دوستان طریقه سوییچ کردم بین دو گرافیک در این لپ تاپ چجوریه؟
دوستان طریقه سوییچ کردم بین دو گرافیک در این لپ تاپ چجوریه؟
روی بازی یا هر برنامه ای راست کلیک کن و run with graphic رو بزن و یکی از گرافیک ها رو انتخاب کن در nvidia control panel هم میشه همین کارو کرد
با لب تاپ که کار عادی ( دیدن pdf ) میکنم صدای فن هوا از طرف راست دقیقا نزدیک درایو BD شنیده میشه مال همه همینطور هست ؟
لب تاپ رو که با ویندوز اورجینال خریدم یکسری نرم افزار ( برخی بی استفاده ) نصب شده روش و حجم درایو حاوی ویندوز 40 گیگ استفاده شده اینم عادی هست ؟
دوستان در صورت خرابی ورودی sub امکان تعویض وجود داره؟با تکون خوردن صدا قطع و وصل می شه.
کاوری چیزی هست برای بدنه لپتاپ تا از شر پاک کردن اثر انگشت راحت بشیم؟
عزیز جان کاور برای بدنش هست هم شفاف هم طرح دار من هفته پیش انداختم حدود 15 تومن اگه تهرانی تو بازار رضا و ارانیان هست تو اینترنت هم میتونی سرچ کنی خرید اینترنتی کنی.برای ورودی sub هم برای منم همین مشکل بوجود اومده احتمالن باید ببریمش نمایندگی.اگه تونستی براش راه حلی پیدا کنی به منم بگو.
Last edited by miladlp560; 26-06-2012 at 14:29.
اگه خراب شده که باید برد نمایندگی راهی فکر نکنم داشته باشه.برای من سیم سابش کشیده شد.احتمالا فکر کنم سوکت ورودی سابش خراب شده باشه.
حالا می برم نمایندگی امیدوارم فقط بشه سوکتشو تعویض کرد.
در مورد کاور هم ممنون.ولی گرون نخریدی؟تو یه سایت زده بود 6900
سلام
سوکت ساب منم خراب شده و میدونم روی مادربرد نیست و راحت عوض میشه ولی هنوز وقت نکردم ببرم هرکی برد گارانتی اینجا بگه چیکار کردن و از این حرفا.
اسم این کاوره که گفتین چیه ؟
این ساب من تا دیروز کار میکرد دو روز هیچ صدایی نداره!! اگه فرض کنیم سوخته باشه نمایندگی عوضش میکنه؟ کارت گارانتی باطل نمیشه؟
Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2
برا منم کشیده شده.فقط این جز گارانتی حساب میشه؟ در مورد کاورم فکر کنم اون داره خیلی ارزون میگه اینا رنجشون از 10 تا 15 تومن , برای گوشی موبایل 10 تومنه چه برسه به اینا
والا نمی دونم جز گارانتی بشه یا نه.اینا مشکلاتی رو که واضحه باید گارانتی قبول کنه می زنن زیرش دیگه نمی دونم چه طوری حساب کنن.فقط اگه بردم و جز کارانتی نبود به نظرتون حدود قیمتش چقدر میشه؟
در مورد کاورم سایتشو یادم نمی یاد چی بود.تمام سایت ها هم یه سری مدل شبیه به هم داشتن و فرقی با هم نمی کردن.
والا بهشون میگن پوسته لب تاپاسم این کاوره که گفتین چیه ؟تو اینترنت سرچ کنی پیدا می شه.مدل شفافش برای n55 واقعا لازمه.
برای چی باطل بشه؟مگه گارانتی اینا فقط 1 بار مصرفهاین ساب من تا دیروز کار میکرد دو روز هیچ صدایی نداره!! اگه فرض کنیم سوخته باشه نمایندگی عوضش میکنه؟ کارت گارانتی باطل نمیشه؟نمیدونم والا اگه کسی اطلاع داره بگه ما هم سر در بیاریم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)