این مرحله ی desmond jurne جز مراحل اصلی بازی؟؟؟ من بازی رو گرفتم
و کرک داخل بازی مال وقتی که هنوز کرک جدید نیومده بود و نسخه ی اول کرک میشه باهاش بازی رو تموم کرد یا باید حتما کرک جدید ور دنلود کنم؟
این مرحله ی desmond jurne جز مراحل اصلی بازی؟؟؟ من بازی رو گرفتم
و کرک داخل بازی مال وقتی که هنوز کرک جدید نیومده بود و نسخه ی اول کرک میشه باهاش بازی رو تموم کرد یا باید حتما کرک جدید ور دنلود کنم؟
چرا هیچکی نمیفهمه مشکل من از چیه ؟
خواهشا این فیلمو ببینید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
بچه یکی از دوستام تو ویندوز 7 اجرا نمیشه ولی تو ویندوز ایکس پی اجرا میشه
دلیلش چیه ؟
با درود فروان خدمت شما عزيزان من بازي رو گرفتم پچ ابديت رو با توجه به توضيحات نصب كردم هم اكنون هم بازي بدون هيچ مشكلي تا اينجا ادامه پيدا كرده
تنها مشكلي كه هم اكنون هست اينه كه صدا و تصوير هماهنگ نيست پيش از ريختن ابديت اين مشكل كمتر بود ولي پس از ان كمي بيشتر شد
الان كاملا صدا جلوتر از تصوير هست ممنون ميشم راهنماييم كنيد چگونه اين مشكل رو درست بشه با سپاس فراوان
منظورتون اینه که کنده؟
اگه اینجوریه مشکل از سیستمتون هست که باید تنظیمات گرافیکی رو تا حد ممکن پایین بیارید.
نه داداش گمان نميكنم از اون باشه چون گرافيك من يكه رمم دو و همچنين درابور ها هم ابديته
تازه اين كاري كه شما هم گفتي كردم بازم نشد
بايد يه كار ويژه اي انجام بدي همانند پارسال تو بررادرهووود كه يه فايل تنظيم صدا ميريختي احتمالا اين هم بايد يه همچين چيزي داشته باشه
حالا منتظرم تا دوستان راهنمايي كنند كه جلو بودن صدا از تصوير برطرف بشه
من اون آپدیت 700mg رو ریختم که گفتن میشه رفت تو اون قسمت دزموند جورنال ولی باز هم نمکیشه میرم توش هیچ اتفاقی نمیفته بعد کلاً بازی بسته میشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
من آپدیت جدید رو ریختم کرک رو هم کپی کردم ولی بازی اجرا نمیشه
هر چی روی آیکون بازی کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته و اجرا نمیشه چرا؟
ویندوزم رو همین الان عوض کردم
Windows 7 64Bit
لطفا کمک کنید من ویندوز رو به خاطر این بازی عوض کردم
درضمن من بازی رو توی درایو C نصب نکردم
مشکلی که نداره؟
ممنون
آقا تو رو خدا یکی که اطلاعات کامل داره یه جواب درست حسابی بده ........
این پچ 750 مگ با کرک همراه اون بالاخره مشکل Desmond Jurne رو حل می کنه یا نه ؟!!
بله...
متن ارسال شما بیش از اندازه مختصر و کوتاه هست . متن ارسال شما باید حداقل 10 حرف داشته باشد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)