سلام
تو فيفا 12 وقتي من به بازيكنم پاس ميدم بدون اينكه من حركتي بكنم خودش يه ضربه به توپ ميزنه ميندازه يه طرف ديگه ، مشكل از كجا مي تونه باشه
سلام
تو فيفا 12 وقتي من به بازيكنم پاس ميدم بدون اينكه من حركتي بكنم خودش يه ضربه به توپ ميزنه ميندازه يه طرف ديگه ، مشكل از كجا مي تونه باشه
همینکارو کردم (2بار) نشد که نشد.![]()
عزیزم دسته بازیتو قطع کن از کامپیوتر اگه جواب داد بگو تا راهنمایت کنم
راهنمایی بفرمایید لطفا
قبل از اینکه ویندوز جدید نصب کنم بازی با گرافیک بالا اجرا میشد ولی الان در حین بازی یکم سرعت اجرا کم شده هر از گاهی تیک میزنه دایرکت و درایور جدید نصب شده میتونید راهنمایی کنید
مشخصات سیستم
سی پیو e5700
ram : 3 gig
vga : 240 gigabyte 1 gig
minbord :glan 1600 asrok
از اخرين نسخه ي NVIDIA PHYSX استفاده كن
پست تكميلي مشكلات FIFA12
رو اين تنضيمات هم امتحان كنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تنظيم رزولوشن و گرافيك
از بين بردن لگ
Last edited by shahin_mp3; 09-10-2011 at 22:44.
ویندوزش xp
راه حل مشکل خودمو از یه سایت انگلیسی پیدا کردم گفتم بیام بگم
به مسیر:
MyDocs\FIFA 12\instance0 برید و فایل replay0.bin رو read only کنید![]()
يه چيز ديگه خط بالاش گفته بودي
همه ي پيش نياز ها نصبه همه چيز اپديته ؟![]()
یه خبر خوب واسه اونای که مثل خودم لگ داشتن تو بازی
با این پچ تماشاچیان تو استادیوم حذف میشه و خیلی پردازش گرافیکی از بازی کم میشه و سرعت بازی عالی میشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدFIFA 12 Crowd Disable-Remover
fileserverکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدfilesonicکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این برنامه رو هم لازم دارید وقتی فایلها رو تو پوشه کپی کردین دستور کار برنامه هم تو فولدر حذف تماشاگران نوشته هستش
FIFA 12 i86 Regenerator Full Versionکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Konami_Pc; 10-10-2011 at 06:12.
سلام دوستان بالاخره ما هم fifa 2012 خریدیم و از pes کشیدیم کنار اما بازم مشکل 11 رو دارم
مشکل من اینه که وقتی میرم داخله بازی بعد از اینکه پروفایل رو میسازم و وارد اموزش ها میشه میپره بیرون
چه کار کنم با این مشکل ؟ تو فیفا11 هم همین مشکل داشتم فقط فرقش این بود اون رو صفحه ea sport میومد بیرون
مشکل ما رو حل کنید تا ما هم فیفا بازی کنیم ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)