با game for windows live سیو میشه دیگه اتوماتیک
با game for windows live سیو میشه دیگه اتوماتیک
کسی لطف می کنه به من پسورد installer این بازی رو بده؟
لطفا یکی جواب بده.اگر توضیحات کافی نیست میتونم عکس و فیلم هم بزارم.
با سلام خدمت دوستان من رو نصب مجازی هم ساختم اما موقع اجرای بازی این ارور رو میده
Conflict with Emulation Software detected.
Please have a look at [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] for further, more detailed information.
که دو گزینه اوکی و آنالیز رو داره بعد از زدن دکمه آنالیز اطلاعات زیر رو میده
This test program has been developed with your personal interest in mind to check for possible hardware and/or software incompatibility on your PC. To shorten the analysis time, system information is collected (similar to Microsoft's msinfo32.exe program - see [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] for details).
Data will be compared with our knowledge base to discover possible hardware/software conflicts. Submitting the log file is totally voluntary. The collected data is for evaluation purposes only and is not used in any other manner.
Your Support Team
Do you want to start?
کسی میتونه یه کرک معتبر تویه سایت بدون فیلتر برای ما آپلود کنه؟ ممنون میشم
دو تا مشکل دارم:
1. موقع نصب از من product key می خواد.
کسی product key نداره؟!
2. لینک سالم کرک 25 مگابایتی fightclub رو هم نیاز دارم.
سلام دوستان من این بازی رو نصب کردم (4 حلقه دی وی دی) که فایل ها بصورت فشرده هست و باید اکسترکت بشه ولی بعد از اجرا یه ارور میده که:
fatal error.
QA APPROVED BUILD JANUARY 2011 387507
27 09 201118 18 21 (WWISE 2011 1 0#3886)
file not found
حالا باید چیکار کنم؟
directX 11 دارم، پاک کنم ورژن دیگه ای نصب کنم؟
بعضی جاها نوشته physx رو باید turn off کرد! خوب این کجا هست و چجوری میشه خاموشش کرد؟
اگه با کرک درست میشه لطفا لینک کرک رو بدید چون هیچکدوم از لینک های کرک این فروم کار نمیکنه!
ممنون
directX رو چطور میشه فعال و غیر فعال کرد؟؟! یه توضیح بی زحمت بدید
در ضمن کرک روی دی وی دی به حجم 114 مگ رو هم ریختم ولی باز همین ارور رو میده لطفا دوستان راهنمایی کنید
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)