هر چی باشه از 16 گیگ جی نکس که افتضاح تر نیست
اره...اون دیگه خیلی بده...32 تقریبا کافیه...
به من 8گیگش هم بدن راضیم
دیگه وقتی USB On The Go داره مشکل زیاد حادی نیست
بد بختی اینجاست هنوز نداره .. یا با آپدیت اضافه میشه یا باید صبر کنیم کرنل بنویسن براش
ولی الان 25 گیگ در دسترسه که واسه من که خوره بازی هستم کافیه الان نزدیک 12.5 گیگ بازی دارم 12.5 گیگ هم برا فیلم و موزیک و عکس و... زیادم هست خدایی
برا همین میگم/ یک قابلیت نرم افزاریه
دیر یا زود میاد براش
ماونت کردنش قابلیت نرم افزاریه ، تامین برق ولی قابلیت سخت افزاری .
اکثر چیپ های جدید میتونن انرژی مورد نیاز دیوایس رو تامین کنن . ولی مثلا هامینگبرد همین الان هم کرنل زیاد داره واسه OTG ، ولی باید از یک منبع خارجی برای تامین انرژی استفاده کنین .
البته یکم اصلاح کنم حرفای پارسا جون رو![]()
برد های جدید به دلیل شیوع داک های جدید یک مدار تغذیه کوچیک رو تعبیه کردند که برق کانکتور رو تامین کنه.
کاربرد اصلی برای تامین برق فلش یا هارد نبوده! ولی دیدن تنور داغه نون رو چسبوندن
متاسفانه گلکسی اس کانکتورش برق رو از داک تامین میکنه. ولی برد های جدید برق رو از باطری تامین میکنن
به همین خاطره موقع اتصال هر چیزی که برقش رو خودش تامین نکنه (مثل موس، هارد یا هر چیز دیگه ) مصرف باطری به شدت بالا میره
سلام
من تازه این گوشی رو خریدم چندتا مشکل دارم(با اسمارت فون اصلا کار نکردم)
وقتی مسیج می فرستم فرستاده می شه ولی نمی ره
وقتی task manager رو میارم و همه ی برنامه هارو stop می کنم 600mb از رم هنوز مورد استفاده هستش. طبیعیه؟؟!
کیبوردمو چطوری فارسی کنم؟
چطوری برنامه بریزم روی گوشی مثل بازی ها؟
خیلی ممنون
اچ تی سی یه بیانیه داده و به مشکل وای فای تو وان اکس اعتراف کرده
و گفته که خط تولید رو اصلاح می کنه
HTC admits Wi-Fi hardware issue on the international One X
If you are an owner of the international version of the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , then you may have noted some issues with the Wi-Fi on this device. Quite a few owners of this device have noted connectivity issues with Wi-Fi on this device and strangely, something that can be temporarily solved if you squeeze the handset in the right place.
Clearly then this is a hardware issue and not something that can be fixed with a software update. This reminds us of the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , which too suffered with [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , although that was due to poorly thought-out antenna design rather than a glitch.
Thankfully, though, HTC has taken the blame onto itself this time instead of pretending there is [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . In a statement to Android Central, they said:
"After investigating isolated reports of WiFi connectivity issues in the HTC One X, we have identified a fix that strengthens the area of the phone around the WiFi antennae connection points. While many customers have not experienced any problems with signal strength, we have taken immediate steps to implement a solution in our production process to prevent this issue from happening in the future. HTC is committed to making sure every customer has a great experience and we apologize for any inconvenience this issue may have caused while we conducted a thorough investigation."
Although the statement says that the future version of the handsets will be free from this defect, there is no information on what the current owners will have to do. Luckily, it's not been long since the handset was out, so you could get it replaced under warranty. Hopefully, HTC provides more information on this particular issue soon.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] • [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by PersiAndroid; 19-06-2012 at 13:13.
مثل اینکه مشکل هم سخت افزاری هست و با نرم افزار جدید حل نمیشه
دیگه خیلی دارم HTC رو تحمل میکنم
شورش رو در آورده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)