تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 311 اولاول ... 232930313233343536374383133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 3106

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات (ESET (NOD32 ←راهنمای تاپیک در پست دوم

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

دوستان لطف میکنید بگید آخر ورژن نود 32 چی هست؟
    و اگه لینک برای دانلودش دارید ممنون میشم بزارید.

و یه چیز دیگه
    اگه سابت به روز دارید که یوزر نیم و پسوورد برای آپدیت میزاره لطف کنید بگید.

ممنون.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دریافت سریال آزمایشی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگر مشکل ویروسی دارید در بخش اورژانس سیستم های آلوده مطرح کنید.

2. این کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام
    من یه سایت تفریحی دارم که نود 32 بلاکش کرده
    الان میخوام از بلاک بیرون بیام باید چی کار بکنم؟؟
    لطفا کمکم کنید بهم گفتن این سایت یتونه کمکم کنه

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

سلام
    اگر سایت خودتون هست که باید سایت رو به عنوان false posiive برای نود ارسال کنید , البته احتمالا دلیل بلاک شدن سایت شما قرار دادن یوزر و پسورد غیرقانونی ESET یا همون NOD32 بر روی سرور سایتتون است که بهتر است هر چه سریعتر آنها را پاک کنید , البته اگر عکسی از بلاک شدن سایتتون میذاشتین بهتر بود

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام
    خوب سایتت چیه؟ بگو تا اوکیش کنم با نود .

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

من با یوزر و پسوورد و آپدیت آنتی ویروسم رو ازاین حالت در آودرم دوباره بعد یک ساعت اینطوری شده

داره خودمونی میشه MahdiX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستان سلام ماهر پچی نصب میکنیم این ویروس میشناسه الان 6 تا بازی رو سیستمه اما چهارتاش رو باید اول از توی نود32 فایل رو از قرنطینه ریستوری کنم و خود نود رو هم دیسیبل تا بتونم بازی کنم
    راه دیگه ای نیست؟ نمیشه ما با این آنتی ویروس صحبت کنیم بیخیال اون چنتا فایل بشه؟ پیشاپیش

داره خودمونی میشه aslani606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام

من نسخه 6 اسمارت ناد32 را نصب کردم چطوری میتونم آفلاین آپدیت را انجام بدم

با تشکر
    با تشکر.......

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

دوستان سلام ماهر پچی نصب میکنیم این ویروس میشناسه الان 6 تا بازی رو سیستمه اما چهارتاش رو باید اول از توی نود32 فایل رو از قرنطینه ریستوری کنم و خود نود رو هم دیسیبل تا بتونم بازی کنم
    راه دیگه ای نیست؟ نمیشه ما با این آنتی ویروس صحبت کنیم بیخیال اون چنتا فایل بشه؟ پیشاپیش
    فایلها را به آنتی ویروس معرفی کن یعنی تو exclution یا همون executive برنامه یا همون فایلی که میگیره اضافه کن.

ولی احتمال زیاد ویرو سهای خطرناکیند .

یه کاری کن

یه ریپورت بده ببینیم چیند شاید بشه کاری کرد

رو دسکتاپ ذخیره کن و اسکن آنلاین و بعد ارسال و یه فایل رو دسگتاپ میزره آپلودش کن تا آنالیزش کنیم.

10. این کاربر از maminsafari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

نسخه 6 مگه نهایی شده؟
    تا جایی که من میدونم هنوز RC هستش.
    پست دوم تاپیک رو بخونید.در مورد آپدیت آفلاین صحبت شده.فکر نمیکنم فرق زیادی داشته باشه.

من با یوزر و پسوورد و آپدیت آنتی ویروسم رو ازاین حالت در آودرم دوباره بعد یک ساعت اینطوری شده
    پیگیر مشکل شما هستم.

12. 4 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض راهکار ابتدایی برای نصب آنتی ویرو س نود بر روی سیستم آلوده یا سیستمی که مشکل ویروس ی دارد.

شما گمان می برید که کامپیوتر شما با یک ویروس و یا نرم افزارهای مخرب آلوده شده است و یا شما با ESET جهت مراقبت از مشتری برای تکمیل عیب یابی تروجان بصورت مقدماتی هستید.

راه حل

اگر شما در حال تجربه هر کدام از مسائل فوق، مراحل زیر را انجام دهید . در انجام این مراحل اطمینان حاصل کنید که سیستم شما به تاریخ و قادر به پیشگیری از عفونت های جدید است. در برخی موارد، نتایج به دست آمده از این مراحل ممکن است کمک به مراقبت از مشتری ESET رفع مسائل مربوط به نرم افزارهای مخرب خود را.
    مهم!

اگر چه عموما بی خطر است، هر گونه عملیات تمیز کردن حمل خطر ابتلا به برخی از دست دادن داده ها است. قبل از اقدام، پشتیبان گیری از هر گونه فایل های مهم یا با ارزش بر روی کامپیوتر شما توصیه می کنیم.
    کامل مراحل زیر را در جهت. هنگامی که یک گام کامل به شما، اطمینان حاصل کنید که به حرکت در گام بعدی شده.
    اگر شما نمی توانید که یکی از مراحل زیر کامل کنید ، لطفا ادامه به مرحله بعد به هر حال.
    اگر موضوع شما به نظر می رسد قبل از اقدام تمام مراحل زیر را حل و فصل شود، ما قویا توصیه می شود که شما هنوز هم تکمیل مراحل باقی مانده لازم است .
    اگر شما قادر به اتصال به اینترنت، با مراحل در زیر ESET مرکز آموزش مقاله قبل از اقدام به مراحل زیر آغاز خواهد شد:

1-/ ذخیره این مقاله
    در برخی از این مراحل شما نیاز به راه اندازی مجدد سیستم دارید ، و یا به حرکت به دور از این مقاله است. قبل از اقدام، ما به شدت توصیه می شود که این مقاله را در مرورگر خود فعال کنید نشانه، چاپ آن را به عنوان مرجع و یا مشاهده آن بر روی دستگاه دیگر به طوری که شما به راحتی می توانید آن را بازگشت و در ادامه به مرحله بعدی انجام دهید (برای مثال، در مرحله 4 این مقاله برای دسترسی پس از راه اندازی مجدد سیستم خود و مراجعه به حالت امن سیستم ).

2- تعمیرات executable
    (EXE)، فایل های پیوسته

executable
    های فایل پیوسته را مشخص میکند که چگونه کامپیوتر برنامه های بیشتر باز می شود. تروجان گاهی اوقات می تواند ارتباط فایل و اخلال در برنامه های مشخصی را مسدود کند. برای تعمیر فایل اجرایی (EXE.) executable
    فایل با دستور العمل زیر :

راست با کلیک بر روی لینک زیر، انتخاب کنید و ذخیره به عنوان (ذخیره پیوند به نام برای کاربران فایرفاکس) از منوی زمینه را انتخاب کنید و بر روی دسکتاپ خود آنرا به عنوان مقصد ذخیرهکنید :

پس از دانلود کامل، به روی کامپیوتر خود ببینید حرکت و دوبار کلیک کنید EXE-fix.bat را، یا آن را با راست کلیک کردن و انتخاب به عنوانRun as administrator.

اجرای Eset Rogue Application Remover (ERAR)
    Eset Rogue Application Remover (ERAR) شناسایی و تلاش برای حذف برنامه های سرکش میکند که آلوده کرده اند کامپیوتر شما و یا ایجاد تغییرات ناخواسته در رجیستری شما.

3-با استفاده از مراحل در مقاله زیر ERAR اجرای:

اگر ERAR نتواند تهدیدات شناسایی شده را حذف کند ، به مرحله 4 (اجرای سیستم بازگرداندن Run System Restore) را ادامه میدهیم .

4- Run System Restore
    اجرای بازگرداندن سیستم
    سیستم بازگرداندن موجب صرفه جویی در 'گزارشهای ویژه از فایل های سیستم شما و تنظیمات است ، که می تواند از آن استفاده شود برای بازگشت به حالت قبلی کامپیوتر خود اگر آن را متوقف می شود به درستی کار می کند. برای اجرای سیستم بازگردانی، لطفا مراحل زیر را انجام دهید .

شروع به کامپیوتر خود را در حالت ایمنStart your computer in Safe Mode:

کلیک کنید لینک زیر مناسب برای دستورالعمل گام به گام در مورد چگونگی به اجرا بازگرداندن سیستم بر روی سیستم عامل شما:

هنگامی که شما اجرا بازگرداندن سیستم، راه اندازی مجدد سیستم خود را در حالت طبیعی، به این مقاله و در ادامه به مرحله 5 در زیر.

5-به روز رسانی سیستم عامل شما
    مهم این است که به طور منظم دانلود آخرین به روز رسانی های امنیتی برای سیستم عامل خود را به زودی منتشر می شوند ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ).آخرین به روز رسانی برای سیستم عامل خود را به طور مستقیم برای دانلود، روی لینک زیر کلیک کنید و به دنبال دستورالعمل های روی صفحه نمایش:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] /

6-ارتقاء محصول امنیتی ESET شما را
    ما به شدت توصیه می شود که شما را به نسخه 5 از محصولات امنیتی ESET خود را ارتقا دهید.مزایای استفاده از نسخه 5 بیش از نسخه های قبلی از ESET شامل تمیز کردن موتور قدرتمند تر بهتر قادر به شناسایی نرم افزارهای مخرب است. ارتقاء رایگان برای دارندگان مجوز در حال حاضر است.

به روز رسانی به آخرین نسخه اینجا را کلیک کنید

اینجا را کلیک کنید تا مطمئن شوید که جدیدترین امضا پایگاه داده ویروس

7-اجرای اسکن کامپیوتر ESET
    کلیک کنید لینک زیر مناسب برای دستورالعمل های نشان داده شده بر روی اسکن کامپیوتر در حال اجرا:

نسخه 5: چگونه می توانم یک اسکن کامپیوتر اجرا کنم؟ (5.x)

نسخه 4.x: چگونه می توانم بر روی تقاضا اسکن کامپیوتر اجرا کنم؟ (4.x)

8-اجرای اسکنر ESET آنلاین
    صرف نظر از نتایج به دست آمده از اسکن کامپیوتر در مرحله 6 (است که، تشخیص، شناسایی، نارسایی اسکن، و غیره) تکمیل، اجرا اسکنر ESET آنلاین است.اسکنر آنلاین ESET به نظر می رسد در سیستم شما از دیدگاه های مختلف می شود و باید علاوه بر به اسکن کامپیوتر ESET اجرا شود. دستورالعمل گام به گام، به مرکز آموزش مقاله زیر مراجعه کنید:

مهم!

اجرای اسکنر های ESET آنلاین با استفاده از تنظیمات پیش فرض (شما مجبور نیستید برای هر گونه تغییرات در هنگام نصب و اسکن)
    آلودگی ها به صورت خودکار به قرنطینه منتقل می شود - این کاملا بی خطر است. ترک تهدید های شناسایی شده در قرنطینه است. فایل های در قرنطینه بر روی کامپیوتر شما اجرا نمی شوند دوباره به عنوان آنها ذخیره شده در فرمت های رمزگذاری شده و بی اثر، که برای تجزیه و تحلیل بسیار مفید است.
    9-راه اندازی مجدد کامپیوتر خود و مشاهده رفتار سیستم
    اگر پس از اتمام مراحل 1-8، دستگاه خود را راه اندازی مجدد نمودید و دیگر متوجه نشانه های که در این مقاله گفته شد نبودید ، شما لازم نیست که در ادامه به مرحله 10. اگر موضوع / علائم شما باقی بماند،باید به مرحله 10 در زیر وارد شوید ..
    توجه:

اگر مراحل 1-8 کاهش علائم را باعث شود ، اما شما قادر نیستید به اتمام یکی از مراحل فوق، ما قویا توصیه می کنند که شما به عقب برگردید و دوباره تلاش کنید گام به گام .

10-اجرای ابزار پاکسازی اولیه
    اگر شما هنوز هم تجربه علائم تروجان، پاکسازی ابزار اولیه تمیز کردن فرآیندهای چند بر روی کامپیوتر خود اجرا و تولید گزارشات مربوطه که کمک خواهد کرد که پشتیبانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نماینده ESET مشکل شما را تشخیص بدهد . برای دستورالعمل و اطلاعاتی دقیق در مورد چگونگی اجرای ابزار و ارسل نتایج خود به پشتیبانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نماینده ESET، مرکز آموزش مقاله زیر ادامه پیدا می کند:

مرتبط با:

14. این کاربر از maminsafari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •