تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 79 اولاول ... 2329303132333435363743 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 788

نام تاپيک: The new iPad اا آیپد نسل سوم ! گفت و گو و تبادل نظر

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

ميدونم دوستان براى خريد new iPad خيلي مشتاقند ، اما به دلايل زير توصيه ميكنم قدرى صبر كنند .

٣- طبق اخبار اكثر سايت هاي معتبر دنيا ، متاسفانه iPad جديد برخلاف قبليا خيلي زود داغ ميكنه . هنوز واسه قضاوت زوده ولي يك سرى از متخصصين معتقدند جدا از صفحه رتينا و باتري بزرك تر ، ممكنه يه ايراد نرم افزاري يا سخت افزاري جزيي در كار باشه كه در توليد patch هاي بعدي Apple بتونه رفعش كنه.
    ميشه.
    در مورد اینکه نباید برای خرید حداقل در ایران عجله کرد موافقم. البته بیشتر کاربرها از گرم شدن شکایت داشته‌اند. یا بعضیها هم گفته‌اند خیلی گرم . داغ بنظر نمیاد جایی گفته باشند. اپل هم گفته که چیز مهمی نیست و واکنش سردی نشان داده.
    ولی الان یک مورد دیگه هم دیدم که کاربرها در مورد گیرندگی ضعیف وای فای ایپد جدید نسبت به نسل قبل شکایت داشته‌اند.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ویرایش
    اینجا درمورد خیلی داغ شدن یکی پست داده و برای راه حل گفته‌اند که برایتنس را پایین بیاورند که جواب داده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by hike; 21-03-2012 at 19:52.

2. این کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال millad1388's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    طهران-همیشه در تهرانپارس ...

پيش فرض

بعضی ها حوصله ی صبر کردن ندارن و دوست دارن اولین نفری باشن که new ipad دارن در ضمن صبر کن ببینیم بقیه چه قیمتی میدن قیمت ipad 2 این فروشنده هم با بقیه فروشنده ها مقایسه کن
    بعد قبلا هم گفتم که میدونم هدف شما دقیقا چی هست منتها باز اشتباه میکنم میام جوابتون را میدهم
    قیمتهای عرضه و 6 ماه آیپد در همه جای دنیا یک قیمته ولی شما محصولات دیگر را هم ببینید همون افزایش قیمت در ورودشون در اینجا براشون پیش میاد و بعد چند ماه قیمت کاهش پیدا میکنه
    مثل سامسونگ که اوایل اومدن گالاکسی تب8.9 قیمتی بیشتر از آیپد2 داشت!
    الان اون سایتی که گفتین عجیبترین قیمت 4g را داره از پایینترین مدل 2450 شروع میشه در حالی که پایینترین مدل 4g قیمتی 80 دلار پایینتر از مدل64 گیگابایتی داره که 160 تومان میشه
    در حالیکه آیپد3 مدل وای فای 64 گیگابایت را 1950 زده که باز هم 250 تومان از قیمت واقعی بیشتره
    در حقیقت من و خیلیهای دیگه مدل 3g تو آیپد2 را با اختلاف فعلی 200 تومان هم غیر منطقی میدونند و اصلا خیلیها به همون اختلاف 130 دلاری مدلهای سیمکارت خور اپل اعتراض دارند و حالا نمیدونم این سایت با چه روییی اختلاف 800 تومانی را برای مدل 4g را توجیح میکنه؟ همون 250 تومان هم براش زیاده و من که wifi میگیرم
    قیمتهاش که حداقل 50 تومان بالاتر از بقیه سایتها استکه برای ایپد جدید 100 تومانی برای حال حاضر گرونه
    قیمت 2750 قشنگ 1000 زیادیه! یعنی هزینه سفر و هتل و ... را هم رو آیپد کشیده طرفمعلومه که اصلا قیمتش درست نیستش
    امیتونی سایت اپل بری و ببینی آیپد نسل سوم بالاترین مدلش در امریکا با بالاترین مدل آیفون4s هم قیمته و در حالی است که آیفون 4s 64 gb هستش 1700 حداکثر هستش پس یا باید قیمت آیفون بره بالا و یا ایپد اون سایت بیاد پایین یا یکوقت هردو هم اتفاق افتاد
    فردا اگه همین اسوس پریم را نیاوردن 1400 هم قیمت آیپد نسل سوم مدل پایه اونوقت
    ميدونم دوستان براى خريد new iPad خيلي مشتاقند ، اما به دلايل زير توصيه ميكنم قدرى صبر كنند .

١- من خودم جزو أولين كسايي توي ايران بودم كه iPad 2 خريدم. تا همين يك هفته قبل هم فكر ميكردم محصولات Apple خيلي خيلي. با دوام و بي عيب ونقص هستند و حالا حالا ها كم نميارن . اما يهو و بدون هر ضربه يا حرارت ، صفحه زرد شد ! اصطلاحا معروفه به Yellowish tint . كه من حتي توي فروم معتبر ipadforums رفتم و اينو مطرح كردم. جوابها معلوم و مستقيم بود : برو يه apple store و يكى نوشو بهت ميدن . ولى كو apple store تو ايران ؟؟ شركتهايي مثل نقش هم تنها به محصولاتي كه خودشون فروختند سرويس ميدن. اون جا افسوس خوردم كه اي كاش عجله نمي كردم و از يكى از همين شركتها خريد كرده بودم.فرض كنيم من همين امروز يه new iPad بخرم و حداقل ٢/٥ ميليون هم بدم ، فردا اتفاقي مثل اين بيفته مي مونه رو دستم.

٢-هنوز ٩٠ در صد Application ها واسه iPad جديد اماده نشدن ! Developer ها دارن كار ميكنن ولى زمان ميبره. اونايي هم كه اماده شدن مثل  Garage band وpages و infinity blades و غيرو همه app هاي خيلي حجيمي هستند كه با اينترنت Adsl حتي كلي طول ميكشه داونلودشون كرد اخه حجمشون به خاطر رتينا ١/٥-٢ برابر هم شده ! بنا بر اين فعلا relax باشيد تا developer ها كارشون تكميل بشه.

٣- طبق اخبار اكثر سايت هاي معتبر دنيا ، متاسفانه iPad جديد برخلاف قبليا خيلي زود داغ ميكنه . هنوز واسه قضاوت زوده ولي يك سرى از متخصصين معتقدند جدا از صفحه رتينا و باتري بزرك تر ، ممكنه يه ايراد نرم افزاري يا سخت افزاري جزيي در كار باشه كه در توليد patch هاي بعدي Apple بتونه رفعش كنه.

٤- مساله قيمت هست كه طبيعيه علي رغم بالا رفتن دلار ، وقتي يه ماه بعد به صورت انبوه وارد شد كلى ارزونتر ميشه.
    شما تا حدودی درست میگید ولی
    درصد خرابی واقعا پایینترین در دنیا است و اون گرمای در حد بدن انسان هیچ وسیله ای را ننابود نمیکنه تازه اگر هم صحت داشته باشه 5 درجه اختلاف دما انچنان زیاد نیست و در ضمن شرکتهای رقیب برای نابود نشدن مجبورن به هر عملی دست بزنند!3 میلیون آیپد نسل سوم تو 3 روز فروخته شده
    بعدش هم این سوالات را جواب بده پیش خودت بعد بگو چی بصرفه هست
    کل گالاکسی های این 2 نسل چقدر فروخته؟اون گالاکسی نوت را هم تبلت حساب کنید لطفا
    کل تبلت نصف قیمت آیپد2 فعلی . به اندازه چند روزه آیپد3 شده؟
    از آیفون4 که خودش انقلابی در تلفن هوشمند بود با صفحه رتینا و چیپ a4 و ضخامت کم و...هم بیشتر فروش داشته فعلا در سطح جهان چرا باید ما در ایران اون را یک وسیله تچملاتی بدونیم؟!در خالی که بچه 7 ساله مثلا در ترکیه حتما باید تبلت داشته باشه تا تکالیفش را انجام بده
    شکاف دیجیتالی یعنی دقیقا همین
    کشوری مثل هند هم میاد تبلت ارزون قیمت 100 دلاری و ارزونتر 35 دلاری میده که اینقدر شکاف فرهنگی و فناوریش زیاد نشه با بقیه جهان
    ما اونوقت میاییم و قیمتش را هم بالاتر میبریم و لوکس میکنیمش و...
    تازه حداقل 1550 باید برای آیپد نسل سوم بدی عزیز تازه قیمت کاذب بالا است و برای تمام وسایل تازه وارد همینطوره
    درسته آنچنان اختلافی در خارج از ایران ندارند 200 هزار تومان اختلاف آیپد 2 و آیپد نسل سوم هستش!
    تازه آیپد2 مدل3g 16gb 30 یک 30دلاری گرونتر از آیپد نسل سوم 16gb هستش در سایت اپل قیمتها را زده کامل
    یعنی اصلا در بدترین حالت هم نباید تفاوتی بین مدلهای نو که در بالا گفتم باشد در حالی که اینجا 250 هزار گرانتر هست در حالی که در خارج 50-60 تومانی ارزونتر هم هست یعنی 300 تومان قیمت کاذب دارد فعلا تا حداکثر 5 ماه دیگه پایین میاد البته اگه اون موضوع نشه 3 تومان ویا بیشتر
    توصیه من اینه که حداقل پولی که میخواید ایپد بخرید را تبدیل به اون کنید تا هر چقدر بالا رفت ضرر نکنید کاری که من فعلا انجام دادم و خیالم راحته

4. 2 کاربر از millad1388 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه airmaxwisp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران-شهریار

پيش فرض

با سلام و درود

آی پد جدید مشکل گرمایی خاصی نداره!!! بنده خودم هم با آی پد2 و هم با آی پد جدید بازی infinity blade 2 رو به مدت 2 ساعت انجام دادم... هر دو آی پد گرم میشوند ولی گرمای آی پد جدید کمی بیشتر هست که اونم به نظر من به خاطر بهینه نبودن بازی ها و برنامه ها با پردازنده و گرافیک 4 هسته ایی هست که با ارائه آپدیت جدید حل میشود...

پس نگران نباشید و هر وقت آی پد جدید به قیمت معقول(در ایران)به فروش رسید در خریدش شک نکنید!

در پناه حق تعالی باشید

6. 2 کاربر از airmaxwisp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramincybran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض ...

خوب مال من هم 1 ماه و 20 روز دیگه انشالا میرسه دستم - به علت فقیر بودن مجبور شدم به یکی از دوستان در امریکا سفارش بدم.(احتمالا 32gb بدون 4g یا اینکه 64gb برام میارن - هرچی کرم خدا باشه )

به محضی که دستم رسید یک ریویو تمام عیار ازش میزارم.یکی از دوستان گجت خور retina رو بینظیر توصیف کرده.

لحظه شماری میکنم

کی میخواد تا 1 ماه و 20 روز دیگه صبر کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه پول داشتم سفارش میدادم یه 680 هم برام بیارن بی گرافیک هم نمونیم

8. 2 کاربر از ramincybran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان خریدنش الان با این قیمت ها بصرفه هست ؟؟؟
    یعنی new ipad 64 gb بدون شبکه مخابراتی
    1950
    میصرفه یا صبر کنم زمان واردات انبوه ؟

10. این کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه kelark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Kent Farm

پيش فرض

دوستان من نمیخوام بتون بگم بخرید یا نخرید من میخوام بگم اگر میخواین هرچی بخرید 3G بخرید یا این جدیده 4G

چرا به دلیل اینکه مدل 3g قدیم و 4g جدید چیپ GPS دارن ولی مدل وای فای فقط موقعیت شما رو از طریق وای فای نشون میده . خیلی ها اشتباه کردن در مورد Ipad 2 ولی شما این کارو نکنید .

من مثلا وسط بیابون با برنامه Sygic موقعیت دقیق منو نشون میده و راه هم نشون میده ولی دوستام که وای فای دارن همش داره دنبال اینترنت میگرده ...

12. این کاربر از kelark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوستان خریدنش الان با این قیمت ها بصرفه هست ؟؟؟
    یعنی new ipad 64 gb بدون شبکه مخابراتی
    1950
    میصرفه یا صبر کنم زمان واردات انبوه ؟
    صرفنظر از قیمتش مدتی صبر کنید تا ببینیم این مشکلهای گرم شدن، گیرندگی ضعیف وای‌فای، شارژ کند یا شارژ نشدن حین استفاده سنگین به کجا می انجامد. حداقل با گارانتی معتبر بگیرید.

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان من نمیخوام بتون بگم بخرید یا نخرید من میخوام بگم اگر میخواین هرچی بخرید 3G بخرید یا این جدیده 4G

چرا به دلیل اینکه مدل 3g قدیم و 4g جدید چیپ GPS دارن ولی مدل وای فای فقط موقعیت شما رو از طریق وای فای نشون میده . خیلی ها اشتباه کردن در مورد Ipad 2 ولی شما این کارو نکنید .

من مثلا وسط بیابون با برنامه Sygic موقعیت دقیق منو نشون میده و راه هم نشون میده ولی دوستام که وای فای دارن همش داره دنبال اینترنت میگرده ...
    ببین دوسته عزیز هرکی باید نسبت به نیازش سیستم مورد نظرشو انتخاب کنه
    خیلیا میخوان 64 بردارن ولی نیازشون با همون 16 هم رفع میشه
    کسایی که مرتب دارن اطلاعات بین آیپد و سیستم های خونگیشونو مرتبا دارن سینک میکنن نیازی به حافظه بالا ندارن و 16 برای اونا کافبه
    ولی کسایی که میخوان یه سری کالکشن ها و عکس ها و موسیقی و فیلم هارو همراه داشته باشن و تا حدی هم فیلم و برناه دارن میتونن از 32 استفاده کنن
    ولی کسایی که سعی دارن از همه ی جزئیات این دستگاه استفاده کنن و حتی پول های هنگفتی هم بایت خرید نرا افزار میدن و برنامه و بازی زیادی دارن بایستی که 64 بگیرن
    پس دلیلی نداره چون نیاز یه شخص زیاده و 64 گرفته منم واسه اینکه کم نیارم برم 64 بگیرم
    در مورد انتن هم باید بگم کسایی که گوشی های پیشرفته ( حالا در هر حدی ) دارن نیازی ندارن که پول هنگفتی بدن و 4g بخرن
    در حال حاضر 2750 تومن 64 4g دار هستش و 64 wifi only قیمتی حدود 1950 داره این یعنی حدود 1 میلیون تومن اختلاف
    تو ایران مردمش چون زیاد متمدن نیستن و معمولا بیش از نیازشون حرص و طمع دارن برای همین سعی میکنن که 4g بگیرن وگرنه بخش اعضمی از افرادی که ipad 2 3g دار دارن روش های متعددی هم در اختیارشون وجود داشت که اینترنت 3g رو شیر کنن روی گوشیشون پس نیازی نبود که 3g بگیرن
    حالا همین قضیه در مورد آیپد جدید صدق میکنه
    من تو بیابون نمیرم و اگرم برم نیازی ندارم که بدونم کجا هستمو راه رو بدونم یا موارد مشابه یا اگرم داشته باشم اینترنت رو از روی گوشیم شیر میکنم روی آیپد و گوشی رو میزارم کنارو از آیپدم استفاده میکنم پس دیگه دلیلی وجود نداره 1 تومن بیشتر بدم بابت 4g بودنش
    در هر صورت هر کس بنا به نیازش بهتره تصمیم بگیره که چه چیزی نیاز داره
    با تشکر
    صرفنظر از قیمتش مدتی صبر کنید تا ببینیم این مشکلهای گرم شدن، گیرندگی ضعیف وای‌فای، شارژ کند یا شارژ نشدن حین استفاده سنگین به کجا می انجامد. حداقل با گارانتی معتبر بگیرید.
    بله دوسته عزیز حرف شما کاملا درسته
    دستگاهی که تازه داره شروع بکار میکنه اگه یخورده گرم بشه عادی هست و فک نمیکنم جای نگرانی باشه
    بهر حال این میتونه به دلیل پردازنده ای هم که روی اون قرار داره هم باشه
    بهرحال صبر کردن فک نمیکنم مشکلی رو بوجود بیاره و هم از نظر قیمت و مشکلات احتمالی میتونه مثمر فایده باشه
    در مورد گارانتی هم حق باشماست و فک میکنم در حال حاضر گارانتی معتبر موجود نقش باشه
    گارانتی دیگه ای هم سراغ دارید ؟
    نظرت راجب بیمه کردن چیه دوست عزیز ؟

15. 2 کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

1- با فرشيد موافقم. 4G توى ايران كاربردى نداره. حتى تو خود USA فقط ٣-٤ ماهه اين فناورى عمومى شده ! توي ايران ما هنوز 3G نداريم و فكر ميكنم 4G حداقل تا دو سال بعد سروكلش هويدا بشه ! اينكه ما بخواهيم سيم كارت ايرانسل بذاريمو فلان.....هم كار جالبى نيست واسه اينكه حجم داده هايي كه رتينا مصرف ميكنه اونقدر بالاست كه اصلا نمى صرفه.
    در مورد GPS و بيابون هم با اقا فرشيد كاملا موافقم.....

2-با اقاي hike هم بسيار موافقم. با اين مشكلات خرد و كلانى كه واسه اين مدل جديد مطرحه ( حداقل در حد فرضيه) ، خريدن اون بدون Guarantee  دل شير ميخاد بخدا......

---------- Post added at 07:18 PM ---------- Previous post was at 07:17 PM ----------

1- با فرشيد موافقم. 4G توى ايران كاربردى نداره. حتى تو خود USA فقط ٣-٤ ماهه اين فناورى عمومى شده ! توي ايران ما هنوز 3G نداريم و فكر ميكنم 4G حداقل تا دو سال بعد سروكلش هويدا بشه ! اينكه ما بخواهيم سيم كارت ايرانسل بذاريمو فلان.....هم كار جالبى نيست واسه اينكه حجم داده هايي كه رتينا مصرف ميكنه اونقدر بالاست كه اصلا نمى صرفه.
    در مورد GPS و بيابون هم با اقا فرشيد كاملا موافقم.....

2-با اقاي hike هم بسيار موافقم. با اين مشكلات خرد و كلانى كه واسه اين مدل جديد مطرحه ( حداقل در حد فرضيه) ، خريدن اون بدون Guarantee  دل شير ميخاد بخدا......

17. این کاربر از aidin299 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

درسته ولی استفاده GPS آیپد بیشتر برای سرویس های مختلفه که بر اساس موقعیت شخصی سازی میشن که در اکثر اون مواقع هم WiFi در دسترسه (و این سرویس ها مثلا در بیابون کارایی ندارن!)، نه دقیقا پیدا کردن جای شما و شخصی که آیپد می خره به احتمال بالا یه اسمارت فون داره که اون GPS و امکانات اینترنت داشته.

یه گزارشی چند روز پیش منتشر شد که حدود 90 درصد تبلت های فروخته شده در آمریکا هم WiFi هستن که نشون می ده خیلی مردم نیازی به 3G/4G روی آیپد هاشون ندارن به خصوص اینکه این سرویس ها گرون هستن (فقط هزینه اضافه آیپد 4G نیست، برای سرویس هم باید هزینه داد) و WiFi همه جا در دسترسه و رایگان و در صورت نیاز هم میشه با اسمارت فون هات اسپات درست کرد. کلا سه چهار سال پیش از هر کس می پرسیدن می گفتن در آینده همه لپ تاپ ها هم سیم کارت می خورن برای اینترنت و ... ولی دیدیم اصلا اینطور نشد به خاطر همون در دسترس و رایگان/ارزان بودن WiFi در تقریبا همه جا و امکان ایجاد هات اسپات در صورت نیاز ضروری.

19. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •