تو گوگل بزن دانلود بازی dishonored ،
n+1 سایت برات میاره که لینک دانلودشو دارن که از همونجا هم میتونی بخری![]()
تو گوگل بزن دانلود بازی dishonored ،
n+1 سایت برات میاره که لینک دانلودشو دارن که از همونجا هم میتونی بخری![]()
Dishonored رو میگی؟
این که خیلی وقته عرضه شده
بچه ها این بازی رو شبیه کدوم بازی معروف میشه دونست ؟ ارزش بازی کردن داره ؟ من بیشتر سبک اکشن و مخفی کاری تو سبک کال اف و بتلفیلد و تام کلنسی کانونشن و ... بازی می کنم و از بازی های فکری خوشم نمیاد این بازی تو چه سبکیه ؟ ایا اکشن هستش یا فکری ؟
این بازی هایی که شما گفتین رو اگه جزو سبک مخفی کاری به حساب بیاریم کلا این سبک رو باید از بین سبک ها حدف کرد : دیبچه ها این بازی رو شبیه کدوم بازی معروف میشه دونست ؟ ارزش بازی کردن داره ؟ من بیشتر سبک اکشن و مخفی کاری تو سبک کال اف و بتلفیلد و تام کلنسی کانونشن و ... بازی می کنم و از بازی های فکری خوشم نمیاد این بازی تو چه سبکیه ؟ ایا اکشن هستش یا فکری ؟
در مورد بازی باید بگم که بازی چون اول شخصه لزوما نباید شوتر باشه و کلا سبک اون زمین تا آسمون با بازی های این سبک متفاوته
بازی به شدت مخفی کاریه و تازه بعد از اون میشه به ترتیب عنوان ماجرایی و اکشن رو هم به اون نسبت داد
قاعدتا اگه علاقه مند به بازی های بزرگ سبک مخفی کاری باشید از این بازی ها هم خوشتون میاد به عنوان مثال سری Thief
در مورد سوال آخرتون هم توی بازی بیشتر به فکر کردن نیازه...
+
جالبه این چند روزه با چند تا امتیاز کامل که نسخه پی سی گرفته میانگین امتیاز بازی به 92 هم رسیده
یعنی کلا احساس می کنم که حداقل از چند سایت بتونه گوتی بشه و با این وضعیتی که امسال داشتیم فکر نکنم یه بازی بتونه به طور قاطع هم عنوان ها درو کنه و در عوض این عنوان ها بین چند تا بازی از جمله Dishonored تقسیم میشه...
وضعیت متای بازی در سه پلتفرم به این صورته:
PC : از 27 نقد میانگین امتیاز 92
PS3 : از 33 نقد میانگین امتیاز 89
X360 : از 55 نقد میانگین امتیاز 88
ممنونم از جوابتدر مورد سبک اکشن و مخفی کاری هم یه توضیح بدم
) فکر کنم متن رو خوب نخودین من نوشتم اکشن و مخفی کاری مثل کال اف ( به عنوان بازی اکشن ) و مثلا سام فیشر کانونشن ( به عنوان بازی مخفی کاری )
![]()
ولی فکر کنم با این توضیحاتی که شما دادین این بازی اونی نیست که من بخوام بازی کنم . یه جا خوندم شبیه بایوشاک هستش هرچند که بایوشاک بازی معروف و بزرگی هستش اما اصلا در کل 5 دقیقه هم نتونستم بازیش کنم و یه جورایی حال ادم رو زیر و رو می کرد ( نخواستم بگم .. می کرد
9 اینم باید تو اون سبک باشه پس منتظر می مونیم تا چند روزه دیگه بلک اوپس 2 بیاد بزنیم تو رگ
![]()
پ.ن : این شکلک ها چیه اخه اضافه کردن![]()
برعکس این بازی همونیه که میخوای . این بازی رو به هر شیوه ای که دوست داشته باشی میتونی بری . مخفی کاری ، اکشن ، دزد مانند (بدون کشتن کسی) ، ترول مانند (همه رو از یه طرف درو کنی بری جلو) و ...
میتونی اپگریدهات و قدرتهات رو بر حسب نوع بازیت بگیری . مثلا اگه مخفی کاری میری تیرکمونت و چشمت رو قوی میکنی و تیرهای سمی باخودت میبری . یا اگه بکش بکش میخوای بری که صدای اژیر رو هم دربیاری میتونی شمشیرت و تفنگت رو قوی کنی . اخر بازی تفنگت یه چیزی میشه مثل مسلسل . قدرتی ها هم هر کدوم واسه یه نوع بازی بدرد میخورن .
پ.ن : اواتارت رو عشق است![]()
Last edited by Gregar; 07-11-2012 at 20:40.
2 تا چیزی رو تو این بازی خیلی خوب احساس میکنم :
1- آزادی عمل
2- میخ کوب شدن موقع بازی
به خاطر زحمتی که کشیدی و راهنمای کردی بازی رو نسخه بلک باکسش رو میذارم برای دانلودامیدوارم تو این بدون بازی بودن حدافل بتونه سر گرممون کنه تا بازی هایی مثل کال اف و اساسین بیاد
پ.ن : خودت و اواتورت رو با هم عشقه![]()
شما دقیقا نسخه ای از اسپلینتر سل رو گفتین که توی اون کمترین مخفی کاری وجود داره و به خاطر همین اونو هم بیشتر میشه به عنوان یه بازی اکشن به حساب اورد تا یه بازی مخفی کاری اصیلممنونم از جوابتدر مورد سبک اکشن و مخفی کاری هم یه توضیح بدم
) فکر کنم متن رو خوب نخودین من نوشتم اکشن و مخفی کاری مثل کال اف ( به عنوان بازی اکشن ) و مثلا سام فیشر کانونشن ( به عنوان بازی مخفی کاری )
![]()
ولی فکر کنم با این توضیحاتی که شما دادین این بازی اونی نیست که من بخوام بازی کنم . یه جا خوندم شبیه بایوشاک هستش هرچند که بایوشاک بازی معروف و بزرگی هستش اما اصلا در کل 5 دقیقه هم نتونستم بازیش کنم و یه جورایی حال ادم رو زیر و رو می کرد ( نخواستم بگم .. می کرد
9 اینم باید تو اون سبک باشه پس منتظر می مونیم تا چند روزه دیگه بلک اوپس 2 بیاد بزنیم تو رگ
![]()
پ.ن : این شکلک ها چیه اخه اضافه کردن![]()
در مورد بایوشاک هم شباهتی به این بازی نداره و سبک اون اکشن اول شخصه و فقط شباهتش به این بازی اینه که اونم توی سبکش می خواست نوآوری و تحول ایجاد کنه نه گیم پلی تقلیدی و تکراری...
این ماهیت بازی که مخفی کاریه رو تغییر نمیدهبرعکس این بازی همونیه که میخوای . این بازی رو به هر شیوه ای که دوست داشته باشی میتونی بری . مخفی کاری ، اکشن ، دزد مانند (بدون کشتن کسی) ، ترول مانند (همه رو از یه طرف درو کنی بری جلو) و ...
میتونی اپگریدهات و قدرتهات رو بر حسب نوع بازیت بگیری . مثلا اگه مخفی کاری میری تیرکمونت و چشمت رو قوی میکنی و تیرهای سمی باخودت میبری . یا اگه بکش بکش میخوای بری که صدای اژیر رو هم دربیاری میتونی شمشیرت و تفنگت رو قوی کنی . اخر بازی تفنگت یه چیزی میشه مثل مسلسل . قدرتی ها هم هر کدوم واسه یه نوع بازی بدرد میخورن .
مثلا میشه حالا یه مرحله رو یه جوری رفت که تعدادی زیادی از دشمن ها رو قتل عام کرد ولی اگه این کار بخواد در همه مراحل انجام بشه اصلا جالب نیست و مطمئنا کسی که بازی رو بخواد بیشتر به عنوان یه شوتر در نظر بگیره اصلا نمی تونه از اون لذت کافی رو ببره!
در این انجمن لینک دانلود رو درخواست بدین:به خاطر زحمتی که کشیدی و راهنمای کردی بازی رو نسخه بلک باکسش رو میذارم برای دانلود امیدوارم تو این بدون بازی بودن حدافل بتونه سر گرممون کنه تا بازی هایی مثل کال اف و اساسین بیاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صد در صد . این بازی مثل هیتمن میمونه که میتونی مثل ... همه رو بکشی و بازی رو تموم کنی و میتوی مخفیانه بدون این که کسی بو ببره بازی رو تموم کنی . حتی بدون کشتن کسی . مرحله lady boyle منو خیلی یاد مراحل بتمن میندازه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)