تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 39 اولاول ... 23293031323334353637 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 384

نام تاپيک: بررسی گیرنده دیجیتال الکومکس MV200 مدل 2012

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

جدا؟!؟!؟
    کدوم فروشگاه ها؟!
    با چه گارانتی ای؟!؟
    چند؟!
    ممنون
    اقا اگه یافتی به ماهم یه ندا بدیا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

خبری از دستگاه نیست؟کسی واسه فروش جایی رو سراغ نداره؟

پروفشنال ehsan102's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد مقدّس

پيش فرض

یکی بیاد یه چیزی بگه . کو پس این پشتیبان الکومکس دیگه آپدیت جدید نزدن ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

اگر تهران هستید پشت شهرداری پیگیری کنید .
    آپدیت جدید بابت چه باگی ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

اگر تهران هستید پشت شهرداری پیگیری کنید .
    آپدیت جدید بابت چه باگی ؟
    اقا اینکه نشد.ما که تهران نیستیم باید چیکار کنیم؟!

آخر فروم باز HITB0Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    میشه قبل از اینکه درباره تهیه دستگاه صحبت کنیم درباره پشتیبانی و گارانتی و آپدیت اون صحبت کنیم؟!
    شما هنوز اسم شرکت گارانتی کننده رو هم اعلام نکردید...چه برسه به آدرس و تلفن و ... .
    فرضا ما فهمیدیم دستگاه رو از کجا تهیه کنیم ...چه اطمینانی داشته باشیم که براش آپدیت میاد؟!

امیدوارم حرفهای من رو به دیدهء یک مصرف کننده دیده باشید و نه غیر از اون!
    ممنون

7. 2 کاربر از HITB0Y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    میشه قبل از اینکه درباره تهیه دستگاه صحبت کنیم درباره پشتیبانی و گارانتی و آپدیت اون صحبت کنیم؟!
    شما هنوز اسم شرکت گارانتی کننده رو هم اعلام نکردید...چه برسه به آدرس و تلفن و ... .
    فرضا ما فهمیدیم دستگاه رو از کجا تهیه کنیم ...چه اطمینانی داشته باشیم که براش آپدیت میاد؟!

امیدوارم حرفهای من رو به دیدهء یک مصرف کننده دیده باشید و نه غیر از اون!
    ممنون
    اقا نزدیش که؟؟!!گناه داره بابا

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

اقا نزدیش که؟؟!!گناه داره بابا
    من که حرف بدی نزدم...
    فقط سوال پرسیدم....

10. این کاربر از HITB0Y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

اول به افرادی که برای خرید پیام خصوصی می زنند اشاره کنم که انجمن پی سی ورد فعلا جواب دادن به پیام خصوصی را برای من بسته است تا حداقل 10 پست داشته باشم ؟!
    شرکت جدید تاسیس شده است و منتظر انجام مراحل قانونی ثبت آن در دفاتر رسمی هستیم . این موضوع تا پایان اردیبهشت به پایان رسیده است .
    اگر شرکت ام وی ژن را به عنوان حمایت کننده مالی و تکنیکی محصولات الکوکس قبول دارید این دستگاه مدل 200 را هم مطمین باشید مانند بقیه محصولاتمان پشتیبانی می کنیم .
    محصولات دی وی بی تی و مدل 200 در واقع بخشی از محصولات الکومکس هستند نه کل آن . تا کنون هم حمایت های ما در رابطه با دیگر محصولاتمان بر افرادی که آن ها را از ما خریده اند پوشیده نبوده است و اگر در مورد الکومکس 200 ما راسا و به طور مستقیم اینکار را نکرده ایم به خاطر وجود شرکت دیگری ( که خودتان هم میدانید از کدام شرکت صحبت میکنم ) بوده است .
    در آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انجمن پشتیبانی از محصولات نصب شده است و منتظر هستیم امور قانونی کار تمام شود تا آن را رسما اعلام کنیم .
    در هر صورت انتخاب با شما است . کار ما این است که محصولاتمان را پشتیبانی کنیم چه مصرف کنندگان این نوع کالا ها ما را باور داشته باشند و یا نداشته باشند . سرمایه معنوی ما تلاش و پشتکار و صداقت در کار است . این ها برای ما کفایت می کند.

12. این کاربر از ELCOMAX-SUPPORT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

بعد از افتتاح دفتر تهران در نیمه دوم اردیبهشت می توانید از گارانتی الکومکس در تهران و دیگر شهرستان ها استفاده کنید . این گارانتی مربوط به همه دستگاههایی خواهد شد که قبلا و بعد از این چه قانونا و چه از طرق مختلف حتی مسافری وارد ایران شده باشند .
    به سبب وجود دفتر فروش در امارات متحده عربی و اینکه خریدارانی هستند که از طرق مختلف این محصولات را وارد کشور می کنند ما نمی توانیم به عنوان ضابط قانون عمل کنیم . برای ما خدمات و رضایت مشتریان در درجه اول مطرح است نه اینکه توسط چه شخصی و یا شرکتی وارد شده باشد . کار ما پشتیبانی از دستگاه و خریدار آن است .
    امکان ارایه نام فروشگاه فروشنده در این چنین مکانی نیست ولی بزودی به فروشگاه های آن لاین هم خواهد رسید .
    اول به افرادی که برای خرید پیام خصوصی می زنند اشاره کنم که انجمن پی سی ورد فعلا جواب دادن به پیام خصوصی را برای من بسته است تا حداقل 10 پست داشته باشم ؟!
    شرکت جدید تاسیس شده است و منتظر انجام مراحل قانونی ثبت آن در دفاتر رسمی هستیم . این موضوع تا پایان اردیبهشت به پایان رسیده است .
    اگر شرکت ام وی ژن را به عنوان حمایت کننده مالی و تکنیکی محصولات الکوکس قبول دارید این دستگاه مدل 200 را هم مطمین باشید مانند بقیه محصولاتمان پشتیبانی می کنیم .
    محصولات دی وی بی تی و مدل 200 در واقع بخشی از محصولات الکومکس هستند نه کل آن . تا کنون هم حمایت های ما در رابطه با دیگر محصولاتمان بر افرادی که آن ها را از ما خریده اند پوشیده نبوده است و اگر در مورد الکومکس 200 ما راسا و به طور مستقیم اینکار را نکرده ایم به خاطر وجود شرکت دیگری ( که خودتان هم میدانید از کدام شرکت صحبت میکنم ) بوده است .
    در آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انجمن پشتیبانی از محصولات نصب شده است و منتظر هستیم امور قانونی کار تمام شود تا آن را رسما اعلام کنیم .
    در هر صورت انتخاب با شما است . کار ما این است که محصولاتمان را پشتیبانی کنیم چه مصرف کنندگان این نوع کالا ها ما را باور داشته باشند و یا نداشته باشند . سرمایه معنوی ما تلاش و پشتکار و صداقت در کار است . این ها برای ما کفایت می کند.
    دوست عزیز
    اگر به قول خودتون یه نفر از هر طریقی این دستگاه رو تهیه کرده باشه,اگر احیانا بعدا دستگاه نیاز به سرویس داشته باشه شما حاضری بدون کارت گارانتی و بدون دستمزد دستگاه رو سرویس دهی کنید؟!تا کِی؟!
    منظورم اینه که معمولا مدت زمان گارانتی توی کارت گارانتی از زمان خرید کالا, قید میشه...ولی وقتی کارتی وجود نداره شما از کجا میخوای بفهمی که دستگاه کی خریداری شده که بخوای بهش خدمات بدی؟!؟

من با توجه به رضایت عمومی کاربرا از محصول شما خیلی دلم میخواد اونو تهیه کنم ولی مساله ای که هست یکی گارانتی و مدت اونه که بالا دربارش گفتم و دیگری اینکه ممکنه اونی که از طریق غیر قانونی وارد کشور شده فِیک باشه...یعنی خریدش هم به ضرر شماست و هم به ضرر مصرف کننده!
    یه سوال دیگه هم داشتم:
    چیپ ست 7818 (550 مگاهرتز) رو همه دستگاه های شماست؟!چطوری میشه تشخیص داد که دستگاه این چیپ ست روش هست یا چیپ ست دیگه؟!
    Last edited by HITB0Y; 26-04-2012 at 15:17.

14. این کاربر از HITB0Y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •