رو XP کار نمیکنه برو سون!
رو XP کار نمیکنه برو سون!
من دارم نسخه ی Clone DVD Unpacked رو از اینجا دانلود میکنم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان این نسخه اخر dlc های بازی رو هم شامل میشه . مثل Gun ها و.... بنظر من که این 5 گیگ اظافه ارزششو دارهخ برای کسایی که هنوز دانلودش نکردن... لینک مستقمی تا 20 دقیقه دیگه..... proper
دوستان یکی بگه کدوم نسخه رو دانلود کنیم ؟
کدوم نسخه از همه بهتره و دردسر کمتری داره ؟
ممنونم
آره unpacked رو دارم که کرک نداره و 1.2 گیگ شما باید آپدیت زبان بگیرید علاوه بر این و 100 مگ فایلهایی که جا مونده از این نسخه...
من که منتظر جناب hasanoo میمونم و اون رو هم دان میکنم... اگه حرف دوستان درست باشه و dlc هارو داشته باشه...
خیلی جالبه که بازی نیومده واسش 4 گیگ dlc داده باشن...
اسکیدرو تو سایتش گفته :
Ok first of all thank you for your patience.
You guys all did a wonderfull job not to beg, scream, whine, ask for it to be released to many times^^
For the guys who downloaded the Cloned version, start downloading the Proper Release version because you will need it to play the SP.
The Cloned version will not work. I REPEAT the Cloned version will NOT work. Only version that works is the Proper Version the one you can find above.
But Whyyy!? You all ask.
Well that is because of the following:
The crack is split up in two parts. First part of the crack that you need is in the Part 2 file of the Proper version. The second part will be put up here in aproximitly 1 hour max.
Thank you for your patience and HAPPY Fraggin! ^^
:| !
ما که دیوونه شدیم من با بدبختی 4 گیگ دانلود کردم الان میبنم میگن نسخه جدید 5 گیگ اضافه داره
آخرش نفهمیدیم جریان چیه ؟
میترسم اینو دانلود کنم بعدش اینم بزنه تو ذوق و بگن اینم نبود
اگه مطمئنید این کامله تا همه دانلود کنیم
سلام منم بازی به دستم رسید البته بدون کرک کسایی مثل امید که بازی رو نصب کردن یه آموزش نصب بزارن
داداش ما که زبانمون خوب نیست.
شما به طور خلاصه بگو چی گفته این بنده ؟
منم زبانم خوب نیستولی یه جورایی نوشته که کسایی که نسخه cloned رو دانلود کردن
نمیتون بازی کنن و باید نسخه proper رو دانلود کنن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)