگه کاریش نمیشه کرد .
ترکیب اولی محافظه کارانست ، دومی ریسکی .
حالا من دور گروهی از روش اول استفاده می کردم ، موفق نبودم ، زدم تو کار روش دوم ، به امید موفقیت
آره خیلی باحاله
چند بار دست بردم توی ترکیب ، هنوزم نمیتونم با قاطعیت بگم همونی که می خوام شد !
برای من مهم نیست ترکیبم لو بره یا نه مهم اینه که طرف با نگاه اول به ترکیب من خودشو خ... (ببازه)
حالا این هم ترکیب وحشتناک من:
وای خدا فوروارد رو ببینید ته وحشت حیف که پولم نکشید خودمو بخرم البته خودم زیاد رو فرم نیستم![]()
Last edited by وین رونی; 21-06-2012 at 00:49.
ماشا.. بچه ها چقدر در انتخاب ترکیب وسواس دارند![]()
من که با خیال راحت نشستم هر بازیکنی رو دوست داشتم گذاشتم تو ترکیب بعد دیدم چراغ قرمز می ده. نگاه کردم دیدم 15 تا زده بالا. فکر میکردم نامحدود باشه بودجه .
به هزار بدبختی دیگه ترکیب و چیدیم . فقط این دور من کلا از 4 تیم بازیکن گرفتم . یا به فنا می ریم یا خوب می شویم !![]()
پ ن : این قرعه کشی هد تو هد همه جا شده جز لیگ ما ! نداریم دیگه؟!.
من زیر هد تو هد یک کاپ هم دارم اون چیه ؟ برای دوستان رنک ایران رو می زنه من ندارم . از کجا باید بیارمش ؟
ویرایش : هد تو هد رو دیدم / فقط 8 تای اول رو حساب کرده .
Last edited by hojjatinho; 21-06-2012 at 04:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)