سرعت اینترنت امروز من.
پینگ بهتر شده اما سرعت دانلود افت داشته.میتونید با امضام مقایسه کنید،یادش بخیر قدیما شبی 5.5 گیگ دانلود داشتیم اما الان دو هفته است که نتونستم شبی بالای 800 مگ دانلود داشته باشم .
![]()
سرعت اینترنت امروز من.
پینگ بهتر شده اما سرعت دانلود افت داشته.میتونید با امضام مقایسه کنید،یادش بخیر قدیما شبی 5.5 گیگ دانلود داشتیم اما الان دو هفته است که نتونستم شبی بالای 800 مگ دانلود داشته باشم .
![]()
ولي سرعت آپلودم خوبه هنوز، جاي شکرش باقيه
ارادتمندم
موفق باشيد
Last edited by keyvan13611361; 03-07-2012 at 23:10.
سلام خدمت دوست عزیز و بزرگوار.
مثل اینکه این مشکل برای همه است،برای منم میزنه کاربر مورد تایید نیست.
سرعت که افتضاحهدیگه رفته رو اعصابم
![]()
سلام و عرض ادب
سرعت دانلود و آپلود سرويس 128 با دو مگ تو مخابرات فرقي باهم ندارند، همشون رو چهار مگ بسته شدند، تنها تفاوتشون در ميزان ترافيک ماهيانشونه، سرعت دانلودشون شب و روز تقريباً بين 400-500 کيلوبيت متغيره، الان دو روزه خيلي خرابه، سرعت بين 100 تا بيست براي بنده متغيره، براي دوستان متفاوته.
موفّق باشيد
سلام بچه ها من بین آسیا تک و کاد نت مخابرات موندم.نمیدونم کدوم بهتره؟ کدومو بگیرم؟ شما منو راهنمایی کنید.
یه مودم بینهایت عالی هم به من معرفی کنید؟![]()
ممنون کیوان جان ! دانلود شبانش رایگانه؟ شما چقدر تو ساعات رایگان دانلود دارین؟
سلام و عرض ادب
عرض شود که ساعات رايگان از ساعت يک بامداد تا شش صبح اطلاق ميشه، من بين شش تا هفت و نيم گيگ فري تايم دانلود ميکنم، ديشب که خراب بود ، با اين وجود چهار گيگ فيت دانلود کردم
ارادتمندم
موفّق باشيد
اصلا کسی مارو تحویل نمی گیره که . بابا یه نگاهی به اون بالا بندازید.ما رو باش که رو کمک و راهنمایی هاتون حساب ویژه ای باز کردیم.![]()
سلام ... تو سرویس مخابرات شک نکنید ... بهترینه ... خودش به isp ها پورت میده و خودش هم از همه بهتره ...
در مورد مودن اطلاع دقیقی ندارم ... خودم TPLINK مدل 8811 دارم تو این 2 - 3 سال داره کار میکنه مشکلی هم نداشته ! هر چند پیشنهاد میکنم مودم Wireless بگیرید !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)