ظاهرا اپليكيشنها اصلا از طريق پي سي قابل دانلود نيستند فقط قابل مديريت هستند
ظاهرا اپليكيشنها اصلا از طريق پي سي قابل دانلود نيستند فقط قابل مديريت هستند
سلام . رفقا چرا من با dlna فایلهای تصویری mkv یا mp4رو مشاهده میکنم و صدا رو از طریق سینما(کابل hdmiوoptical)پخش میکنم در اوللین play فایل درست پخش میشه اما تا خارج میشم و دوباره یم فایل تصویری دیگر رو پخش میکنم صداش (صدای سینما) مشکل پیدا میکنه(صدا داره اما نه نرمال)
نرخ صدای فایل تصویری رو هم تغییر دادم و 128 کردم
با نظر شما چرا ا ا ؟؟؟
ممکنه از کابلهای اپثیکال یا hdmiباشه ؟
مرسی
Last edited by moohsen22; 02-12-2012 at 22:19. دليل: بهتر پرسیدن سوال
اگه یه هارد 500 گیگ بگیرم میتونم برنامه هایی که از ماهواره نگاه میکنم رو هم ضبط کنم یا فقط برنامه های تلوزیون رو ضبط میکنه؟
هر چي كه تي وي پخش مي كنه قابل ضبطه
سلام عليکم
در تکميل جواب دوست عزيزمون
بايد عرض کنم که
" هر چي كه تي وي پخش مي كنه قابل ضبطه"
و اين مولتي مديا هاي ظبط شده و ذخيره شده فقط و فقط روي تي وي شما و هم نسل هاش قابل رويت و تماشاست و روي پي سي و ساير تي وي ها قابل پخش نيستــــــــــــــــ
همچنین فقط و فقط میتونید از هارد برای تی وی استفاده کنید و به دلیل اینکه کل هارد به یک فرمت غیر قابل شناسایی بطور عادی در محیط ویندوز فرمت میشه دیگه از اون هارد تو محیط ویندوزتونم نمیتونید استفاده کنید_____
البته با نرم افزار های اکسپلورر خاص که پارتیشن های لینوکسی رو ساپورت میکنند میشه یه کارایی کرد ___________
Last edited by AMIRHJ; 02-12-2012 at 00:45.
سلم علیکم
دقیقا موقع فرمت کردن هشدار میده که دیتاهاتون داره بر باد میره ! دقتتون کم بوده
،
تا اونجا که خاطرم هست هارد به یک فرمت لینوکسی فرمت میشه و دیتا ها رو میتونید با نصب یه اکسپلورر مثل UFS Explorer pro دسترسی پیدا کنید ، البته بازم قابل اجرا نبود ( من به طور جزئی براش وقت گذاشتم )
در آخرم توصیه میکنم دوستان جدید الورود به مبحث یه نگاهی به صفحات اولیه بندازند تقریبا اکثر سوالات پاسخ داده شده
----
دوستای عزیز ممکنه یه نظری هم به سوال من داشته باشید ؟
سلام به همه ی دوستان من تلویزیون مدل LG42LM62000 دارم یه چند هفنه ایی هست فایلای تصویری mkv رو یکی در میان پخش میکنه و رو بعضی از فایلا هنگ میکنه حالا میخوام اپدیت کنم فایل اپدیتم دانلود کردم ومیریزم رو فلش و داخل پوشه LG_DTV میریزم و وقتی میزنم به تلویزیون هیچ اتفاقی نمیافته .نمیدونم باید چکار کنم ممنون میشم راهنمایی کنین.
Last edited by pareparvaz77; 02-12-2012 at 23:28.
سلام . دوستای گل
تلوزیون ما 57000 قابلیت پخش لیریک یا Lyric رو داره یا نه ؟
کسی تست کرده ؟
مرسی
ســـلام علیکم
من یه لینک توی سایت مرجع ال جی در حیطه Open Source Code Distribution
دیدم که برای این مدل هم موجود بود، حجمی حدود نیم گیگ داشت
اگر از دوستان کسی پی برد به کاراییش یه اطلاعی بده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)