تریلرE3 بازی هم اومد
دارم لینک هاش را جمع آوری میکنم بگذارم
تریلرE3 بازی هم اومد
دارم لینک هاش را جمع آوری میکنم بگذارم
بالاخره سومین تریلر از عنوان Resident Evil 6 پس از نمایشش در کنفرانس مایکروسافت منتشر شد.لیون اس کندی در بدترین روزهای زندگیش به سر میبرد و شیوع ویروسی جدید کابوسی به مراتب بدتر از راکون سیتی را به ارمغان آورده است.در ادامه تریلر مهیج از Re6 را مشاهده کنید.این بازی در تاریخ ۲اکتبر برای دو کنسول Xbox360 و PS3 منتشر میشود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان لطف کنند و لینک ها رو به صورت طبیعی و معمولی قرار بدن.
انجمن برای کاربران جایی برای درآمدزایی نیست که لینک ها به این صورت قرار بگیره.
بازی به این میگن ته هیجان، یاد اویل 4 افتادم
![]()
دانلود تریلر گیم پلی بازی (با تشکر از layken) :
من جایزه تمشک طلایی بدترین ویدئو رو به این بازی میدم...از همه جهات چون که کلا پر بود از ایراد...
انیمیشن های رفتاری لیون واقعا خیلی بی ریخت بود هیچ چیزیش دست نبود کاور گرفتنش و تعاملاش دویدنش و زاویه بد دوربین هم به این موضوع بیشتر کمک می کرد اون دختره کنارمون هم اصلا بود یا نبود احساس میکردم کلا اون تیکه نمایش بازی یک باگ بیشتر نبود....حتی خود بازی کننده تو شوک بود یهویی عمل می کرد ...
تا این که اون تیکه ای که تو راه رو لب پله ها لیون نارنجک میندازه دیگه کلا بازی برام افت پیدا کرد واقعا ...هیچی نگم بهتره...
دکمه زنی هاش هم که شکل خیلی بدی داشت...در کل خدا کنه بازی نهایی خیلی بهتر از این باشه ...
دوست عزیز یه سری به انجمن موسیقی بزن همه مدله لینکا به این صورت قرار میگیره و + تازه تو آپلودسنترهایی آپ میشن که برای دانلود کردن ازشون هم یه چیزی میدن!. اگه خلافه که اساسش اونجاست نه هر از چند گاهی 4تا تریلر که من میگذارم اونم حداقل با لینک مستقیم میگذارم
برای اینکه آف تاپیک نشه :
من نمیدونم چرا بازیها دارن کلا از اصل خودشون دور میشن و به یه چیزایی جدید تبدیل میشن. الان شرط میبندم یکی رزیدنت تا 3 بازی کرده باشه بعدش بیاد این نسخه را بازی کنه یا ORC را عمرا بفهمه اینا رزیدنتن!
فقط کاش بتونه تو نسخه نهایی خیلی بهتر از این چیزایی باشه که میبینیم
Last edited by silent-assassin; 05-06-2012 at 17:12.
کلا کپکام نمیخواد ادم بشه!
واقعا تریلر مسخره ای بود از مسخره هم اونور تر!
این بازی همه چی بود جز RE من تو این شبیه همه چی دیدم غیر از خود بازی! حالا اگر خوب اینا رو کاور میکرد خوب بود تو همینا هم افتضاحه!
کاور گیری مشکل دار ... سیستم تیر اندازی هم زیاد جالب نبود کلا دمو بازی به نظر من افتضاحی بود برای این شماره اگر بخواد کلا اینطوری باشه RE میره تو لیست بازی هایی که شاید نرم طرفش اینطوری بیشتر ادم زده میشه از بازی!
خیلی چرت بود همین : دی
خب مثل اینکه بازتاب بسیار بد نمایش RE6 در E3 خلاصه تو فروم های فارسی نمیشه و فروم های انگلیسی هم ناراضی اند و البته نارضایتی شونو با الفاظ زشتی بیان میکنند که از بازگو کردنش عاجزم
من هم یکی از Top 10 های 2012 رو RE6 میدونستم ولی بزور جزء Top 100 قرار بگیره
همش باگ بود
البته نظرمو به حساب ضدحال خوردن هم میشه گذاشت![]()
Last edited by CRIS Joon CR7; 05-06-2012 at 20:49.
جالب اینجاست که قبل از این که تریلتر گیم پلی اون منتشر بشه همه از این بازی تعریف و تمجید میکردن
ولی وقتی در E3 به نمایش در اومد نظر همگان 180 درجه تغییر کرد و همه عصبی و ناراضی شدن!
بعد دیدن اون همه شخصیت معروف در این بازی همه منتظر شاهکار بودن که آخرش این شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)