خیلی ممنون از آموزشهایی که به این حقیر مبتدی دادید.
از آموزشتون سپاسگزارم
از آموزشتون سپاسگزارم
از آموزشتون سپاسگزارم
سلام
دوستان من در برنامه ام از دیتا بیس Access استفاده کردم و با ADO بهش وصل شدم . محتویات بانکم رو بعد از ----- کردن بر اساس تاریخ در یک DBGrid نمایش داده ام .
در رویداد AfterInsert تعریف کردم که فیلد تاریخشو تاریخ امروز بزاره تا در DBGrid نمایش داده بشه (چون جدولم فیلتره)
در رویداد OnKeyPress نوشتم که اگه اینتر فشار داده شد اطلاعات ذخیره بشه و به خانه بعدی حرکت کنه .
واسه حذف رکورد جدید هم نوشتم که اگه دیلیت فشرده شد دیلیت کنه
مشکلی که دارم اینه که موقع دیلیت کردن یا موقع اضافه کردن اگه با موس به یک خانه دیگه برم (بغیر از فشار دادن اینتر ) ارور زیر رو میدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون میشم راهنمایی بفرمایین
Last edited by hp1361; 15-12-2007 at 19:13.
اولا لزومي نداره كه توي OnKeyPress و OnKeyDown به صورت جدا جدا بنويسي و خيلي راحت ميتوني يكيشون كني.
دوما نيازي نيست كه قبل از Delete از Edit استفاده كني.
سوما مشكل شما در اين خطوط نيست.
لطفا كدهاي OnAfterInsert رو توي تاپيك بزار. چون مشكل از اونجاس. اگه Trace كني خودت دقيق ميبيني.
سلام
اون كد رو در پست قبلي اضافه كردم
راستي اين Trace كه گفتي چيه ؟
ممنون از توجه شما
1. به نظر من بهتره اين كاري كه ميكني رو تو BeforeInsert بكني.
زمنا احتمالي كه ميدم توي ديتابيست اندازه يا جنس فيلدت مشكل داره كه اين ارر رو ميده.
ولي مطمئن نيستم.
2. Trace يعني بررسي برنامه. شما ميتوني جلوي خط مورد نظرت (در برنامه شما اولين خط بعد OnAfterInsert) روي بخش خاكستري كليك كني.
به اين ترتيب اون خط قرمز ميشه و موقع اجرا تا موقعي كه به اون خط نرسيده كاراشو ميكنه و وقتي به اون خط رسيد متوقف ميشه و ميتوني به كمك F8 برنامتو خط به خط بعد از اون نقطه چك كني و ببيني Error از كجاس.
سلام
دوست عزیز مگه تا وقتی رکوردی به بانک اضافه نشده میشه فیلدی از اون رو تغییر داد ؟
ممنون از توجه
با سلام
من اولین پستی هست که دارم براتون مینویسم
میخواستم ببینم آموزشی چیزی در رابطه با بانک اطلاعاتی اسکویل مطالبی دارین به ما هم بدین
البته در رابطه با اکسس هم باشه قبوله
با تشکر
با سلام
من یک سری برنامه دلفی دیده بودم که بانک اطلااتی اون با یک پسوند دیگه بود مثل dbl dll میخواستم بدونم که این فایل ها همان بانک است یا نه و اگه هست چه جوری؟
و سوال دیگر اینکه در مورد آدرس دهی نسبی توضیحی هم بدهید
با سلام
اگه ميشه توضيح بديد كه چطوري ميشه محتويات يك جدول از يك بانك رو در يك جدول از يك پايگاه داده ديگر ذخيره كرد يعني كپي كرد
با تشكر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)