بهتره نیم بخری الان قیمت نیم ارزون هم هست!
عید تا حالا که هر سال بالا رفته.خرید سکه در همه حال سود داره.خیالت راحت اما یادتون باشه که سود سکه تو بلند مدت می باشد.
بهتره نیم بخری الان قیمت نیم ارزون هم هست!
عید تا حالا که هر سال بالا رفته.خرید سکه در همه حال سود داره.خیالت راحت اما یادتون باشه که سود سکه تو بلند مدت می باشد.
سلام دوستان
من یه دونه سکه دارم می خوام بفروشم !!! البته با یه خرده ضرر
به نظرتون تا چند روز آینده سکه بالاتر می ره یا نه؟؟؟!!!
صبر کنم یا فردا برم بفروشم با حدود ضرر 25 تومنی؟؟!!!
فکر کنم اگر بره واسه بعد از عید دیگه بدجور بشه چون سکه های پیش فروش شده رو اگر بدن بازار واقعا سکه قیمتش می کشه پائین !!!
قیمت خرید و فروش چقدر اختلاف دارن؟؟!!!
با تشکر
Last edited by aria_electric_fars; 25-02-2012 at 20:53.
سکه پیش فروش؟!!!!!؟
اگه به پولش نیاز ندارین بهتره که نفروشین.
نه عزیز من
سکه دارم و 840 خریدم و می خوام بفروشم
فقط بهم بگید قیمت فروش و خرید چقدر اختلاف دارن که کلاه سرم نره !!!
با تشکر
عرض کردم که در شهر ما کاشان به قیمت طلا می خرند!(دزد بازار!!!!)نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شیراز رو نمی دونم!! یه پرس و جویی از کاسب ها بکنید بد نیست!!
10 هزار تومن معمولا اختلاف قیمت داره.
باز هم می گم اگه نیاز نداری نفروش.
سلام
قیمت شیراز تو مایه های تهران هست یه خرده بالاتر
در مورد نیاز مالی هم باید بگم خب این الان قیمتش حدود 800 هزار تومان هست خب من اینو گرفتم که شاید تا بعد از عید یه چیزی روش گیرم بیاد بشه لااقل 900 هزار تومن ولی مثل اینکه بوش که میاد خبری نیست تازه کم هم می شه خب من اینو می ندازم تو کار بیشتر گیرم میاد که !!!
من امروز اینو می فروشم تا حدود 25 تومن ضرر هم شد اشکالی نداره چون می دونم بندازم رو کار بهتره و سود بیشتری گیرم میاد
به قول دوستان شاید سکه تو بلند مدت سود بده ولی تو کوتاه مدت خودم می دونم چه کارش کنم
با تشکر
جواب در خود موضوعه، همه بعلت گرونی بیش از حد به ربع هجوم آوردن و نتیجه اینکه حالا قیمت ربع از نیم نامعقولتره(همون وضعیت قبلی بین نیم و تمام) ، پس اگر قرار به پیشنهاد باشه من هم نیم رو توصیه میکنم، بخصوص در خرید زیاد.
اصلاً الان خرید سکه منطقیه ؟!
دم عید بالا میره یا میاد پایین ؟!
قیمتها که بهیچ وجه قابل پیش بینی نیستند و هرکس راجع بهش هم نظری میده فقط گمانه زنی میکنه، البته این که واضحه که یک حبابه که از سودجویی کاسبها از آشفته بازار بوجود آمده ولی در صورت ترکیدن هم هرگز به قیمت سابق برنمیگرده،
[در مورد حباب قیمت در ایران مساله با بیشتر دنیا فرق داره، پس از فروکش کردن التهاب در بیشتر اقتصادهای آزاد کاهش ناگهانی حتی تا کمتر از پیش از شکل گیری حباب رو شاهدیم ولی در ایران اوضاع جور دیگری است که با ذکر مثال فکر کنم روشنتر باشه:
قیمت پیش از شکل گیری حباب کاذب قیمتها + چند ده درصد افزایش ناگهانی= شکل گیری حباب
کاهش 7-8 درصدی قیمت و به اصطلاح ! ترکیدن حباب]
یعنی جنس گرون مونده تنها از هُرم افزایش قیمت کاسته میشه و مصرف کننده وضعیت جدید رو سعی میکنه بپذیره و بازار زور میزنه تا هضمش کنه.
طبیعی که در یک اقتصاد شکمی :) تحمل کمربند هم حدی داره و با چند بار تولید این حباب و باقی موندن 30-40 درصد از اون افزایشهای 70-80 درصدی بالاخره دچار انفجار میشه.
ممنون از دوستان ...
امروز دو تا ربع گرفتم، هر چند که نیم قیمتش پایینتر هم اومده بود (405)
ولی خب ربع هم خوب بود (210، نسبت به دیروز 5 تومن افت قیمت داشت)
ببینیم افزایش تقاضای شب عید، قیمت رو میاره پایین، یا کمبود سکه میشه و قیمت میره بالا !
بالا می ره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)