عکس رو save کنید بعد بازش کنید. چون خیلی عریض بوده اینجوری شده.
عکس رو save کنید بعد بازش کنید. چون خیلی عریض بوده اینجوری شده.
سلام به همگی ، من به یه مشکل اساسی بر خوردم.. الان چند روز که دارم اینترنت و جمهوری رو زیر و رو میکنم واسه خریدن LED ، تا امروز تصمیمم این بود که LG 42LW67100 بردارم ولی امروز که رفتیم واسه دوستمم بخریم... 3 نفر بودیم و وقتی 3D ال جی رو امتحان کردیم هر 3تامون یه حالت سر گیجه و چشم درد داشتیم و تصویر مخصوصا تو کناره ها یه جورایی غیر واضح بود و فقط وسط تصویر به اصطلاح عمق داشت(توضیحش یه کم سخته)...خیلی تو ذوقم خورد. ولی وقتی تصویر 3بعدی Samsung 40ES6960 رو دیدیم خیلی بهتر بود. در نهایت دوستم 6960 برداشت... الان من کاملا موندم چکار کنم. میدونم که رو کاغذ و از لحاظ مشخصات LG بهتره ولی اونی که به چشم بهتر بود سامسونگ بود. لطفا راهنماییم کنید چون همین یکی دو روزه میخوام بخرم.
Last edited by saloote; 07-07-2012 at 23:54.
ببینید دوست عزیز عینکهای سامسونگ تا اونجایی که من میدونم باطری خور یا شارژی هستش واین خودش باعث سردرد یا سرگیجه میشه ولی عینکای ال جی ساده هستن و به نظر من تاثیرش باید کمتر از سامسونگ باشه ولی در کل یکم سرگیجرو پس از استفاده طولانی دارند حالا چه ال جی چه سونی ویا سامسونگ ولی در کل از لحاظ زیبایی و 3dال جی های 2012 بهتر از سامسونگ ند مثل مدل LM6710042
Last edited by mahdi3693456; 07-07-2012 at 23:35.
مرسی از راهنماییت ولی خودت 3D هر 2تاشون رو تست کردی؟؟ توضیح حسی که 3D ال جی بهم میداد سخته ، سردرگمت میکرد.. عمق و برجستگی تصاویر تو مرکز و حاشیه ها متفاوت بود... و یه نکته دیگه اینکه وقتی با یه زاویه افقی مثلا 45 درجه ای نگاه میکردیم خیلی بهتر بود تا اینکه مقابلش وای میستادیم.. واسه همینم شکم اینه که ممکنه تنظیماتشون کالیبره نبودن یا همچین چیزی. حالا تکلیف چیه؟؟؟ شما کمک کنید...
|
شک نکن مشکل از خودت بوده!!
من تو نمایندگی سه بعدی رو تو مدل های 2012 و 57000 و 65100 تست زدم، از نظر من محشر و فوق العاده بودن..
البته تفاوت کیفیت آنچنانی تو مدل های پارسالی و جدید ندیدم.. کلا در یک حد و عالی هستن..
من سه بعدی فقط، ال جی رو پیشنهاد میدم..
|
موقع تست ال جی اولین تلویزیونی بود که تست میکردی ؟ قبل از اون تلویزیونهای دیگه رو تست نکرده بودی که چشمات خسته شده باشن ؟؟؟؟
تو تصویر سه بعدی و استفاده از عینکهای سبک و بدون سردرد ال جی حرف اول رو میزنه
Last edited by baran77777; 08-07-2012 at 14:35.
سلام ميخواستم بيينم أيا مشكل پخش صداي dts در سري lm حل شده ؟ فيلم هاي full hd را بدون مشكل باز ميكنه ديگه ؟ زيرنويس فارسي چي ؟ ممنون
یه سوال داشتم که شاید خیلی به موضوع بحث مربوط نشه ولی اگه اساتید راهنماییم کنن سپاس گزارشون میشم.... من این LED TV که قصد خریدشو دارم برای خونه ی خودم میخوام که 4-5 ماه دیگه توش مستقر میشم... حالا به نظر شما از الان بخرمش و بذارم یه گوشه ( از ترس گرون شدن دلار و اقتصاد غیر قابل پیش بینی و .... که خودتون بهتر در جریانید ) یا اینکه صبر کنم همون موقع بخرم ( که هم ممکنه مدلهای جدیدتری بیاد...اگه میاد!!!!؟؟ هم اینکه اینایی که الان تازه اومدن افت خودشونو بکنن و از همه مهمتر امتحانشونو پس بدن )
|
در مورد پخش صدای dts ، بله تو سری 2012 حل شده..
کلا با پخش فیلم ها مشکلی نیست، البته دوستان که به ندرت مشکل عجیبی داشتن..
زود انتخاب کن بخر خودتو خلاص کن..
|
|
اگه انتخابت ال جی و مدل های 57000 یا 65100 باشه، من میگم الان یا حداکثر تا یک ماه دیگه بگیر..
همین الان دارن با تخفیف ویژه میفروشن تا 2011هاشون تموم شه..
بعداً ممکنه 2012ها فروش ویژه، هدیه و.. نداشته باشن..
|
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)