لحظه شماری میکردم واسه این پست
بازی Gold شد
محتوای مخفی: ......
29 روز تا حماسه ملی
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لحظه شماری میکردم واسه این پست
بازی Gold شد
محتوای مخفی: ......
29 روز تا حماسه ملی
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
nate wells در تویتر خودش درباره بازی این چنین گفته :
اقای nate wells سال پیش از استدیو Irrational Games (سازنده سری بایوشاک ) به استدیو ND پیوست.
مرسی حامد جان ، نمیدونستم این کیه !
حامد مجبورم کردی ترجمش کنم
اولش میگه : کاش میشد (میتونستم) (ذهن) مردم رو به خوبی (مناسب) برای این بازی آماده کرد ، اما اگر به من اجازه داده میشد (اجازشو داشتم)
باز هم نمی تونستم (زبانم عاجز بود)
در ادامه گفته :
من واقعا نمیتونم (ذهن) شما رو برای مولتی پلیر بازی آماده کنم ...بهترین مولتی پلیری که تا الان وجود داشته (بتونید تصور کنید)...
با تشکر
بازی علاوه بر کمپین عالی ای که داره ، مولتی پلیر خفنی هم خواهد داشت ، باشد تا بقیه هم مولتی پلیر بزارن واسه بازیشون!![]()
The last Of Us New Screen shots
.......................... 28days remaining.......................
ویدیو جدید (صحبتهای Gustavo Alfredo Santaolalla پیرامون بازی) .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
عكسي از منوي بازي :
پيش نمايش سايتا رو كه ميخووندم از بازي خيلي تعريف كردن و اگه مسير خوبي رو بره ناتي داگ ميتونه اخر نسلي يه انچارتد ٢ ديگه خلق كنه و با دو تا ip شاهكار نسلو تموم كنه......
فقط موردي كه يكمي منو ازار ميده اين listen mode هستش كه باهاش ميتونيد مثه بازي بتمن پشت ديوارو ببينيد و واسه بازي مثه اين كه كاراكترش قدرت خاصي نداره يجوريه.....
ولي همونطور كه تو منو ميبينيد ميتونيد اين امكانو هم غير فعال كنيد و حتي مبارزات تن به تن رو هم براتون كاملا دستي و سختر كنيد......كه اينكار به نظرم خيلي هوشمندانه از ناتي داگ اضافه شده و همه رو جذب مي كنه
.
Last edited by halflife g; 19-05-2013 at 13:06.
.................................................. .................................................. ..........................................
ویدیو جدید ... 30 دقیقه گیم پلی بازی(دقیقه اول منوها رو نشون میده بعد میره تو بازی)
حتما ببینین...
Last edited by abolfazlm; 19-05-2013 at 16:01.
تو عکس اول زیرش این جمله رو نوشته :
shake controller to temporary recharge flashlight
گویا بازی از قابلیت Sixasix کنترولر های Dualshock 3 استفاده کرده
معنیش میشه این:
دسته (کنترولر ) رو تکون بدید تا چراغ قوه موقتا شارژ بشه...
دوستان این بازی اصلا برای pc نمیاد؟
احیانا شوخی که نمی کنی![]()
این بازی به صورت انحصاری روی PS3 عرضه می شود. امکان عرضه روی پلفترم دیگری وجود ندارد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)