تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 53 اولاول ... 2329303132333435363743 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 524

نام تاپيک: ** تجربیات رانندگی **

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض عکس العمل صحیح موقع تصادف

سلام
    وقتی کسی بهتون میزنه خونسرد باشین و جر و دعوا و فحّاشی نکنین باهاش , دیگه کاری که نباید بشه شده و حالا باید مراحل قانونیش رو طی کنه
    1- نوع ماشینش و رنگش و شماره اش و چهره ی راننده رو به خاطر بسپارین چون ممکنه فرار کنه به هر دلیل . گاهی راننده اولش میاد پائین و فکر میکنین که قانونمند هست اما یهو سوار ماشینش میشه و فرار میکنه پس به خاطر سپردنِ مشخصاتِ ماشینش و خودش خیلی مهم هست .
    اگر فرار کرد تعقیبش نکنین چون ممکنه به علت عصبانیت تصادف کنین و مشکل 2 تا بشه .
    2- حالت راننده رو بررسی کنین که آیا مست یا نعشه هست یا حالتش طبیعیه
    3- زنگ بزنین به پلیس و خبر بدین تصادف شده و اگر راننده مست یا نعشه یا کم سن و سال هست (زیر 18 سال ), این رو هم خبر بدین . اگر هم کسی مصدوم شده پس اول خبر بدین به اورژانس
    4- از صحنه ی تصادف عکس و فیلم بگیرین از زوایای مختلف چون ممکنه فرار کنه و یا سعی کنه صحنه ی تصادف رو تغییر بده .
    باید طوری فیلم و عکس بگیرین که هر دو ماشین توی عکس پیدا و در کادر باشه تا برای پلیس و کارشناس بیمه همه چیز واضح و مشخص باشه پس باید به اندازه ی کافی از ماشینهاتون فاصله بگیرین و دور صحنه ی تصادف بچرخین و فیلم بگیرین , دستتون نباید بلرزه , موبایل رو خیلی آروم تکون بدین نه با سرعت تا تصویر واضح باشه
    اگر بهتون گفت ماشینتون رو تعمیر میکنه و دیگه لازم نیست پلیس بیاد , اصلاً گوشتون به این حرفها بدهکار نباشه و بگین باید مراحل قانونی طی بشه و تصادف ثبت بشه
    5- شما باید همیشه اطلاع داشته باشین که بیمه ی ماشینتون چه نوعی هست (شخص ثالث یا بدنه یا هر بیمه ی دیگه) و بدونین برای گرفتن خسارت از شرکت بیمه باید بعد از تصادف چه کارهائی رو انجام بدین . اگر خبر ندارین از این چیزها پس باید در اسرع وقت با تلفن یا حضوری از شرکت بیمه ی خودتون این چیزها رو بپرسین . بعضیها به خاطر ندانستن همین چیزها نتونستند از شرکت بیمه خسارت بگیرند
    6- تمام عکسها و فیلمها رو تا چند ماه نگه دارین چون ممکنه بعداً دوباره بهش احتیاج پیدا کنین
    7- بیشتر شرکتهای بیمه در تعیین خسارت ماشینتون خِساست به خرج میدند و میخوان مبلغ کم بهتون پرداخت کنند . در این موارد اعتراض کنین و برید پیش مدیر اما داد و بیداد و فحاشی نکنید چون به ضررتون تمام میشه
    8- در رانندگی با کسی لجبازی نکنین و فکر ادب کردنِ کسانی که درست رانندگی نمیکنند رو هم از سرتون بیرون کنید چون همین میتونه باعث تصادف بشه. ازشون فاصله بگیرین تا از شرّشون در امان باشید .
    حادثه ساز نباشید و از حادثه سازها هم دور باشید
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 27-07-2016 at 03:23. دليل: تصحیح

2. 9 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه smsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    قـــــــــم

پيش فرض

سلام به همگی دوستان
    از همگی عزیزانی که تجربه ای دارن خواهش میکنم منو تا حد امکان راهنمایی کنن
    واقعا نیازمند شنیدن تجربه های شما دوستان هستم
    حقیقتش من 24 سالمه و تاحالا رانندگی نکردم!
    چه ماشین چه موتور!
    چندروز پیش یه پراید صفر خریدم
    از اینکه ماشین ایمنی نیست آگاهم اما متاسفانه در همین حد میتونستم هزینه کنم.
    روز اول که ماشینو تحویل گرفتم سوار شدم تا یه دوری بزنم .
    به یه دور برگردون رسیدم و با سرعت کم دور زدم . همون لحظه ای که دور تموم شده بود افتادن دستمال کاغذی از روی داشبورد حواسمو پرت کرد و تا به خودم اومدم دیدم جلوم یه 206 با سرعت کم قرار داره
    منم بخاطر اینکه از پشت نخورم به اون ترمز زدم و همزمان فرمونو به راست گرفتم که از بغلش رد شم اما متاسفانه زدم به بغل یه پراید که بغل خیابون پارک شده بود.
    در اون پراید عوض شدو گلگیرشم یه لکه رنگ!
    به هر صورت گذشت
    تا چند شب که اصلا خوابم نبرد
    همش صحنه تصادف جلوی چشمم میومد و کلا به هم ریخته بودم
    بگذریم
    حالا این تصادف باعث شده به شدت ترسو بشم
    تو ترافیک که گیر میفتم تپش قلب میگیرم
    بعد از رانندگی تو خونه همش صحنه هایی که طی روز برام اتفاق افتاده جلوی چشمم میاد و استرس اینکه اگر فلان جا زده بودم چی؟
    خواب تصادف میبینم
    چکار کنم؟
    واقعا طبیعیه این حجم از ترس؟
    از طرف دیگه قصد مسافرت دارم به بند انزلی!
    واقعا نمیدونم میتونم برم یا نه
    مسیری که میخوام برم از کرج تا قزوین و بعدشم تا انزلی هست
    به نظرتون نیازمند تمرین یا تجربه خاصی هست این مسیر؟
    خواهش میکنم به هر نحوی میتونید منو راهنمایی کنید تا از این کابوس رها شم.
    پیشاپیش ممنونم

4. 2 کاربر از smsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

یک شوخی ولی انصافا موثره : چند روز Need For Speed بازی کنی هورمون کورتیزول (استرس) جای خودش رو به آدرنالین (هیجان) میده
    شما چند نکته رو موقع رانندگی رعایت کن تدریجا مسلط میشی
    - چیزی که حواست رو موقع رانندگی پرت میکنه نباید جلوی چشم باشه. رادیو و آهنگ و استفاده از گوشی حتی با هدست رو هم فعلا تعطیل کن
    -نه زیاد کند رانندگی کن که بوق و اعتراضها باعث افزایش استرست بشه و نه اونقدر تند که خودرو از کنترلت خارج بشه
    -حتی الامکان توی لاین وسط حرکت کن نه لاینهای کُندرو و تندرو
    -از همه مهمتر اینکه فاصله ات رو با خودروی جلو حداقل در حد دو برابر طول خودرو رعایت کن. راننده های تازه کار مشکلشون عدم رعایت فاصلست و تصادفاتشون هم در اثر همین

6. 6 کاربر از 3274 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام به همگی دوستان
    از همگی عزیزانی که تجربه ای دارن خواهش میکنم منو تا حد امکان راهنمایی کنن
    واقعا نیازمند شنیدن تجربه های شما دوستان هستم
    حقیقتش من 24 سالمه و تاحالا رانندگی نکردم!
    چه ماشین چه موتور!
    چندروز پیش یه پراید صفر خریدم
    از اینکه ماشین ایمنی نیست آگاهم اما متاسفانه در همین حد میتونستم هزینه کنم.
    روز اول که ماشینو تحویل گرفتم سوار شدم تا یه دوری بزنم .
    به یه دور برگردون رسیدم و با سرعت کم دور زدم . همون لحظه ای که دور تموم شده بود افتادن دستمال کاغذی از روی داشبورد حواسمو پرت کرد و تا به خودم اومدم دیدم جلوم یه 206 با سرعت کم قرار داره
    منم بخاطر اینکه از پشت نخورم به اون ترمز زدم و همزمان فرمونو به راست گرفتم که از بغلش رد شم اما متاسفانه زدم به بغل یه پراید که بغل خیابون پارک شده بود.
    در اون پراید عوض شدو گلگیرشم یه لکه رنگ!
    به هر صورت گذشت
    تا چند شب که اصلا خوابم نبرد
    همش صحنه تصادف جلوی چشمم میومد و کلا به هم ریخته بودم
    بگذریم
    حالا این تصادف باعث شده به شدت ترسو بشم
    تو ترافیک که گیر میفتم تپش قلب میگیرم
    بعد از رانندگی تو خونه همش صحنه هایی که طی روز برام اتفاق افتاده جلوی چشمم میاد و استرس اینکه اگر فلان جا زده بودم چی؟
    خواب تصادف میبینم
    چکار کنم؟
    واقعا طبیعیه این حجم از ترس؟
    از طرف دیگه قصد مسافرت دارم به بند انزلی!
    واقعا نمیدونم میتونم برم یا نه
    مسیری که میخوام برم از کرج تا قزوین و بعدشم تا انزلی هست
    به نظرتون نیازمند تمرین یا تجربه خاصی هست این مسیر؟
    خواهش میکنم به هر نحوی میتونید منو راهنمایی کنید تا از این کابوس رها شم.
    پیشاپیش ممنونم
    توصیه اکید میکنم تا قبل از اینکه این ماشین صفر بشدت صدمه ببینه و کلی از قیمتش کم بشه، بفروشید و یک ماشین دست دوم ارزانتر بخرید تا دست فرمان بهتری پیدا کنید.
    مشابه وضعیت شما توی دوستان داشتیم و دقیقا همین مشکل را داشتند و البته چندتا ماشین صفر و نو هم داغون کردن که بعضی از اونها دیگه به بازسازی نرسید و راهی اوراقی شد.
    منظور این نیست که صرفا شما هنوز مهارت کافی پیدا نکردی، بلکه یکی از مهارتها فرار از دست راننده های ناشی دیگه هست که اگر مراقب نباشید با شما تصادف میکنن.
    در واقع یک راننده خوب، علاوه بر رعایت مقررات رانندگی، و تسلط بر ماشین، باید بجای بقیه راننده ها هم فکر بکنه، تصمیم بگیره و سریعا عمل بکنه تا کمترین میزان خطر و آسیب بوجود بیاد.
    پراید ارزان قیمت زیر 10 تومان که خرج چندانی نداشته باشه هم پیدا میشه و البته توصیه بعدی من اینکه حتما مهارتهای فنی و تعمیراتی هم یاد بگیرید که خیلی خیلی بدردتون میخوره.

8. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام به همگی دوستاناز همگی عزیزانی که تجربه ای دارن خواهش میکنم منو تا حد امکان راهنمایی کننواقعا نیازمند شنیدن تجربه های شما دوستان هستمحقیقتش من 24 سالمه و تاحالا رانندگی نکردم!چه ماشین چه موتور!چندروز پیش یه پراید صفر خریدم از اینکه ماشین ایمنی نیست آگاهم اما متاسفانه در همین حد میتونستم هزینه کنم.روز اول که ماشینو تحویل گرفتم سوار شدم تا یه دوری بزنم .به یه دور برگردون رسیدم و با سرعت کم دور زدم . همون لحظه ای که دور تموم شده بود افتادن دستمال کاغذی از روی داشبورد حواسمو پرت کرد و تا به خودم اومدم دیدم جلوم یه 206 با سرعت کم قرار دارهمنم بخاطر اینکه از پشت نخورم به اون ترمز زدم و همزمان فرمونو به راست گرفتم که از بغلش رد شم اما متاسفانه زدم به بغل یه پراید که بغل خیابون پارک شده بود.در اون پراید عوض شدو گلگیرشم یه لکه رنگ!به هر صورت گذشتتا چند شب که اصلا خوابم نبردهمش صحنه تصادف جلوی چشمم میومد و کلا به هم ریخته بودمبگذریمحالا این تصادف باعث شده به شدت ترسو بشمتو ترافیک که گیر میفتم تپش قلب میگیرمبعد از رانندگی تو خونه همش صحنه هایی که طی روز برام اتفاق افتاده جلوی چشمم میاد و استرس اینکه اگر فلان جا زده بودم چی؟خواب تصادف میبینمچکار کنم؟واقعا طبیعیه این حجم از ترس؟از طرف دیگه قصد مسافرت دارم به بند انزلی!واقعا نمیدونم میتونم برم یا نهمسیری که میخوام برم از کرج تا قزوین و بعدشم تا انزلی هستبه نظرتون نیازمند تمرین یا تجربه خاصی هست این مسیر؟خواهش میکنم به هر نحوی میتونید منو راهنمایی کنید تا از این کابوس رها شم.پیشاپیش ممنونم
    سلام
    همینکه شما خبر دارین مهارتتون کمه و باید بیشتر بشه , این خودش خیلی مهم هست و نقطه ی حرکت به سمتِ کسبِ مهارت بیشتر و حرفه ای شدن
    شما در حال حاضر راننده ی خطرناکی هستین , هم برای خودتون هم برای دیگران

شما خیلی کارها باید انجام بدین تا مغزتون کم کم برنامه ریزی بشه و بتونین ایمن رانندگی کنین تا برسین به مرحله ای که نه تنها خطرساز نباشین بلکه از خطرسازها هم فرار کنین . یعنی نه تنها به کسی نزنین بلکه طوری برونید که دیگران هم بهتون نزنند
    البته ایمنیِ 100% در این دنیا وجود نداره و خطرها همیشه در کمینند اما با رعایت نکات ایمنی میتونیم احتمال حادثه رو تا حد زیادی کاهش بدیم=
    ============================
    ادامه دارد ......
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 29-07-2016 at 14:21.

10. 4 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

سلام دوستان
    جهت اطلاعتون , اون کلمه اسمش لِین هست نه لاین
    این کلمه انگلیسی هست . (lane) لِین

در مورد راهها از line (لاین )استفاده نمیشه
    ==================================
    اینجا بیشتر راهها چند لِینه هست (چند بانده)
    اینجا در هر لِینی که باشید میتونید با حداکثر سرعت مجاز برونید پس در هر لینی که باشید میتونید سبقت بگیرین از کسانی که در لینهای دیگه هستند اما فقط حق دارین برای کسی که در لین سمت چپ هست بوق بزنین بره کنار
    در بقیه ی لینها حق بوق زدن ندارید بلکه باید راهنما بزنید و لین عوض کنین و سبقت بگیرین
    یک حداقلِ سرعت هم هست که باید رعایت بشه
    =================================
    نکات مهم:
    در رانندگی با کسی لجبازی نکنین . اولین کسی که نفع میبره خودتون هستین پس با تواضع رانندگی کنین نه با غرور و تکبر .
    اگر در لین سمت چپ هستین و با حداکثر سرعت هم رانندگی میکنین و یکی اومد شروع کرد به بوق و چراغ زدن , راهنما بزنین و لین رو عوض کنین تا رد بشه بره چون شاید واقعاً وضعیتش طوری هست که عجله داره مثلاً مریض داره یا دیرش شده و یا مشکل روانی داره
    اگر به دلیلی عجله دارین بهتر فلاشرها رو روشن کنین (راهنمای دوطرفه) تا دیگران بدونند که وضعیتتون عادی نیست
    اما پلیس عجله داشتنِ شما رو نادیده میگیره و اگر سرعتتون بیشتر از حد مجاز باشه حق داره جریمتون کنه و اگر اعتراض کنید میرید دادگاه راهنمائی و رانندگی و در 99% از موارد محکوم میشید
    سلام خدمت شما
    از نقطه نظر فنی به خطوط داخل خیابون و بزرگراه لاین Line میگن و شما باید بین دو لاین حرکت کنین
    ولی به معبر بین دو لاین که باید در اون مسیر حرکت کنین لین Lane گفته میشه
    گرچه لین و لاین در زبون ما گاهی جابجا استفاده میشه در مجموع مهم نیست

12. این کاربر از C4lm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

قانون های بی‌تربیتی رانندگی من:

۱- همه راننده ها خر هستن! :( ممکنه هر حرکتی بکنن، بنابراین حواست هم به خودت باشه، هم به دیگران!!
    ۲- همه راننده‌ها میخوان تو رو بزنن!! بنابراین همیشه امادگی این رو داشته باش که یه دفعه یه بنده‌خدایی به هر دلیلی بپیچه جلوت یا با سرعت ۲۰ کیلومتر توی لاین سرعت حرکت کنه و یا از پشت بچسبونه به سپرت و بوق بزنه که بری و...
    ۳- چیزی که بین تو و یه راننده دیگه‌هست، لزوما بین بقیه نیست!!

یه مدت یه مسیر خارج شهر پر تردد رو یه طرفه کرده بودن و رسم بود که ماشین هایی که راهشون بسته شده و اومدن توی لاین دیگه، نصف راه و ماشین هایی که راه اصلی خودشون رو دارن میان، یه خورده به راست بگیرن!!
    یه سری من داشتم می‌رفتم و انتظار داشتم که راننده روبرویی کمی به راست بگیره تا من بتونم از تو خاکی نرونم و و روی اسفالت باشم...(رسم و معاهده نانوشته این بود دیگه!!) ماشین روبرویی به راست نگرفت، و ایینه هامون به هم خورد!!
    قانون سوم رو اینجا اختراع کردم و اویزه گوشم شد!!!! معاهده‌ای که بین یه عده از راننده‌ها به صورت نانوشته هست، لزوما توسط همه رعایت نمیشه!! بنابراین اگر موقع رفت از یه مسیری یه چیزی رو رعایت کردین، یا همه رعایت میکنن، انتظار نداشته باشید که به صورت مطلق رعایت بشه!! مخصوصا که اگر تصادف بشه، شما مقصرید احتمالا!

14. 5 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام خدمت شما
    از نقطه نظر فنی به خطوط داخل خیابون و بزرگراه لاین Line میگن و شما باید بین دو لاین حرکت کنین
    ولی به معبر بین دو لاین که باید در اون مسیر حرکت کنین لین Lane گفته میشه
    گرچه لین و لاین در زبون ما گاهی جابجا استفاده میشه در مجموع مهم نیست
    سلام
    حرف آقای آسمانی درسته...
    Lane معنیش همون چیزیه که در زبان عامیانه بهش Line (اشتباها") گفته میشه .... یعنی وقتی یک خیابان یا اتوبان از نظر عرضی ظرفیت 3 یا 4 هر چند اتومبیل داره که خودروها کنار هم دارند در همون امتداد حرکت میکنند میشه Lane ... الان مثلا این عکسی که چند پست بالاتر گذاشته شده ظاهرا راه دو لِینه است و حرکت از لِین سمت چپ تصویر منع شده.

و Lineدر اصل مربوط به یک طرفه/دوطرفه بودن راهها میشه .... راه (خیابان، بولوار، بزرگراه و...) اگر یک طرفه باشه و خودروها فقط در یک جهت مسیر بروند میشه راه یک لاینه. اگر راه دوطرفه باشه و مسیر رفت و برگشت وجود داشته باشه که اغلب راهها اینطور اند میشه دولاینه ...

البته حرف شما هم صحیحه چون گفتید خطوطی که بر روی آسفالت کشیده شده لاینه ... درسته اونها هم لاین (خط) هستند اما در اصلاحات راه و شهرسازی لاین به معنی که عرض کردم هم است...

یک سوال هم داشتم میشه در مورد اینکه گفتید طوری رانندگی کنیم که نه تنها خودمون تصادف نمیکنیم بلکه از تصادف رانندگان ناشی با ما هم پیشگیری کنیم بیشتر توضیح بدین ....
    به نظر خودم رعایت فاصله ی طولی خیلی تاثیرگذاره بر این موضوع اما باز شما هم نظراتتونو بگید تا مهارت هامون بیشتر بشه ... واقعا مردم افتضاح رانندگی میکنند.... اصلا انگار بعضیا که هم به قصد مردم آزاری و بدمستی ماشیناشونو میارند بیرون که بزنند بقیه رو داغون کنند ... بنظرم از اونجاییکه در فرهنگ فعلی مردم ایران پول ارجحیت به هر چیز دیگر حتی شرف و انسان پیدا نموده بعضیا هم ظاهرا به فکر افتادند و راه مال مردم خوری و دزدی جدیدی یاد گرفتند .... به این ترتیب که یک ماشین درب و داغون که ترسی از داغون تر شدنش ندارند تهیه میکنند و بعد راه میافتاند توی خیابانها و دنبال طعمه میگردند ... طعمه ی اونها هم کسیه که پیدا بشه و تصادف کنند باهاش اما طوری هم تصادف میکنند که از نظر قانونی اون طرف بدبختشون مقصره .... (مثلا طعمه داره ماشینشو از محل پارک شده خارج میکنه با سرعت میان از کنارش رد میشند و تا ماشین به موقعیت مناسب رسید سرعت خودشونو کم میکنند یا اصلا ترمز میزنند به صورتیکه جلوی ماشین طعمه با عقب ماشینشون برخورد کنه! یا مثلا توی پیچیدن به داخل کوچه ها خیلی دقت میکنند و طعمه رو ماشینی که از سمت راستی ترین لین در حال حرکته قرار میدند. یا اصلا داخل بزرگراه یه هو ترمز میکنند و ماشینشون رو متوقف میکنند تا یک یا چند تصادف از پشت صورت بگیره تازه فکر جاهای باریکترشو هم کردند یعنی چی اینجوری بگن همینجوری الکی ترمز کردیم که نمیشه؟ توی اون هاگیر و واگیر یکی از سرنشینان میره و یکی از لاستیک ها رو پنچل میکنه و بعد میگند ما ترمز نکردیم بلکه پنچل کردیم و ترمز کردن و متوقف شدنشونو رو هم طوری انجام میدن که شبیه به ماشینای پنچر شده باشه... و از این قبیل کارهای حساب شده ... مواردی که عرض کردم نمونه های ساده وابتدایی بود ... این موجودات شرور و شیاد راههای حساب شده تری هم دارند... اگر هر از گاهی هم در نمایششون موفق عمل نکردند و مقصر خودشون میشدند راه های فرار رو هم خوب بلدند پلاک های ماشیناشون هم احتمالا مشقیه... شاید همه جای ایران هم هستند اما اگر شما توی خیابوناتون اینا رو ندیدید تشریف بیارید با دقت توی خیابونای مشهد بگردید به چشم خواهید دید... ) بعد حالا یا زنگ میزنند 110 و شرح تصادف میدن یا خِرّ یارو رو میگیرند و خلاصه به هر راهی ازش پول میگیرند (در بیشترین مقدار ممکن) و اون پول رو صرف ماشین نمیکنند .... یا حتی با یک (یا چندتا در نقاط مختلف شهر) صافکار و نقاش هم قبلا هماهنگ کردند و طعمه رو میبرند اونجا و چندین برابر بیشتر از هزینه ی واقعی تعمیر ماشین اون شخص تعمیرگاه قیمت میده و طعمه ی بدبخت رو اینجوری جرواجر میکنند ... همه ی اخلاقیات و شرف و حیثیت در بین این مردم نابود شده همه در حال دریدن و جریدن یکدیگر هستند.

پ ن 1 : اگر این حرفها برای شما عجیبه و یا شک میکنید که مگه مملکت قانون نداره () از اونجاییکه در این شهر جلوی دم در کلانتری زورگیری میشه و پلیس دخالتی در این فقره نمیکنه و تنها نظاره گر است پس تردید شما یا توقعات قانونیتون هم بی مورده.

پ ن 2 : بله پیش از این هم در مورد این چیزا صحبت شده و میدونم که بطور کلی و مطلق در مورد مردم یک شهر یک فرقه یا هر اجتماعی نباید حکمی کلی و بدون استثنا رو پذیرفت ... به شخصه شاید هر سالی یکبار با 1 انسان به معنای واقعی کلمه هم در همین شهر برخوردی داشتم که آدمهای خیلی خوبی بودند و انصاف نیست بگی همه اینجوری اند .... ولی معمولا اون افراد معدود اگه باهاشاون دقیقا همین حرفها رو بزنی موافق اند و تایید میکنند و ابراز ندامت و تاسف هم میکنند از این حال و روز.
    Last edited by banii; 14-11-2016 at 14:08.

16. 2 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

سلام
    حرف آقای آسمانی درسته...
    Lane معنیش همون چیزیه که در زبان عامیانه بهش Line (اشتباها") گفته میشه .... یعنی وقتی یک خیابان یا اتوبان از نظر عرضی ظرفیت 3 یا 4 هر چند اتومبیل داره که خودروها کنار هم دارند در همون امتداد حرکت میکنند میشه Lane ... الان مثلا این عکسی که چند پست بالاتر گذاشته شده ظاهرا راه دو لِینه است و حرکت از لِین سمت چپ تصویر منع شده.

و Lineدر اصل مربوط به یک طرفه/دوطرفه بودن راهها میشه .... راه (خیابان، بولوار، بزرگراه و...) اگر یک طرفه باشه و خودروها فقط در یک جهت مسیر بروند میشه راه یک لاینه. اگر راه دوطرفه باشه و مسیر رفت و برگشت وجود داشته باشه که اغلب راهها اینطور اند میشه دولاینه ...

البته حرف شما هم صحیحه چون گفتید خطوطی که بر روی آسفالت کشیده شده لاینه ... درسته اونها هم لاین (خط) هستند اما در اصلاحات راه و شهرسازی لاین به معنی که عرض کردم هم است...

یک سوال هم داشتم میشه در مورد اینکه گفتید طوری رانندگی کنیم که نه تنها خودمون تصادف نمیکنیم بلکه از تصادف رانندگان ناشی با ما هم پیشگیری کنیم بیشتر توضیح بدین ....
    به نظر خودم رعایت فاصله ی طولی خیلی تاثیرگذاره بر این موضوع اما باز شما هم نظراتتونو بگید تا مهارت هامون بیشتر بشه ... واقعا مردم افتضاح رانندگی میکنند.... اصلا انگار بعضیا که هم به قصد مردم آزاری و بدمستی ماشیناشونو میارند بیرون که بزنند بقیه رو داغون کنند ... بنظرم از اونجاییکه در فرهنگ فعلی مردم ایران پول ارجحیت به هر چیز دیگر حتی شرف و انسان پیدا نموده بعضیا هم ظاهرا به فکر افتادند و راه مال مردم خوری و دزدی جدیدی یاد گرفتند .... به این ترتیب که یک ماشین درب و داغون که ترسی از داغون تر شدنش ندارند تهیه میکنند و بعد راه میافتاند توی خیابانها و دنبال طعمه میگردند ... طعمه ی اونها هم کسیه که پیدا بشه و تصادف کنند باهاش اما طوری هم تصادف میکنند که از نظر قانونی اون طرف بدبختشون مقصره .... (مثلا طعمه داره ماشینشو از محل پارک شده خارج میکنه با سرعت میان از کنارش رد میشند و تا ماشین به موقعیت مناسب رسید سرعت خودشونو کم میکنند یا اصلا ترمز میزنند به صورتیکه جلوی ماشین طعمه با عقب ماشینشون برخورد کنه! یا مثلا توی پیچیدن به داخل کوچه ها خیلی دقت میکنند و طعمه رو ماشینی که از سمت راستی ترین لین در حال حرکته قرار میدند. یا اصلا داخل بزرگراه یه هو ترمز میکنند و ماشینشون رو متوقف میکنند تا یک یا چند تصادف از پشت صورت بگیره تازه فکر جاهای باریکترشو هم کردند یعنی چی اینجوری بگن همینجوری الکی ترمز کردیم که نمیشه؟ توی اون هاگیر و واگیر یکی از سرنشینان میره و یکی از لاستیک ها رو پنچل میکنه و بعد میگند ما ترمز نکردیم بلکه پنچل کردیم و ترمز کردن و متوقف شدنشونو رو هم طوری انجام میدن که شبیه به ماشینای پنچر شده باشه... و از این قبیل کارهای حساب شده ... مواردی که عرض کردم نمونه های ساده وابتدایی بود ... این موجودات شرور و شیاد راههای حساب شده تری هم دارند... اگر هر از گاهی هم در نمایششون موفق عمل نکردند و مقصر خودشون میشدند راه های فرار رو هم خوب بلدند پلاک های ماشیناشون هم احتمالا مشقیه... شاید همه جای ایران هم هستند اما اگر شما توی خیابوناتون اینا رو ندیدید تشریف بیارید با دقت توی خیابونای مشهد بگردید به چشم خواهید دید... ) بعد حالا یا زنگ میزنند 110 و شرح تصادف میدن یا خِرّ یارو رو میگیرند و خلاصه به هر راهی ازش پول میگیرند (در بیشترین مقدار ممکن) و اون پول رو صرف ماشین نمیکنند .... یا حتی با یک (یا چندتا در نقاط مختلف شهر) صافکار و نقاش هم قبلا هماهنگ کردند و طعمه رو میبرند اونجا و چندین برابر بیشتر از هزینه ی واقعی تعمیر ماشین اون شخص تعمیرگاه قیمت میده و طعمه ی بدبخت رو اینجوری جرواجر میکنند ... همه ی اخلاقیات و شرف و حیثیت در بین این مردم نابود شده همه در حال دریدن و جریدن یکدیگر هستند.

پ ن 1 : اگر این حرفها برای شما عجیبه و یا شک میکنید که مگه مملکت قانون نداره () از اونجاییکه در این شهر جلوی دم در کلانتری زورگیری میشه و پلیس دخالتی در این فقره نمیکنه و تنها نظاره گر است پس تردید شما یا توقعات قانونیتون هم بی مورده.

پ ن 2 : بله پیش از این هم در مورد این چیزا صحبت شده و میدونم که بطور کلی و مطلق در مورد مردم یک شهر یک فرقه یا هر اجتماعی نباید حکمی کلی و بدون استثنا رو پذیرفت ... به شخصه شاید هر سالی یکبار با 1 انسان به معنای واقعی کلمه هم در همین شهر برخوردی داشتم که آدمهای خیلی خوبی بودند و انصاف نیست بگی همه اینجوری اند .... ولی معمولا اون افراد معدود اگه باهاشاون دقیقا همین حرفها رو بزنی موافق اند و تایید میکنند و ابراز ندامت و تاسف هم میکنند از این حال و روز.
    درود .
    جدا (جدن) توصیه میکنم در لاینهای کندرو رانندگی نفرمایید چون بی دقت ترین و آماتورترین رانندگان بعلاوه ی تاکسی های شخصی که اصولا تابع هیچ مقرراتی نیستند در این مسیر تردد دارند و اغلب تصادفات کوچک در همین مسیر ایجاد می گردد که در اثر تغییر مسیر ناگهانی و توقف ناگهانی می باشد
    لاین سرعت هم رانندگان باتجربه تر و سریعتر در آن تردد دارند که گرچه امن تر از لاین کندرو است ولی تصادفاتی که در آن واقع می شود ناشی از رعایت نکردن فاصله ی طولی ، پریدن ناگاه عابر یا حیوانات بداخل معبر است
    امن ترین مسیر همان لاین میانی است که هیچکس هم گیری بشما ندارد چه آهسته بروید چه تند بروید .
    بدرود .
    Last edited by C4lm; 19-11-2016 at 09:41.

18. 4 کاربر از C4lm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    عاقبتِ کمربند نبستن این مردم رو ببینید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    همه ی سرنشینان باید از اولین لحظه ی سوار شدن تا لحظه ی پیاده شدن کمربندشون بسته باشه

20. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •