تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 40 اولاول ... 23293031323334353637 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 398

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید کابل، رابط ، آمپ و داک قابل حمل

داره خودمونی میشه shervin_aleta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

یک چنین تفاوت هایی رو آمپ معمولاً نمی تونه جبران کنه. hd25 هدفونی نیست که برای درایو شدن، مشکل زیادی با پلیرهای پرتابل (مثلاً همین گوشی شما) داشته باشه.
    همین الأن ببینین با اکولایزر گوشی، تغییر خاصی یا در حد مطلوبی می تونین توی صداش بدین؟ اگر تونستین، اونوقت مطمئن باشین e18 براتون مفیدتر هستش. پس اول ببینین از چیز خاصی توی hd25 بدتون میاد؟ مثلاً مقدار بیس کمه؟ یا مقدار تریبل زیاده؟ یا کلاً مشکل کیفیت هست به نظرتون؟
    یک سوال، شما که hd25sp استفاده نمی کنین انشاالله؟
    مدل هدفونم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ohm70 = impedance

با اکولایزر نمیتونم تغییر خاصی بدم اگرم بدم خوب نمیشه اگه باس رو زیاد کنم صدای دیگه میمیره توش و کلا باسش اون شفافیت رو نداره شاید هم به خاطر اینه که عمرش کم شده چون 2 سال هست دارم استفاده میکنم ازش
    پس با این وضعیت نباید به فکر خرید آمپ باشم درسته؟
    به جاش پد هاش رو عوض کنم شاید بهتر بشه
    کلی اشتیاق داشتم واسه آمپ فکر کردم معجزه میکنه
    ولی از نظر توان خروجی گوشی و حد اقل توان ورودی هدفون مشکلی نداره ؟ احساس میکنم نمیتونه از تمام توان هدفون استفاده کنه
    یا من اشتباه میکنم
    Last edited by shervin_aleta; 08-01-2014 at 03:07.

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

مدل هدفونم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ohm70 = impedance

با اکولایزر نمیتونم تغییر خاصی بدم اگرم بدم خوب نمیشه اگه باس رو زیاد کنم صدای دیگه میمیره توش و کلا باسش اون شفافیت رو نداره شاید هم به خاطر اینه که عمرش کم شده چون 2 سال هست دارم استفاده میکنم ازش
    پس با این وضعیت نباید به فکر خرید آمپ باشم درسته؟
    به جاش پد هاش رو عوض کنم شاید بهتر بشه
    کلی اشتیاق داشتم واسه آمپ فکر کردم معجزه میکنه
    ولی از نظر توان خروجی گوشی و حد اقل توان ورودی هدفون مشکلی نداره ؟ احساس میکنم نمیتونه از تمام توان هدفون استفاده کنه
    یا من اشتباه میکنم
    با 2 سال اتفاقی برای این هدفون ها نمیافته
    اگر به نظرتون اختلاف کیفیتش الأن با 2 سال پیش خیلی فرق کرده، حتماً یک مشکلی براش پیش اومده. یکدفعه متوجه این افت کیفیت شدین؟ چونکه اگر از پد ها باشه، تفاوت یک دفعه خودش رو نشون نمی ده.
    بعدشم hd25 کلاً هدفونی هست که صدای فان داره هم بیسش زیاده و هم تریبلش. برای همین من به شخصه ندیدم کسی ناراضی باشه. البته مقدار بیسش به بیتس نمی رسه. ولی بیسش زیاده باز هم.

hd25 به نزدیکی های حداکثر تواناییش با آیپاد می رسه. اگر افت کیفیت یکهو اتفاق نیفتاده باشه و هدفونتون مشکل فیزیکی پیدا نکرده باشه(خراب شدن درایور یا ...) مشکل شما با هدفون در سبک صدای هدفون هست و نه کیفیت. با خرید e18 شما هم کیفیت صداتون اضافه می شه و هم مقداری می تونید سبک صدا رو دست کاری بکنید. مثلاً بیس رو زیاد کنید. ولی باز هم ریسکه. این تغییر شاید به اندازۀ کافی نباشه براتون. آمپ توی تغییر سبک صدا می تونه خوب کمک کنه، ولی معجزه نمی کنه.
    اگر مطمئنید که هدفونتون اشکال فیزیکی پیدا نکرده، با نرم افزار poweramp روی اندروید، یکم تنظیمات اکولایزر رو بالا و پایین کنین. ببینین بازم فرجی می شه یا نه؟
    فهمیدن اینکه مشکل از کجاست، برای من از راه دور خیلی سخته.

3. 2 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

با 2 سال اتفاقی برای این هدفون ها نمیافته
    اگر به نظرتون اختلاف کیفیتش الأن با 2 سال پیش خیلی فرق کرده، حتماً یک مشکلی براش پیش اومده. یکدفعه متوجه این افت کیفیت شدین؟ چونکه اگر از پد ها باشه، تفاوت یک دفعه خودش رو نشون نمی ده.
    بعدشم hd25 کلاً هدفونی هست که صدای فان داره هم بیسش زیاده و هم تریبلش. برای همین من به شخصه ندیدم کسی ناراضی باشه. البته مقدار بیسش به بیتس نمی رسه. ولی بیسش زیاده باز هم.

hd25 به نزدیکی های حداکثر تواناییش با آیپاد می رسه. اگر افت کیفیت یکهو اتفاق نیفتاده باشه و هدفونتون مشکل فیزیکی پیدا نکرده باشه(خراب شدن درایور یا ...) مشکل شما با هدفون در سبک صدای هدفون هست و نه کیفیت. با خرید e18 شما هم کیفیت صداتون اضافه می شه و هم مقداری می تونید سبک صدا رو دست کاری بکنید. مثلاً بیس رو زیاد کنید. ولی باز هم ریسکه. این تغییر شاید به اندازۀ کافی نباشه براتون. آمپ توی تغییر سبک صدا می تونه خوب کمک کنه، ولی معجزه نمی کنه.
    اگر مطمئنید که هدفونتون اشکال فیزیکی پیدا نکرده، با نرم افزار poweramp روی اندروید، یکم تنظیمات اکولایزر رو بالا و پایین کنین. ببینین بازم فرجی می شه یا نه؟
    فهمیدن اینکه مشکل از کجاست، برای من از راه دور خیلی سخته.
    یکدفعه متوجه نشدم
    شایدم تو این دو سال من شنواییم بهتر شدا!؟ دی :
    پس به نظرتون امپ کمکی نمیکنه
    ولی امپدانس این هدفون 70 هست تفاوتی با هدفونهایی که امپدانسشون 16 هست نداره!؟ مگر امپدانس 16 تا 30 برای پلیر هایی مثل موبایل و ... ساخته نمیشه!؟ اونوقت من هدفونم با امپدانس 70 رو وصل میکنم به گوشیم یعنی تفاوتش انقدری نیست که نیاز به امپ باشه!؟
    کمی در مورد آمپ و داک پرتابل و اینکه کجاها و برای چه هدفونهایی کاربرد داره کمی اگر ممکنه برام توضیح بدید
    در مورد PoweAmp هم باید بگم پلیر محبوب من هست علاوه بر اون و -- صدای متوسط هم روی گوشی انجام دادم به همراه برنامه Asomebeats که برای اکولایزر و ... هست
    در کل باز هم احساس میکنم صدا اذیتم میکنه دلچسب نیست
    ممنونم ازت که وقت میزاری و راهنماییم میکنی

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

5. این کاربر از shervin_aleta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

یکدفعه متوجه نشدم
    شایدم تو این دو سال من شنواییم بهتر شدا!؟ دی :
    پس به نظرتون امپ کمکی نمیکنه
    ولی امپدانس این هدفون 70 هست تفاوتی با هدفونهایی که امپدانسشون 16 هست نداره!؟ مگر امپدانس 16 تا 30 برای پلیر هایی مثل موبایل و ... ساخته نمیشه!؟ اونوقت من هدفونم با امپدانس 70 رو وصل میکنم به گوشیم یعنی تفاوتش انقدری نیست که نیاز به امپ باشه!؟
    کمی در مورد آمپ و داک پرتابل و اینکه کجاها و برای چه هدفونهایی کاربرد داره کمی اگر ممکنه برام توضیح بدید
    در مورد PoweAmp هم باید بگم پلیر محبوب من هست علاوه بر اون و -- صدای متوسط هم روی گوشی انجام دادم به همراه برنامه Asomebeats که برای اکولایزر و ... هست
    در کل باز هم احساس میکنم صدا اذیتم میکنه دلچسب نیست
    ممنونم ازت که وقت میزاری و راهنماییم میکنی

ببیینید، مطمئن باشید که کیفیت صدای hd25 بالاتر از بیتس هست. اگر برای هدفونتون مشکل خاصی بوجود نیومده باشه، مشکل شما با این هدفون، سبک صداش هست. به اصطلاح یا سلیقۀ صوتی تون عوض شده، یا بعد از اینکه به بیتس گوش دادین، تازه سبک صدای مورد علاقتون رو پیدا کردین و hd25 دیگه اون لذت قبلی رو نمی ده.
    در مورد امپدانس:
    هیچ اندازه گیری و مشخصات روی کاغذی، به پای تجربه نمی رسه. من ریویوی افراد معتبری که می شناختم خوندم، اونها همشون می گفتن که با آیپاد هم بسیار خوبه. حالا وجود آمپ چند درصدی کمک می کنه. ولی برای شما مطمئناً کارایی نداره. الأن هدفون هایی هستن با صرفاً 60 اهم امپدانس، ولی از هرچی هدفون 600 اهمی هم سخت تر درایو می شن.
    در مورد دک و آمپ:
    آهنگ های ذخیره شده بر روی هارد و سی دی به صورت دیجیتال (کد های صفر و یک) هستند. برای اینکه هدفون یا اسپیکر بتونه این داده های دیجیتال رو تبدیل به موسیقی بکنه که ما می شنویم. لازمه در مسیر از داده های دیجیتال به هدفون، تغییراتی روی اون داده ها رخ بده. دو تغییر اساسی توسط دک و آمپلیفایر انجام می گیرن. اولین تغییر اینه که لازمه اون داده های دیجیتال، به موج های آنالوگ تبدیل بشن. اینکار توسط بخشی به نام دک (DAC- digital analogue converter ) صورت می گیره، در مرحلۀ بعد، لازمه این موج آنالوگ (که همون خروجی دک هستن.) تقویت بشه. این کار توسط آمپلیفایر انجام می گیره.
    با این تفاسیر، تمام پلیرهای که از آهنگ های ذخیره شده به صورت دیجیتال استفاده می کنند باید هم دک دارن و هم آمپ. یعنی اون گوشی شما، پلیر شما، ضبط ماشین و ... همگی این دو قطعه رو دارن.
    در مورد آمپ:
    ببینید من قدیم ها هم خیلی گفتم، امپ پرتابل رو به چند دلیل استفاده می کنن:
    1- کمک به هدفون برای درایو شدن. (در مورد شما تأثیر خاصی نداره.)
    2- از مسیر خارج کردن آمپ بی کیفیت داخلی پلیر و جایگزینی آمپ پرتابل با کیفیت با اون. و به این وسیله افزایش کیفیت صدا. (در مورد شما اگر از e18 تهیه کنین معنا داره.)
    3- رنگی کردن صدا. مثل کم و زیاد کردن بیس، زیاد یا کم کردن تریبل و ... (در مورد شما تأثیر داره. ولی اینکه تأثیرش به اندازۀ کافی باشه یانه. من نمی تونم با اطمینان بگم.)
    در مورد دک:
    فقط برای جایگزینیش با دک بی کیفیت داخلی پلیر و در نتیجه افزایش کیفیت صدا به کار می ره.

حالا شما به هرکدوم از اون دلایل بالا، می تونین e18 رو تهیه کنین. ولی قضیه اینه که همونطور که در ابتدای پستم گفتم، کیفیت hd25 نیست (به شرطی که hd25 آسیب فیزیکی ندیده باشه.) بلکه سبک صدای hd25 هستش. تغییر سبک صدای هدفون با آمپ (گزینۀ 3 که بالا نوشتم.) تنها یکی از کاربردهای آمپ پرتابل هستش و ممکنه برای شما اون تغییر صدا به اندازۀ کافی نباشه.

ببینید اگر پدهای هدفونتون خیلی خراب شدن، خب منطقاً عوض کنید. اگر e18 بگیرین، خب منطقاً بهتون کمک می کنه تا به صدای مورد علاقتون نزدیک بشین و در ضمن افزایش کیفیت هم خواهید داشت. ولی اینکه آیا این تغییرات به اندازۀ مورد نظر شما خواهد بود؟ به این سوال نمی شه با اطمینان پاسخ داد. اگر الأن یدونه بیتس و یدونه گلکسی اس 4 و یدونه e18 و hd25 شما رو داشتم، با اطمینان جواب می دادم بهتون.
    برید ببینید توی فروشگاه ها شاید e18 رو برای تست داشته باشن. به هر حال اگر نمایندگی فیو رو پیدا کنین، احتمالاً برای تست دارن.

7. 4 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

ببیینید، مطمئن باشید که کیفیت صدای hd25 بالاتر از بیتس هست. اگر برای هدفونتون مشکل خاصی بوجود نیومده باشه، مشکل شما با این هدفون، سبک صداش هست. به اصطلاح یا سلیقۀ صوتی تون عوض شده، یا بعد از اینکه به بیتس گوش دادین، تازه سبک صدای مورد علاقتون رو پیدا کردین و hd25 دیگه اون لذت قبلی رو نمی ده.
    در مورد امپدانس:
    هیچ اندازه گیری و مشخصات روی کاغذی، به پای تجربه نمی رسه. من ریویوی افراد معتبری که می شناختم خوندم، اونها همشون می گفتن که با آیپاد هم بسیار خوبه. حالا وجود آمپ چند درصدی کمک می کنه. ولی برای شما مطمئناً کارایی نداره. الأن هدفون هایی هستن با صرفاً 60 اهم امپدانس، ولی از هرچی هدفون 600 اهمی هم سخت تر درایو می شن.
    در مورد دک و آمپ:
    آهنگ های ذخیره شده بر روی هارد و سی دی به صورت دیجیتال (کد های صفر و یک) هستند. برای اینکه هدفون یا اسپیکر بتونه این داده های دیجیتال رو تبدیل به موسیقی بکنه که ما می شنویم. لازمه در مسیر از داده های دیجیتال به هدفون، تغییراتی روی اون داده ها رخ بده. دو تغییر اساسی توسط دک و آمپلیفایر انجام می گیرن. اولین تغییر اینه که لازمه اون داده های دیجیتال، به موج های آنالوگ تبدیل بشن. اینکار توسط بخشی به نام دک (DAC- digital analogue converter ) صورت می گیره، در مرحلۀ بعد، لازمه این موج آنالوگ (که همون خروجی دک هستن.) تقویت بشه. این کار توسط آمپلیفایر انجام می گیره.
    با این تفاسیر، تمام پلیرهای که از آهنگ های ذخیره شده به صورت دیجیتال استفاده می کنند باید هم دک دارن و هم آمپ. یعنی اون گوشی شما، پلیر شما، ضبط ماشین و ... همگی این دو قطعه رو دارن.
    در مورد آمپ:
    ببینید من قدیم ها هم خیلی گفتم، امپ پرتابل رو به چند دلیل استفاده می کنن:
    1- کمک به هدفون برای درایو شدن. (در مورد شما تأثیر خاصی نداره.)
    2- از مسیر خارج کردن آمپ بی کیفیت داخلی پلیر و جایگزینی آمپ پرتابل با کیفیت با اون. و به این وسیله افزایش کیفیت صدا. (در مورد شما اگر از e18 تهیه کنین معنا داره.)
    3- رنگی کردن صدا. مثل کم و زیاد کردن بیس، زیاد یا کم کردن تریبل و ... (در مورد شما تأثیر داره. ولی اینکه تأثیرش به اندازۀ کافی باشه یانه. من نمی تونم با اطمینان بگم.)
    در مورد دک:
    فقط برای جایگزینیش با دک بی کیفیت داخلی پلیر و در نتیجه افزایش کیفیت صدا به کار می ره.

حالا شما به هرکدوم از اون دلایل بالا، می تونین e18 رو تهیه کنین. ولی قضیه اینه که همونطور که در ابتدای پستم گفتم، کیفیت hd25 نیست (به شرطی که hd25 آسیب فیزیکی ندیده باشه.) بلکه سبک صدای hd25 هستش. تغییر سبک صدای هدفون با آمپ (گزینۀ 3 که بالا نوشتم.) تنها یکی از کاربردهای آمپ پرتابل هستش و ممکنه برای شما اون تغییر صدا به اندازۀ کافی نباشه.

ببینید اگر پدهای هدفونتون خیلی خراب شدن، خب منطقاً عوض کنید. اگر e18 بگیرین، خب منطقاً بهتون کمک می کنه تا به صدای مورد علاقتون نزدیک بشین و در ضمن افزایش کیفیت هم خواهید داشت. ولی اینکه آیا این تغییرات به اندازۀ مورد نظر شما خواهد بود؟ به این سوال نمی شه با اطمینان پاسخ داد. اگر الأن یدونه بیتس و یدونه گلکسی اس 4 و یدونه e18 و hd25 شما رو داشتم، با اطمینان جواب می دادم بهتون.
    برید ببینید توی فروشگاه ها شاید e18 رو برای تست داشته باشن. به هر حال اگر نمایندگی فیو رو پیدا کنین، احتمالاً برای تست دارن.
    اول باید تشکر کنم واقعا از این پست که فکر کنم جواب خیلی از مبتدی ها باشه مثل من.
    دقیقا درست میگی من سبک و صلیقه موزیکم عوض شده و برای اینه که این مشکل رو دارم و گیر دادم به هدفون
    حالا من با توجه به توضیحات متوجه شدم که من بیشتر به امپ نیاز دارم برای نزدیک شدن به صدای دلخواه
    اگر اینطور هست من میتونم با خرید E 11 هم کارم رو راه بندازم!؟
    یا بهتر نیست به جای هزینه برای امپ و داک به یه هدفون تا 200 تا فکر کنم!؟
    کدوم تصمیم درستیه!؟

9. این کاربر از shervin_aleta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

اول باید تشکر کنم واقعا از این پست که فکر کنم جواب خیلی از مبتدی ها باشه مثل من.
    دقیقا درست میگی من سبک و صلیقه موزیکم عوض شده و برای اینه که این مشکل رو دارم و گیر دادم به هدفون
    حالا من با توجه به توضیحات متوجه شدم که من بیشتر به امپ نیاز دارم برای نزدیک شدن به صدای دلخواه
    اگر اینطور هست من میتونم با خرید E 11 هم کارم رو راه بندازم!؟
    یا بهتر نیست به جای هزینه برای امپ و داک به یه هدفون تا 200 تا فکر کنم!؟
    کدوم تصمیم درستیه!؟

هدفون مطمئن ترين راه هستش. وگرنه اونچه كه شما مي خواين، ممكنه با آمپ هم ممكن باشه. اگر هدفون داخل گوشي بخواين، future sonic artio mg7 انتخاب بسيار خوبيه. و همچنين yamaha eph100.
    اگر هدفون روي گوشي مي خواين، تنها گزينه كه به ذهنم مياد audio technica m50 هستش، كه البته خيلي پرتابل نيست. و باز هم شايد خيلي مورد پسند نباشه
    اون future sonic كه اول معرفي كردم، از لحاظ بيس، بسيار قوي و در عين حال واقعا با كيفيت هستش. گزينه با بيس اندك كمتر از اون، ولي با كيفيت بيشتر، همون ياماها هستش.
    اگر بتونين تست كنين خيلي خوبه واقعا

11. 2 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

dostane aziz mikhastam bedonam ampe fiio e6 be darde estefade ba ipod5 va akg k375 mikhore ya na to seda taghiri ijad mikone vasam?

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

dostan kasi dakhele iran kasia soragh dare ke mahsolate berande shure ra dashte bashe

داره خودمونی میشه 88masuod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    zahedan

پيش فرض

سلام .نظرتون در مورد fiio e12 چیه ؟نسبت به مدل e11 که قیمتش نصف اینه ارزش خرید داره؟ از نظر کیفیت صدا چه مقدار تفاوت هست برای هدفون 100 اهم و پایینتر مثل er-4s یا m50 . الان از e11 استفاده میکنم اگه بخوام هدفون 250 اهمی بگیرم یا hd518 جواب میده بنظرتون ؟ اینو سایت آریو سیستم داره به قیمت 450 تومن .مورد استفاده هم +j3 , note3 , clip, ...

داره خودمونی میشه minimax2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    .:: Ahvaz ::.

پيش فرض

سلام .نظرتون در مورد fiio e12 چیه ؟نسبت به مدل e11 که قیمتش نصف اینه ارزش خرید داره؟ از نظر کیفیت صدا چه مقدار تفاوت هست برای هدفون 100 اهم و پایینتر مثل er-4s یا m50 . الان از e11 استفاده میکنم اگه بخوام هدفون 250 اهمی بگیرم یا hd518 جواب میده بنظرتون ؟ اینو سایت آریو سیستم داره به قیمت 450 تومن .مورد استفاده هم +j3 , note3 , clip, ...
    طبق برسی هایی که من دیدم و شنیدم در موردش یکی از بهترین آمپ های این شرکته و صدایی که تولید می کنه نسبت به مدل e11 و حتی e17 متعادل تر ، بلند تر و بیس متوازنی داره ... البته بستگی به دستگاهی که بهش وصل می کنی هم داره . من که الان تقریبا یک سال و‌نیمه e11 دارم ازش هم راضی هستم اما مثل اینکه e12 بیست و پنج درصد توان خروجی بیشتری داره نسبت بهش .

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

16. 2 کاربر از minimax2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •