تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 75 اولاول ... 2329303132333435363743 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 749

نام تاپيک: iPhone 4S | تاپيك بررسي و بحث مسائل مربوط به آيفون فور اس

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سلام علی جان.

آقا خدا کنه که اینجوری که میگن نباشه وگرنه ما که 2 تاشو ضرر میکنیم.اما در مورد سایتها ، خیلی از سایتها این خبر رو زدن مثل یاهو، گیزمودو،engadget که لااقل گیزمودو و engadget توی بحث موبایل خیلی مطرح هستن.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    همه اینها یه خبر هستن که همه جا کپی شده، درسته 2 تا آیفون 4 آتیش گرفته (یکی هم قبلا گرفته بود)، از حدود 80 میلیونی که فروخته شده. هیچ محصولی بدون خرابی نیست. آیفون ها از نظر نرخ برگشتی بسیار بسیار پایین تر از بقیه هستن، حدود 2 درصد در مقابل 10 درصد. قرار نیست اگه یه آیفون حالا هر نقصی داشت منتظر اپیدمی باشیم.

2. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه invisgirl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

جالبه ها این مغازه ها همشون ادعا می کنن دلار گرون شده و 32 گیگشو می دن 1450 تومن
    اما دی جی کالا زده 1310
    یعنی خرید از اینترنت به صرفه تره! به نظرتون بخرم؟ یا بگردم همین جا پیدا کنم؟

داره خودمونی میشه +::::MehrdaD::::+'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    DRAENOR

پيش فرض

جدیدترین آگهی ضد آیفون سامسونگ این بار در فیس‌بوک! + تصویر آگهی

گروه خبری GSM: هیچ کدام از ما روابط به ظاهر قهرآمیز بین سامسونگ و شرکت اپل که محصولاتشان تقریبا نیمی از دنیای دیجیتال را دربرگرفته دوست نداریم و همین چندی پیش بود که سامسونگ در تازه‌ترین اقدام به پخش یک آگهی ضد آیفون در تلویزیون مبادرت کرده بود.

به گزارش فارنت، حالا این شرکت که به نظر می‌رسد قصد ندارد از این مبارزات تبلیغاتی عجیب دست بردارد در صفحه فیس‌بوک خود تصویری منتشر کرده که آیفون را در کنار موبایل‌های قدیمی دهه ۸۰ موسوم به Old School قرار داده و تلفن همراه گلکسی اس دو خود را به عنوان از بین برنده مرزها و فراتر از آن! معرفی کرده است.

نکته جالب اینکه شرکت اپل هیچ گونه واکنش خاصی به این آگهی‌ها نشان نداده و حتی نمونه مشابه آنرا منتشر نکرده است.

.
    .
    .
    .
    میدونید من چی میگم این مثل دعوا میمونه که یکی زورش زیاده(آیفون)ویکی کتک خورده(سامسونگ)
    اونی که کتک خورده مثل بچه ها فش میده در حالی که میدونه عددی نیست
    نظر شما چیه؟
    من هم قبول دارم ولی اگه ماهم جای سامسونگ بودیم بیشتر از این از دستمون بر نمی اومد
    ما که بدتر از اون عمل می کردیم

داره خودمونی میشه invisgirl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

آيفون و گلكسي در آتش گرفتن هم با هم رقابت مي كنند!

13/09/1390

گروه خبری GSM: طي هفته گذشته آتش گرفتن دو گوشي آيفون نگراني ها در مورد ايمني گوشي هاي اپل را به طور چشمگيري افزايش داده است.

به گزارش آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات، پس از آنكه جمعه هفته گذشته يك دستگاه گوشي آيفون 4 در پرواز خطوط هوايي استراليا خود به خود مشتعل شد، يك آيفون 4 ديگر در برزيل هنگام شارژ شدن دچار حادثه مشابهي شد و صاحبش را در خواب غافلگير كرد.

خوشبختانه در اين دو حادثه به هيچكس صدمه نديده است اما اين دو ماجرا از نقص احتمالي در آيفون 4 اپل حكايت دارد كه مي تواند با ايجاد آتش سوزي فاجعه اي به همراه داشته باشد.

پس از آتش گرفتن دو آيفون، در سومين حادثه طي چند روز گذشته يك گوشيSkyrocket Galaxy S II نيز در جيب صاحبش شروع به سوختن كرد تا اپل و آیفون در این رقابت تنها نباشند!

کد:

داره خودمونی میشه gachsaran.karmandi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Gachsaran

پيش فرض

جالبه ها این مغازه ها همشون ادعا می کنن دلار گرون شده و 32 گیگشو می دن 1450 تومن
    اما دی جی کالا زده 1310
    یعنی خرید از اینترنت به صرفه تره! به نظرتون بخرم؟ یا بگردم همین جا پیدا کنم؟
    1450 هم زیاده.من خودم کلا پام 1400 در اومد.از مغازه گرفتم.
    می خواستم اینترنتی بگیرم اما گفتن بهم رکب میزنن.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------
    قبل از اینکه گوشی بگیرم یه برنامه ای بود میگفتن میشه بدن انسان رو دید لخت.کسی میدونه اون برنامه اسمش چیه؟؟؟
    یعنی اگه گیرم بیاد مردمو اسیر میکنم

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

عزیزم این تکنولوژی این نیست شما میتونید دوربین گوشی رو تو خیابون باز بزارید و صفحه نام مغازه ها و محصولاتی که میفروشن رو نگاه کنید در مورد انسان ها هم در صورتی جایی مث ثبت احوال به اینترنت متصل باشه گوشی شما میتونه مشخصات اون شخص رو از اونجا دانلود وبرای شما به نمایش بزاره...
    شما باید منتظر عینک هایی باشید که دارای این تکنولوژی هستند باشید...!!!!

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

نمیدونم چرا شما دوستان اینجوری برخورد میکنید!!!
    یعنی واقعا کسی که 1400 میده به گوشی واقعا 100 تومن یا 50 تومن بیشتر یا کمتر اینقد تفاوت آفرینه ؟؟؟
    البته اینجا ایرانه و قابل درک!!! ولی در مقابل اون مبلغ زیادی که دارید پرداخت میکنید فک نمی کنم مبلغ زیادی باشه...
    در مورد سایت های اینترنتی هم بگم متاسفانه چون اطلاعات مردممون خیلی پایینه و قابلیت استفاده از اینترنت رو ندارن واسه همین بهش بدبین هستن ولی سایت هایی مث گوشی شاپ و سایت های مشابه که واقعا واسه همه اعتبارش مشخص شدس و استفاده از الفاظی چون رک زدن و گول مالیدن و کلک زدن فک نمی کنم در مورد این سایت ها معتبر باشه...چنانچه که میبینیم بعضی از این سایت ها حتی تا 24 ساعت در صورت ناراضی بودن محصولشونم پس میگیرن...
    باشد که دیگه شاید همین رفتارهایی نباشیم و دوستانمونو بیش از پیش به سمت فناوری اطلاعات سوق بدیم

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Gachsaran

پيش فرض

عزیزم این تکنولوژی این نیست شما میتونید دوربین گوشی رو تو خیابون باز بزارید و صفحه نام مغازه ها و محصولاتی که میفروشن رو نگاه کنید در مورد انسان ها هم در صورتی جایی مث ثبت احوال به اینترنت متصل باشه گوشی شما میتونه مشخصات اون شخص رو از اونجا دانلود وبرای شما به نمایش بزاره...
    شما باید منتظر عینک هایی باشید که دارای این تکنولوژی هستند باشید...!!!!
    بابا منم گفتم که شندیم.می خواستم بدونم اصلا همچین چیزی هست یا نه!!!
    اگه شما ناراحت شدی که ما حرفی زدیم ببخشید

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Gachsaran

پيش فرض

نمیدونم چرا شما دوستان اینجوری برخورد میکنید!!!
    یعنی واقعا کسی که 1400 میده به گوشی واقعا 100 تومن یا 50 تومن بیشتر یا کمتر اینقد تفاوت آفرینه ؟؟؟
    البته اینجا ایرانه و قابل درک!!! ولی در مقابل اون مبلغ زیادی که دارید پرداخت میکنید فک نمی کنم مبلغ زیادی باشه...
    در مورد سایت های اینترنتی هم بگم متاسفانه چون اطلاعات مردممون خیلی پایینه و قابلیت استفاده از اینترنت رو ندارن واسه همین بهش بدبین هستن ولی سایت هایی مث گوشی شاپ و سایت های مشابه که واقعا واسه همه اعتبارش مشخص شدس و استفاده از الفاظی چون رک زدن و گول مالیدن و کلک زدن فک نمی کنم در مورد این سایت ها معتبر باشه...چنانچه که میبینیم بعضی از این سایت ها حتی تا 24 ساعت در صورت ناراضی بودن محصولشونم پس میگیرن...
    باشد که دیگه شاید همین رفتارهایی نباشیم و دوستانمونو بیش از پیش به سمت فناوری اطلاعات سوق بدیم
    من نظرمو بهش دادم گناه که نکردم.1هفتس پست داده کسی جوابشو نمیده.حالا که ما جواب دادیم طلبکارم شدیم!!!
    مطمئن باش تفاوت افرینه چون کسایی هستن که 50 تومن خیلیه براشون با همین 50 تومن خیلی کارا میتونن بکنن واسه گوشیشون.
    اره داداش اینجا ایرانه.نمیدونم چرا هروقت جایی بحث میشه که اختلاف سلیقه توش وجود داره میگن :اره دیگه خوب به هر حال اینجا ایرانه.
    به خدا ما ایرانیها خیلی ولخرجتر از کشورهایه دیگه هستیم .نمیدونم با توجه به چه چیزی میگید این حرفارو!!!
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    invisgirl جان دیگه بستگی به خودت داره که میخوای چکار کنی.من سی کردم کمکه کوچیکی بهت کرده باشم
    Last edited by gachsaran.karmandi; 06-12-2011 at 22:08.

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

نه دوست عزیز آخه دیگه خیلی شدیدش کردین!!! آدمو لخت نشون بده ؟!!!!!!!
    کاملا درست شنیدید ولی همچین سیستم هایی یا اینترنت با سرعت بالا و دائمی میخوان که فک نمکنم تو ایران موجون باشه...ویا اینکه دیتا بیس کاملی بهش داده بشه که باتوجه به فضای هنگفتی که اشغال خواهد کرد امکانش وجود نداره...
    باتشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •