تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 47 اولاول ... 2329303132333435363743 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 463

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Elder Scrolls V : Skyrim

پروفشنال hobgoblin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من مي خوام ويندوز عوض كنم

ولي به خاطر اين بازي مي ترسم اينكارو بكنم. مي خواستم ببينم وقتي بعد از نصب مجدد ويندوز سيو هام رو برگردونم بازي رو ميشه بدون مشكل ادامه داد؟ كسي تجربش رو داشته؟

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

دوستان من مي خوام ويندوز عوض كنم

ولي به خاطر اين بازي مي ترسم اينكارو بكنم. مي خواستم ببينم وقتي بعد از نصب مجدد ويندوز سيو هام رو برگردونم بازي رو ميشه بدون مشكل ادامه داد؟ كسي تجربش رو داشته؟
    بله ، میشه سیو رو انتقال داد
    از فولدر زیر یک کپی تهیه کن :

\Documents\My Games\Skyrim

3. این کاربر از virus2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض آپدیت 1.4.26 Elder Scrolls V : Skyrim Beta

آپدیت جدید TESV Skyrim ورژن 1.4.26 Beta چند روز پیش منتشر شد

لینک دانلود :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

لینک مستقیم :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    [/B]

تغییرات آپدیت :

محتوای مخفی: ChangeLog 
    LAUNCHER:
    – Fixed issue with downloading mods when you are subscribed to more than 50 mods
    – Fixed crash when loading a subscribed mod that has been removed from Workshop by the author
    – Mod load order functionality
    BUG FIXES:
    – Fixed occasional crashes when loading a save that relies on plugins/master files that no longer exist
    – Fixed issue where controls would become unresponsive while charging an enchanted weapon
    – Fixed issue where controls would occasionally become unresponsive while switching from third to first person while using the Arcane Enchanter
    – Fixed issue where controls would become unresponsive if activating a crafting station with autorun active
    – Fixed issue where keyboard would fail if Rename Item was selected before choosing the number of charges, while using Arcane Enchanter
    – Fixed several issues with remapping buttons while using an Xbox 360 controller
    – Fixed issue where pressing Escape button after fast traveling but before the loading would cause certain menus to stop working properly
    Last edited by virus2009; 23-02-2012 at 15:21.

5. 3 کاربر از virus2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hobgoblin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نمي دونم چرا چند روزيه گرافيك بازي من مشكل پيدا كرده.

همون اول بازي كه مي خواد لود بشه و يه عكس از موجودات و اجسام بازي نشون ميده كه دورش يه هاله از دود يا بخار حركت ميكنه براي من بيشتر موارد اون دود رو سبز نشون ميده.

توي بازي هم به همين صورت انگار كه بعضي از تكستچر ها لود نميشه و جاش سبز و آبي نشون داده ميشه. خيلي روي اعصابه اين قضيه.

چيكارش كنم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

ای بابا !
    کل تاپیک رو خوندم !
    نسخه بازی ما بلک باکس هست منتها !
    مشکل از اونجایی شروع میشه که توی وسطایی بازی این پیریه صداش نیست (اسمش رو یادم رفته ) فقط دیالوگاش رو مینویسه !
    حالا اون دره که باز نمیشد و داستان داشتیم رو با ی کلکی بازش کردم ! ولی داستان جایی شروع میشه که میری توی اون معبد بالایی کهوه همونجا که 4 تا آدم با روحیات اژدها دارن هستن که از هر جایی توی اون منطقه شما آدم جمع میکنید که برید ی اژده های بد دهن بد بو رو بکشیم اونجا ی میز بزرگ هست کلی آدم که باهم صحبت مینن دواشون هم میشه و در آخر نوبت دوباره به همون پیریه میرسه ولی لام تا کام تکون نمیده حتی دایولاگش رو هم نمینویسه بازی همیجوری میمونه همه همدیگرو نگاه میکنن مثل ...
    حالا من فایلی که پست اول هست رو دان کردم توی فایل بازی کپیش کردم اجراش کردم ی سری فایل رو درست !
    رفتم تو بازی باز هم یارو لال بود !
    به پیشنهاد دوستان فایل 128 مگی رو دانلد کردم اکسترتش کردم شد 220 مگ اون طرفا ! بعد مپیش کردم توی جایی که بازی نصب شده همین خلاص !
    ولی باز هم پیریه لاله !
    راه دیگه ای هست که بهش شوک بدیم ؟ کودی ترینری چیزی که بشه ی مرحله برد جلو ؟ یارو خیلی زیادی لاله !

آخر فروم باز Dark Soul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Forgotten Empire

پيش فرض

دوستان وقتی بازی رو اجرا می کنم صفحه سیاه میشه بعد دوباره برمی گرده به دسکتاپ!
    بعدا این اپدیت The.Elder.Scrolls.V.Skyrim.Update.5-RELOADED را نصب کردم هنوزم همون جور میشه!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

کسی که جواب مارو نداد ! ولی پیداش کردم !
    صدای اسبرن و دیالوگاش و....
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دانلدش کنید توی محل بازی کپیش کنید و بعدش اون فایل 500 کیلویی پست اول رو دانلد کنید
    بعد از دانلد کردنش توی پوشه بازی نصبش کنید ی فایل اجرایی داره به اسم SETUP.BAT
    رو اجرا کنید ی صفحه محیط داس میاد بالا برای شروع کار ی دکمه فرقی نمیکنه چه دکمه ای ی دکمه روی کبرد رو بزن ! شروع میکنه ی سری علیات رو خودکار انجام میده ! بعدش که تموم شد وارد بازی بشید ! صدای اسبرن از همشون دل نشین تره !

10. این کاربر از illi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    میشه لینک آپدیت 1.4.27.0 رو هم بذارید؟
    مرسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان آقا من یک مشکل دارم !ممنون میشم کسی راهنماییم کنه
    بازی موقع اجرا شدن صفحه کوچک اجرا میشه و تمام صفحه نیست :( تو تنظیماتش هم چیزی پیدا نکردم چی کار کنم؟!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان آقا من یک مشکل دارم !ممنون میشم کسی راهنماییم کنه
    بازی موقع اجرا شدن صفحه کوچک اجرا میشه و تمام صفحه نیست :( تو تنظیماتش هم چیزی پیدا نکردم چی کار کنم؟!
    سلام
    تو همون لانچر بازی(که بازی رو هنوز play نکردی)،option رو بزن و تیک windowed mode رو بردار.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •