سلام دوستان.لطفا ورژن 4.20.12 رو برای 47lm86000 قرار بدید.ممنون
سلام دوستان.لطفا ورژن 4.20.12 رو برای 47lm86000 قرار بدید.ممنون
سلام دوستان.لطفا ورژن 4.20.12 رو برای 47-lm8600-ta قرار بدید.ممنون
سلام
من تی وی 32 اینچ LK3300 دارم برای اینکه زیر نویس Sub پخش نمی کرد یه سر به سایت ال جی زدم تو همین ال جی ایران دیدم نرم افزارش ارتقاء پیدا کرده نرم افزار دانلود کردم برای به روز رسانی 2 تا ورژن امده بود اول بالائی رو که اخرین بود زدم دیدم خطا میده بعد یه جاش خواندم که اگر چند ورژن هست به ترتیب باید به روز رسانی بشه از قدیمی به جدید همین کار کردم وقتی اولین فایل بروز رسانی رو تو فلش ریختم به روز رسانی کامل انجام شد و تی وی هم خودکار خاموش شد اما بعد ریست شدن تی وی بالا نمیاد و دائما صفحه اول که ساعت هست میاد و خاموش روشن میشه هیچ کاری نمیشه کرد و به هیچی دسترسی ندارم .
می خواستم ببینم راهی هست برای درست کردن یا باید بره تعمیر گاه ؟
سلام هادی جون نخسه بروز شده LG 42LM62000 ال ای دی رو داری میخوم از اینترنتش استفاده کنم و بتونم برنامه ها ی تلویزیون رو ضبط کنم . اگه اطلاعاتی داری ممنون میشم بهم بدی
ورژن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای 7610 7600 6200 6600 6710 ... اومده
من که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مبینم. البته خود تلویزیون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این ورژن رو امروز برا آپدیت میده سرعت اینترنت من بر عکس امشب داغونه با تلویزیون خیلی طول میکشه از غروب دارم میگردم دنبال لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیدا نمیکنم خوشجال شدم لینک گذاشتی ولی بعدش ضد حال شد.
سلام دوستای گلم من پس از خیلی گشتن تو اینترنت به اینجا رسیدم خواهش میکنم لطف کنید و کمکم کنید. من اپدیت جدید LG42LM6690 رو میخوام ممنون میشم اگه اونو برام بزارید تا دانلودش کنم یا لینک بدید. فقط من نسخه4.10 رو دارم خودم اگه ممکنه ورژن بالاترش رو میخواستم 4.30 بازم ممنون.![]()
فایل آفلاینش چند روز دیگه میاد روی نت
الان اگه اینترنت آنلان داری میتونی 4.30.11 نصب کنی
حجمش 315 هست شاید خیلی از امکانات حذف شده باشه بازم صبر کن
4.20.11 مستونی از سایت ال جی استرالیا بگیری
ممنون پس باید چند روز صبر کنم ... راستی چرا باید بعد از آپدیت نرم افزار امکاناتش حذف بشه لطفا بیشتر توضیح بدید , مثلا کدوم امکانات امکان حذف شدن دارند ؟؟؟؟
Last edited by skipper76; 28-06-2013 at 20:33.
ما که بعد از بروز رسانی برد دستگاهمان سوخته البته تکنسین ال جی این رو میگه حالا چطور اجرا شدن یک نرم افزار می تونه برد رو بسوزونه خدا می دونه من که دقیقا مطمئن هستم بروز رسانی رو با فایل درست و طریقه درست انجام دادم درست از این نظر که از سایت خود ال جی ایران فایل رو گرفتم و به همان طریق که تو سایت گفته شده کار رو انجام دادم حالا باید 10 روز وایسم تا برد جدید بیاد .
این رو گفتم که دوستان دیگه یه کم تو این بروز رسانی ها بیشتر دقت کنند و اگر قرار نیست چیز خاصی اضافه بشه به دستگاه اصلا صرف نظر کنند که به دردسرش نمی ارزه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)