[QUOTE=Dr.Smith;6784178]سلام...
دوستانی که مشکل آلوده بودن سیستم اعم از تروجان ، اسپای وار یا ویروس دارن و نمیدونن باید چکار کنن، از لینک پایین نرم افزار رو که HijackThis هست بگیرن و لوگ اون رو داخل همین تاپیک برای بررسی کامل و رفع مشکل قرار بدین ، به همراه لوگ مربوطه توضیحی درباره ی مشکلاتی که دارن ، نوع سیستم عامل ، آنتی ویروس چی استفاده میکنن ، از کی به وجود امدن مشکل و هرچیزی که لازم میدونین رو اینجا بزارین، حتما بررسی میشه.
مثالی میزنم :
"
سیستم من آلوده به یک تروجان شده که دسترسی من رو به اینترنت قطع کرده ، نمیتونم وارد به اینترنت بشم ، نمیتونم فایلهای مخفی رو ببینم چون وقتی مخفی هارو باز میکنم باز به حالت اولش برمیگرده ، دیشب که یک ایمیل آفلاین امد داخلش لینکی بود که من اون لینک رو کلیک کردم و ازون پس این مشکل به وجود امد..
سیستم عامل من : ویندوز XP هستش.
آنتی ویروسی که دارم : ناد 32
برنامه ی ضد جاسوسی : ندارم.
لوگ برنامه : -------------------------
"
دانلود نرم افزار :
بعد از نصب روی گزینه ی اول کلیک کنین :
بعد از اسکن یک لوگ به شما میده این نرم افزار که شما اون رو داخل یک فایل با فرمت TEXT اینجا داخل همین تاپیک آپلود میکنین ، به هیچ عنوان عکسش رو اینجا نزارین فقط فایل متنی...
***** نکته ی بسیار مهم : بعد ازینکه برنامه لیست رو نشون داد به هیچ عنوان خودتون دکمه ی Fix Checked رو نزنید، اینکار فقط باید با بررسی انجام بشه ، با اینکار وضع میتونه از حالت اول هم بدتر بشه. شما فقط لوگ رو دریافت کنید ازین برنامه و کار دیگری نکنید.
دوستان !!
اگه براتون امکان داره وقتی ویروسی رو شناسایی میکنین مثلا روی فلش یا ما بهتون میگیم که کدوم فایل ویروس هست ، اون ویروس هارو برای ما زیپ کنید و آپلود کنید و لینکشون رو اینجا بزارین تا در آزمایشگاه تست بشه..ممنون از شما.
با سلام به شما دکتر عزیز من تازه عضو شدم سیستمی دارم با ویندوز اورجینال آلوده شده به ویروسی که همه برنامه های نصب شده را به شکل اینترنت اکسپلولر تغییر داده و پسوند lnk داده است. ویندوز را خاموش نمی کند بلکه به هنگام کلیک بر شات دان سیستم را هایبرنات مینماید. آنتی ویروس آپدیت بنده آوست بود به هنگام الوده شدن به جز کاسپر که کرک ان اجرا نمی شد و نورتن بقیه آنتی ویروس ها را اپدیت استفاده نموده و نتیجه ای نگرفته ام برنامه های جک را هم به همین شکل تغییر می دهد و امکان بازکردن آن نیست فقط برنامه هایی که در کنار ساعت آیکون دارند می توانند باز شوند خواهشمندم کمکم کنید آیا ویندوز قابل برگشت است بک اپ ندارم