تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 72 اولاول ... 2329303132333435363743 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 714

نام تاپيک: مباحث پیرامون تلویزیون های 2012 سامسونگ

آخر فروم باز MicroSystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

يه مشکل ديگه دارم بطور متوسط هر يکماه يکبار پارتيشن هاردي که براي ضبط تلويزيون استفاده ميشه قاطي ميکنه و بايد فرمت بشه

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

لطفا اگه کسی میدونه از کجا میشه فایل آپدیت 46es8880M رو دانلود کرد، لینکشو بزاره
    دوست عزیز

مدل نام گذاری ایران برای این مدل 46es8880M و خارجی آن UE46ES8000S است که می توانید از سایت آفریقای جنوبی و به زبان فرانسه ببینید. اینم آدرس سایت

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال pouya_99999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان

فرق سی پی یو های دو هسته ای و تک هسته ای چقدره ؟‌

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لطفا لینکشو بگذارید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

آیا این لینک درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟

اخه در سایت مالزی دو مورد مشابه هست که یکی برای 46 و یکی برای 60 هست ولی ظاهرا فایل هاشون یکی هستند، چون اسم و حجمشون یکسانه
    این هم اون یکی:

Last edited by Arash1003; 07-03-2013 at 10:28.

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

آیا این لینک درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟

اخه در سایت مالزی دو مورد مشابه هست که یکی برای 46 و یکی برای 60 هست ولی ظاهرا فایل هاشون یکی هستند، چون اسم و حجمشون یکسانه
    این هم اون یکی:

همون لینک اولیه درسته.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من از لینک اول firmware را گرفتم (UA46es8000R) ، ولی بر خلاف اونکه گفتید extract کنید، extract نکرده ریختم روی فلش ( اسم فایلش T-ECPUABC.exe بود) ، شاید هم خودش extract شده بوده
    ظاهرا یه کارایی کرد که مجموع کاراش اینطور که گوشه بالا صفحه سمت راست نوشته بود، 20 تا بود
    اما این آپدیت چیزی جز کمتر شدن آیکن ها (حذف یه سری از چیزها) در بر نداشت، تنها آیتمی که بطور محسوس اضافه شد اوقات شرعی بود، برام جالب بود که از سایت مالزی آپدیت کردم اوقات شرعی اضافه شد
    حالا یه سوال دارم و اینه که قبلا این سری TV ها Angry Birds هم داشتند، آیا در آپدیت های جدید حذف شده و دیگه باید بی خیالش بشم

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من از لینک اول firmware را گرفتم (UA46es8000R) ، ولی بر خلاف اونکه گفتید extract کنید، extract نکرده ریختم روی فلش ( اسم فایلش T-ECPUABC.exe بود) ، شاید هم خودش extract شده بوده
    ظاهرا یه کارایی کرد که مجموع کاراش اینطور که گوشه بالا صفحه سمت راست نوشته بود، 20 تا بود
    اما این آپدیت چیزی جز کمتر شدن آیکن ها (حذف یه سری از چیزها) در بر نداشت، تنها آیتمی که بطور محسوس اضافه شد اوقات شرعی بود، برام جالب بود که از سایت مالزی آپدیت کردم اوقات شرعی اضافه شد
    حالا یه سوال دارم و اینه که قبلا این سری TV ها Angry Birds هم داشتند، آیا در آپدیت های جدید حذف شده و دیگه باید بی خیالش بشم

برنامه های اسمارت هاب ربطی به این نداره که آپدیت از سایت چه کشوری می گیرید چون آپدیت های همه مدل های آسیایی فرقی ندارند. مهم اینه که چه کشوری برای اسمارت هاب تعریف شده باشه.
    در ضمن تا جایی که من می دونم و آپدیت کردم باید اول فایل exe رو اکسترکت کنید بعدش تو فلش بریزید. الان اگر می خواید مطمئن بشید که اصلا تلویزیون آپدیت شده یا نه از همون قسمت آپدیت از طریق USB ببینید ورژن آپدیت رو چند زده.
    هر برنامه ای که از قسمت توصیه شده حذف شده رو می تونید از قسمت Samsung Apps جداگانه دانلود کنید.

9. 2 کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

شرمنده
    من فکر میکنم که بدلیل آماتور بودن اشتباه فکر میکردم
    وقت نوشتن پست بالا من من فکر کردم که لجظه اپدیت که فلش را وصل کردم TV پرسید به روز رسانی بکنم یا نه، ولی الان فکر میکنم اشتباه کردم و در اصل چون در همون حین اینترنت هم وصل بود اون پیغام را داده که از اینترنت آپدیت کنه و من هم OK کردم و اون شروع کرده از اینترنت آپدیت کنه
    راستی وقتی فایل را extract میکنی میذاره اونو داخل دو تا فولدر ، از اون فولدر ها هم خارجش کنم یا نه؟
    و اینکه برای آپدیت از طریق USB باید به منوی خاصی برم یا نه فقط فلش را بزنم به پورت کافیه و خودش میشناسه؟
    اگه باید به منوی خاصی برم ، مسیرش را بهم بگید
    Last edited by Arash1003; 08-03-2013 at 18:30.

11. این کاربر از Arash1003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

شرمنده
    من فکر میکنم که بدلیل آماتور بودن اشتباه فکر میکردم
    وقت نوشتن پست بالا من من فکر کردم که لجظه اپدیت که فلش را وصل کردم TV پرسید به روز رسانی بکنم یا نه، ولی الان فکر میکنم اشتباه کردم و در اصل چون در همون حین اینترنت هم وصل بود اون پیغام را داده که از اینترنت آپدیت کنه و من هم OK کردم و اون شروع کرده از اینترنت آپدیت کنه
    راستی وقتی فایل را extract میکنی میذاره اونو داخل دو تا فولدر ، از اون فولدر ها هم خارجش کنم یا نه؟
    و اینکه برای آپدیت از طریق USB باید به منوی خاصی برم یا نه فقط فلش را بزنم به پورت کافیه و خودش میشناسه؟
    اگه باید به منوی خاصی برم ، مسیرش را بهم بگید
    نه فقط کافی فایل exe را روی فلش بریزید و اجرا کنید سپس به تلویزیون وصل کنید از منوی پشتیبانی گزینه بروز رسانی سپس از طریق فلش را انتخاب کنید. سرچ می کنه سوال می کنه اکی می کنی آپدیت می کنه.

13. 2 کاربر از amin_g_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •