با سلام
دوستان بنده 4 خرداد پژو tu5 فروش فوری 45 روزه ثبت نام کردم الان دیدم راهنمایی رانندگی قراره از اول تیر ماشینهایی که استاندارد یورو 4 ندارند رو پلاک نمیکنه یعنی ممکنه برای ماشینی که من نام نویسی کردم این مشکل پیش بیاد؟
با سلام
دوستان بنده 4 خرداد پژو tu5 فروش فوری 45 روزه ثبت نام کردم الان دیدم راهنمایی رانندگی قراره از اول تیر ماشینهایی که استاندارد یورو 4 ندارند رو پلاک نمیکنه یعنی ممکنه برای ماشینی که من نام نویسی کردم این مشکل پیش بیاد؟
اگر راهنمایی رانندگی با شرکت به توافق نرسند
باید مابالتفاوت پرداخت کنید
هزینه یوررو 4 حدود800 میشه
فروش نقدی هم باید مابالتفاوت بدن! داخل شرایط فروش اسمی از یورو 4 نبود! اگر میخواستن بابت یورو 4 پول بگیرن مینوشتن![]()
نه دوست عزیز چیزی نباید بدین اگه فروش فوری بوده و توی قرار دادتون هم نیومده باشه "در صورت اضافه شدن آپشن یا تجهیزات مبلغ دریافت می شود". (چون بعضی از فروش فوری ها این بندو داره) فقط ممکنه ماشینو مدل سال گذشته بهتون بدن نه امسال برای اینکه بتونن پلاکش کنن.
ممنون دوست عزیز. یعنی ماشین مدل 91 میخوره؟
اگر ماشین رو صفر خشک تحویل گرفتیم مدل 92 براتون میزنن اما امکان داره سال ساخت ماشین برای سال 91
باشه که این اصلا مشکلی نداره و به دلیل چند ماه توقف فروش شرکت بوده.
مرحله دوم شرايط ويژه فروش فوري از روز چهارشنبه مورخ 8 خرداد ماه راس ساعت 10 صبح بر قرار مي باشد
بله. مثل ماشینای تک ایربگ و یا بدون ایربگ که الان داره مدل 91 تحویل مشتری می شه.
با سلام به دوستان
من قصد دارم یک ماشین از ایران خودرو ثبت نام کنم می خوام پلاکش مال شیراز باشه بنا به دلایلی
خوب من متولد شیراز هستم و شناسنامه هم صادره از اونجا هست ولی ساکن کرمان هستم حالا اگه من موقع ثبت نام آدرس
یکی از بستگان رو در شیراز جای آدرس خودم ذکر کنم و پرینت قرارداد رو ببرم نمایندگی شیراز مشکلی برام درست نمی شه
در ضمن آخرین باری که پلاک به نام من بوده سال 82 بوده و مال کرمان بوده از اون به بعد پلاکی به نام من نشده
با تشکر از راهنمایی دوستان
برای پیاده کردن یورو 4 رو ماشین چه کارهایی میکنن؟
چی بهش اضافه میکنن؟
فایدش فقط آلودگیه کمتره؟
راستی الان ماشینهای روز دنیا یورو چنده؟محتوای مخفی: مخفی
Last edited by Abdolreza2012; 02-06-2013 at 01:47.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)