دوستان پینگ رایتل و سرعتش چنده؟؟
ممنون
دوستان پینگ رایتل و سرعتش چنده؟؟
ممنون
من بسته انتخاب نکردم.1گیگ که همون اول روی سیم کارت هست
راستی چطور میشه سرعت1024رو بدون خرید بسته های اینترنتی,فعال کرد؟.نمیخوام 3ماه پرداخت کنم.
ماهیانه میخوام پرداخت کنم
اون یه گیگم نشون میداد. وقتی ام بسته ی 600 مگ 512 خریدم، سرعت اون یه گیگ به 512 ارتقا پیدا کرد، اون که تموم شد، کاهش حجم بسته ی 600 مگ شروع شد، حجم هر دو رو هم نشون میداد.
اگر اعتباری هستی نمیونی یه مگ بخری. فعلاً فقط 512 داره. هر خریدی هم میخوای انجام بدی، از تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قابل انجامه.
من دیتا دارم
بابا شماهم خدا خیرت بده هروقت توضیح میدی دقیق نمیگی کجا و چجوری
کجای مدیریت حساب؟درخواست خرید میزنم اما اتفاقی نمیافته
بسته اینترنتی نمیخوام.فقط میخوام سرعت 1مگ رو فعال کنم بعد بسته افزایشی بگیرم
مرسی
Last edited by hamed m2m; 17-01-2013 at 21:51.
سلام
ارزش داره سیم کارت رایتل بگیرم؟(شیراز)،تعرفه های جشنواره چرا اینقدر گرون میده؟پوشش فقط همون چند تا شهری که تو سایت زده هست؟
سلام
من چند روزی هست رسیده دستم.تا الان که خوب بوده
دیتا هستش.512سرعتم
سرعت دانلود میانگین55-60.سرعت آپلود20-25.پینگم واسه من 120-150
منطقه ماتوی پوشش خارجی ,ولی آنتن دارم.کیفیتشم خوبه(البته تا الان!)
smsخوب میرسه,خوبم ارسال میشه(تماس رو نمیدونم چون سیمکارت من دیتاست)
کلا تواین چند روزی که من استفاده کردم خوب بوده
گرونی رو نمیدونم.شایدبعدا ارزون شه.شاید وقتی که ایرانسل دستبکار شه!
پوشش ظاهرا که خوبه.همون چندشهره,ولی گفته به زودی سراسر ایران
آهان! فقط افزایش سرعت میخوای! والا من از همچین امکانی اطلاع ندارم! فکر نکنم افزایش سرعت بدون دست به جیب شدن میسر باشه، یعنی فکر میکنم حتماً باید بسته بخری، بعدش دیگه بسته تم تموم بشه سرعتت باز 1 مگ میمونه! بعدشم مصرف عادی خیلی زود شارژتو تموم میکنه! من 10 تومن رو با 512 به زور 2 روز نگه داشتم! فکر کنم 10 تومن حدوداً 200 مگابایت حجم بشه.
شما خودتم منظورتو درست نمیرسونی خب
الان درخواست خرید میزنم اما اتفاقی نمیفته ینی چی؟ اگر درخواست خرید بدی، یه کادر کوچیک باز میشه، برای اطمینان ازت سؤال میکنه، بعد تأیید اگر شارژت کافی باشه، بسته فعال میشه!
ینی!اینکه وقتی درخواست خرید بسته میزنم,اون کادرکوچیک که میگی باز نمیشههیچ اتفاقی نمیافته
برای بنده هم یک بار اونجوری شد، خارج شدم، مجدد وارد شدم درست شد. میتونی با یه مرورگر دیگه امتحان کن. هر چند تو فوتر نوشته با همه ی مرورگرای مشهور سازگاره!
ببخشید این هدیه ساعات شبانه که نوشته مثلا 3 گیگ ... شبی 3 گیگه یا تو کل دوره می تونم 3 گیگ مفتی بگیرم ؟!
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)