سلام
من اون مقدار خارجی که جی پی رو اضافه میکنه رو دان کردم کجا بریزم تا بتونم و پر استار و بازیکنهای مسر لیگ رو آزاد کنه؟
سلام
من اون مقدار خارجی که جی پی رو اضافه میکنه رو دان کردم کجا بریزم تا بتونم و پر استار و بازیکنهای مسر لیگ رو آزاد کنه؟
دوستان فقط یه کرک می خوام. همین . مرسی
my documents/konami/Pro Evolution Soccer 2012/save
Last edited by karnavaleroos; 29-09-2011 at 18:06.
این کونامی هم کشته خودشو با این ترنسفرها
هر سال همین اشه و همین کاسه دیگه عادت کرده کونامی
من رو لپ تاپ نصب کرده بودم حالا وقتی میخوام روی PC نصب کنم. 5% که مونده تموم شه گیر می کنه و میگه که دی وی دی یک رو بزار، یک رو که میزارم باز میگه دو رو بزار و همینطوری تا آخر. چیکار کنم به نظرتون؟؟ لپ تاپ دستم نیست که فایلا رو از اون کپی کنم
---------- Post added at 06:29 PM ---------- Previous post was at 06:25 PM ----------
اینم کرک خدمت شما:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این کونامی هم ملت رو مسخره کرده بخدامن رو لپ تاپ نصب کرده بودم حالا وقتی میخوام روی PC نصب کنم. 5% که مونده تموم شه گیر می کنه و میگه که دی وی دی یک رو بزار، یک رو که میزارم باز میگه دو رو بزار و همینطوری تا آخر. چیکار کنم به نظرتون؟؟ لپ تاپ دستم نیست که فایلا رو از اون کپی کنمهی یک بذار هی دو بذار
![]()
نه رو لپ تاپ که نصب کردم مشکلی نبود ولی نمیدونم چرا رو PC اینطوریه؟؟؟![]()
میگم این اپدیت که تو سایت pespatchs.com اومده چیه؟
Konami released PES 2012 Konami Official Update 1.0.This update first from konami.
Details for PES 2012 Konami Official Update 1.0:
* Facebook tie-in features have been added to the game.
* Improvements have been made to the Gameplay AI.
به احتمال فراوان مشکل از ویندوزت باشه![]()
خودم احتمال میدم مشکل شاید از دی وی دی رام باشه چون اصن وقتی میخوام فایلای تو دی وی دی رو کپی کنم هم گیر می گنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)