مرسی دستت طلانوشته شده توسط sAsAn.K
![]()
![]()
![]()
![]()
رفتم تست
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
مرسی دستت طلانوشته شده توسط sAsAn.K
![]()
![]()
![]()
![]()
رفتم تست
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
سلام به همه.
آقا من هر کاری میکنم نمیتونم رمز پولو بزنم.
یه دونه از این ترینر را رو گرفتم وقتی باز میکنم میگه Ctrl+1 رو بزن منم انجام میدم ولی پولم زیاد نمیشه.
نوشته شده توسط *hamedkhatar*
من به اطلاع همه برسونم که من بازیو تموم کردم اینجا کسی هم هست که زودتر تموم کرده باشه
آقا حامد شما هرچه از ماشین اون پشت سری فاصله بگیری اون عدد کم نمیشه درضمن اگه مثل من رانندگیت خوبه همون مرحله ی اول اگه بتونی از جلو بزنی و این جلو زدن رو 10 ثانیه ادامه بدی برنده میشی و دیگه به مرحله ی دوم نمیکشه
چاکریم . مهیار
فکر کنم ساسان تموم کرده ! توی پست قبلیش نوشته بود چند بار 100% رفتم نمی دونم منظورش بازی بودنوشته شده توسط samsung_d600
شما چه طوری دلتون میاد این بازی رو 2 روزه تموم کنید !؟
تا امروز فکر میکردم من خوره بازیم ! اما میبینم در برابر شما عددی نیستم !!!
ولی خداییش دلم نمیاد زود تموم شه . چند ماه صبر کردم تا فقط این نسخه بیاد . حیفه .
در ضمن ساسان جان . اون ترینری که معرفی کردی روی هر چی ترینر بود رو سفید کرد ! چه کارهایی که نمیکرد ! ایول .
دوستان عزیز این کارهایی که من انجام دادم وظیفه بود عزیزان.
*hamedkhatar* جان شما از همون ترینر +11 که من چند تا پست قبل دادم استفاده کن و طرف رو سوسک کن!.
Tornado2800 جان من دوبار بازی رو تا 100% رفتم یعنی هم Career رو 100% رفتم و هم Challenge ها رو.
samsung_d600 جان حالا چه ربطی داره که کی زود تر رفته و یا اصلا بازی رو تموم کرده باشه؟
اگر یک بار Canyon Duel رو رفته باشه باید بدونب که چه جوری میشه برد.
منظور حامد جان هم اینه که خیلی سخته کاریش نمیشه کرد!؟!؟!.
دوستان منتظر دو تا ترینر خفن خیلی توپ باشید.
یکیشو پس فردا و یکیشو 3 روز بعد از پس فردا! شب میزارم براتون.
فعلا.
من دارم ویندوز عوض می کنم آخه یک مرحلکه که بری Dont Sent می ده
سیو ها رو برداشتم ویندوز عوض کنم
پس باید منتظر یک انفجار دیگری از ساسان باشیم تورو باید مدیر کنند !
دوستان من اين بازي را تمام كردم ولي بعضي از دم و دستگاه بازي آزاد نشده چيكار بايد كرد تا آزاد بشه . يه پيشنهاد براي اونايي كه مرحله آخر را گير كردند دارم... ماشين (سوبارو ) را بگيرند و درستش كنند سه سوته آن مرحله را رد ميكنند من كه با اين ماشين 2 تا پيچ آخر گرفتمش به مرحله بعد نكشيد . موفق باشيد .
tornado2800 جان خجالت نده عزیز من وظیفمو انجام میدم.
ضمنا عزیز ویندوزو نمیخواست عوض کنی بابا.
مال کرکه هست که هی Don't Send میده.
شما این Image رو بگیر:
بعد با DAEMON Tools یا مثلا Alcohol 120% اون فایل mds. رو Mount کن تویه یدونه درایو مجازی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعدشم اینو بگیر:
این فایل رو هم که گرفتی بازش کن دکمه ی Hide رو بزن هر وقت خواستی بازی کنی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمنا اون Image که 700 کیلوبایته بعد از UnRAR شدن میشه 4 گیگ! پس باید 4 گیگی خالی داشته باشی.
نا گفته نمونه که کرک رو کپی نکنا.
بازی رو نصب کن.
کرک نکن.
این کارهایی رو که گفتم بکن.
اونوقت صبح ساعت 7 بشین پای بازی تا شب ساعت 12 اگه Don't Send داد بیا یقه ی منو بگیر!!!.
اون کرکه خرابه.
فعلا.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)