بله درست میشه دوستمن
---------- Post added at 01:04 AM ---------- Previous post was at 01:01 AM ----------
سلام من میخواهم با ب تجربترین کاربر صحبت کنم.
بله درست میشه دوستمن
---------- Post added at 01:04 AM ---------- Previous post was at 01:01 AM ----------
سلام من میخواهم با ب تجربترین کاربر صحبت کنم.
مجددا سلام
من سیم آنتن رو تعویض کردم ولی هنوز اون مشکل 8 تا کانال جدید رو دارم:|
طول سیم حدود 7 متره ، مشکل از طول سیم نیست؟
این قسمت Bit error rate (سطح خطای بیت) که تو قسمت اطلاعات سیگنال زده به چه عواملی بستگی داره:-؟ زمان هایی اون شبکه ها درستن که این قسمت پایین باشه
ممنون
امکانش هم هست که درست نشه!
یعنی چی میخوام با باتجربه ترین صحبت کنم!؟
سلام اسی خان این مدل >550 < زیادی دارید ازش تعریف میکنید این مدل کیفیت نسبت به سونی.ندارد...
چون که این مدل اینترنت نداره
این مدل رکورد نداره.
هارد .یا حافظه داخلی نداره...
بازی نداره.
قابلیت 3بعدی نداره.
دوست عزیز ، این چیزایی که شما میخواین باید سفارش بدید به یه کمپانی تا براتون درست کنن!
من که تا حالا یه همچین انتظاراتی از یه TV ندیده بودم؛
اینترنت نداره...................چون اسمارت نیست و همینطور تمام مدل های برند های دیگه هم اسمارت نیستند که!
رکورد نداره.....................چون در حال حاضر ، تعداد معدودی از TV ها قابلیت رکورد دارند که سونی هم جزء اونها نیست(سونی حتی نمیتونه فرمت های تصویری رو درست و حسابی پخش کنه)
هارد نداره.....................چون نیاز به هارد نبوده و من ندیدم مدلی داشته باشه ولی اگه بخواید میتونید هارد اکسترنال بهش وصل کنید
بازی نداره................میتونی یه Xbox یا Playstation بهش وصل کنی
3 بعدی نداره................خوب TV های زیادی هستند که 3 بعدی نیستند اما اگه 3 بعدی بخواین باید کمی بیشتر هزینه کنید و یه 3 بعدی بخرید.
موفق باشید
سلام
اسماعیل هستم!
درتکمیل حرفای دوستم بهنام جان باید بگم که اینایی که گفتی جزو کیفیت TV محسوب نمیشه،بلکه به اینا میگن امکانات جانبی نه کیفیت!
از TV باید ابتدا کیفیت بخوای بعد امکانات جانبی
که از نظر من و بقیه دوستان از لحاظ امکانات چیزی کم نداره جز 3D و smart که باز هم باتوجه به قیمتش میشه از اینا چشم پوشی کرد.
![]()
سلام دوستای گلم
اگه متوجه شده باشید چندروزی میشه که کمتر میام تاپیک.
متاسفانه بدلیل یه سری مشکلات و مشغله کاری،فعلا تا یکی دوماهی نمیتونم مثل قبل فعالیت کنم
اما هرزگاهی در اولین فرصت سعی میکنم بیام تاپیک و درخدمتتون باشم.
از دوستانی هم که تو این تاپیک بامن همکاری کردن کمال تشکر رو دارم و ازشون میخوام این چندوقت فعالیتشون رو کمی بیشتر کنن.
ممنون
موفق باشید
![]()
uppppppppppppppppp
اگه تو از پیشم بری .....
مشکلات مارو کی جواب میده
با تشكر از جمله اولت!
نه دوست عزيز نميرم.كمتر ميام اما سعي ميكنم كه در اسرع وقت اگه سوالي بود حتما جواب بدم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)