تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ایا با طرح قانون اینترنت نامحدود موافق هستید؟

راي دهنده
538. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی

396 73.61%
  • خیر

142 26.39%
صفحه 33 از 103 اولاول ... 232930313233343536374383 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 1028

نام تاپيک: نظر سنجی =>چه کسانی با طرح اینترنت نامحدود موافقند؟

داره خودمونی میشه Atusa 021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    طهرآن

پيش فرض

نامحدود بكنن ، سرعت رو هم افزايش بدن ، گيرالكي هم ندن .
    اين ميشه كمك به حقوق مشتري

2. 2 کاربر از Atusa 021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

اونایی که دارن و از این ضریب اشتراک هم دارن استفاده میکنن میگن که نه کم نمیشه
    و اصلا عقلانی هم نیست اخه نمیشه که سرعت 1.6 و امثالهم...

در کل نظرات خیلی مختلفه و هر کی به هر نحوی میاد کل اسلام و مسلمین و خدا و قوانین اعداد و مملکت و نظر سنجی و همه چی رو یک تنه رو انگشت کوچیکش میبره بالا میزنه زمین و فقط حرف خودشو قبول داره

راحت بگم فرهنگ ها خیلی با هم فاصله دارن اگر چه عموما دیگه از سن بچگی درومدن ولی جا افتادن یه سری چیزا زمان میبره از جمله همین اینترنت و مسائلی که داره

اگه تو صفحات تاپیک هم بگریدید میبینید که یه سری پی دانلود های کوچیک هستن و یه سری بزرگ و یه سری هم وبگردی و بازی خب وقتی همه مجبور باشیم یه نوع خاص تعرفه استفاده کنیم معلومه نارضایتی هم توش زیاده کسی این رو نقض نمیکنه ولی با اضافه شدن تعرفه های نا محدود یه قدم به سمت بهبود شرایط فعلی میریم و به نفع هممونه ولی این که بیایم با توجه به استفاده ای که داریم فقط سنگ خودمون رو به سینه بزنیم یعنی همین که از 100 چیز استفاده میکنیم که مثلا امشب 100 مگ بیشتر بگیریم... خب این بدی تعرفه محدود نیست؟ و اینکه از ساعت 10 باید رو سیستم رو بفرستیم خواب 7 پادشاه رو ببینه؟
    و از طرفی کسی که کارش دانلود 4 تا اهنگه و به اندازه ی ماهی ناچارا چند گیگ دریافت میکنه و نمی خواد سرعتش بجای 200 بشه 20 خب این اشکال تعرفه نا محدود نیست؟
    کل تاپیک شده اثرات و نتایج تغییرات در راه برای اقشار مختلف و نتیجه گیری

ولله هممون اینها رو قبول داریم ولی وایسید تا ببینیم چی پیش میاد تو یک هفته پیش رو
    و اینم بگم که طبق اعلام خودشون اگر قرار باشه نا محدودی داشته باشیم محدودی هم خواهیم داشت خیالتون راحت و ترو قران دیگه نگید 128 تقسیم بر 8 میشه 16 حالا تقسیم بر 10 1.6 ای وای بد بخت شدیم و... من دَ بیلیرم دو 2 تا 4 تا شمایی که این حرفو میزنی گوش نمی کنی که چی دارن جوابت رو میدن و فکر نمی کنی که ایا امکان داره همچین چیزی یا نه؟ ایشالا خیلی سرو کارت با عقل زیاده دیگه خب یکم فکر کن و امید به بهبود اوضاع هم داشته باش عزیزم... یا اینکه الانم داری کارهایی قبل از عروجت رو میکنی...؟!

اخه یکی هم نیست بگه برادران از کل کشور جمع شدید اینجا با سرعت ها و حجم ها و شرایط مختلف مکانی درامد های مختلف شرایط محیطی و خانوادگی مختلف و... فقط و فقط هم میخواید حرف خودتونو به کرسی بنشونید؟

اگر محدود میخواید خب تعرفه هاش چه سازمان نمی دونم چی چی بگه چه نگه حذف نخواهند شد و مطمئنا برای این که یه سری برن تعرفه ی محدود با گیگی 5 تومن بگیرن مزایای خاصی براشون میذارن مثلا سرعت همه رو میکنن 250ک یا... و همچنین در مورد محدود ها.

بخوام مثال بزنم از خودم کارم دانلودی زیاد نیست و دارم ماهی 9 تومن میدم اینترنت 240 ک میگیرم و ماهی 2 گیگ ولی بازم به وب گردی نمیرسه چه برسه به بازی و دانلود و امثالهم و کلی سر شارژ پیاده میشم و از همه چیز میزنم چون نمیتونم نا محدود داشته باشم با اینکه تا حالا هیچ یکدونه فیلم هم از اینترنت نگرفتم و پرونده افتخاراتم خالیه حالا منم باید بیام یه گوشه دعوا رو بگیرم و کاسه منم منم بگیرم دستم یا بیام این جا 200 بار بگم 128 تقسیم بر 8 دوباره بر 10... یا بیام بگم هم باید نا محدود شه هم مفت شه هم سرعت بشه 100 مگ هم شب که شد سرعت بشه 500 مگ و اصلا منننن مخالفم با همتون هم دعوا دارم :d یا اینکه به فکر بهبود و پیگیری باشم؟

والا لاقل هیچی هم که از دستم نیاد این چیزایی که گفتم رو قبول دارم و درک میکنم تا جایی که بتونم

یک سریتونم که یه تنه میاید و میگید اقا برو از اشتراک شکایت کن ما هم هواتو داریم فقط سرعت رو زیاد کن و فقط بده به خود خود خود خود خودم که دانلود کنم خب این یعنی فرهنگ لازم رو نداریم و قسمت اعظمش تقصیر خودمون نیست متأسفانه...

ببخشید طولانی شد گفتم منم یه چیزی گفته باشم عریضه خالی نباشه!

4. 3 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_totally's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

دوستان عزیزی که در موافقت با این طرح رای میدن لطفا به حداقل و حداکثر سرعت ها هم توجه داشته باشن

سرعت 128 تا 16 !!!!!!!

من همین الان با نامحدود 128 ، سرعت دانلودم 30kb
    سرویس های حجمی هم بین 50 تا 60

ولی طبق بخشنامه سازمان تنظیم مقررات برای سرویس های 128 حداکثر 16kb در نظر گرفته شده

هدف اصلی از این طرح باز هم کند کردن اینترنت ایرانه
    چون خود شرکت های isp هم براشون به صرفه نیست که سرویس نامحدود رو با سرعت بالا بدن

6. 2 کاربر از hamed_totally بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با سلام

خب دوستان بهتره جرو بحث رو در این زمینه تموم کنیم چون مثل اینکه واقعا این طرح در دستو کار قرار داره و مخابرات و سازمان رگلاتوری هم سفت و سخت ازش حمایت کردن .
    اتمام ضرب‌الاجل اصلاح خدمات ADSL برای شرکت‌های اینترنتی تا پایان هفته
    خبرگزاری فارس: مدیر کل نظارت بر سرویس‌های فناوری اطلاعات رگولاتوری گفت: دستورالعمل شفاف سازی نحوه ارائه خدمات اینترنت پر سرعت به تمامی شرکـت‌ها ابلاغ شده و از هفته آینده، با شرکت‌هایی که در این چارچوب قرار نگرفته‌اند، برخورد قانونی می‌شود.
    -------------------------------علیرضا اصغریان در گفت‌وگو با خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس، در خصوص اینکه گویا دستورالعمل برداشته شدن محدودیت‌های ترافیکی از سرویس‌های adsl به شرکت‌ها ابلاغ نشده اظهار داشت: مصوبه 49 کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در خصوص عدم اعمال محدودیت حجمی و زمانی در ارائه خدمات اینترنت پرسرعت adsl) )، مربوط به سال 87 بوده است که در همان سال به شرکت‌های ارائه دهنده adsl ابلاغ شده است.
    مدیر کل دفتر نظارت بر سرویس‌های فناوری اطلاعات سازمان تنظیم مقررات ادامه داد: پس از آن نیز دستورالعمل شفاف سازی این مصوبه برای تشریح نحوه ارائه خدمات اینترنت پر سرعت، یک هفته پیش از انتشار اطلاعیه رسمی از سوی رگولاتوری، به تمامی شرکـت‌ها ابلاغ شده است.
    وی در خصوص مهلت شرکت ها برای تطبیق سرویس‌های فعلی با دستورالعمل کمیسیون تنظیم مقررات، تصریح کرد: ما سعی کرده‌ایم رافت اسلامی را در ماه مبارک رمضان لحاظ کنیم و تاکنون برای شرکت‌ها مهلت در نظر گرفته شده است.
    وی ادامه داد: پس از پایان ماه رمضان و از هفته آینده، با شرکت‌هایی که در این چارچوب قرار نگرفته‌اند، اعمال مقررات می‌شود.
    اصغریان افزود: به این ترتیب شرکت‌های ارائه دهنده خدمات اینترنت پر سرعت تنها با پایان هفته جاری، فرصت دارند تعاریف جدید و ترافیک تعیین شده را لحاظ کنند.
    منبع معتبر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ...
    حالا یا سرعت کم میشه و یا زیاد میشه و شایدم دست نخوره این طرح داره اجرا میشه ... و به امید خدا که هر چه زود تر به شیراز هم برسه.

8. 4 کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز moz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

سايت شاتل داون شد
    مثل اينكه شاتل هم داره تغيير ميده

10. 2 کاربر از moz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MASOUD_MW2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

آیا میدونستین سر ما چند سال کلاه کذاشتن؟!!! طبق این قانون که 2 یا 3 سال از ابلاغش میگذره شرکت ها برای سرویس محدود باید فقط حجم دانلود رو در نظر میگرفتن نه دانلود + آپلود!!!!

12. 2 کاربر از MASOUD_MW2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

آدم بسیار بی ادپ و بی نزاکتی هستی پسر جان.
    اینجا فضای مجازی هست وگرنه در دنیای واقعی هرکی روبه روم اینجوری باهام حرف بزنه (در صورتی که من احترامشو نگه داشتم) 2 تا میخوابونم دم گوشش تا عمر داره یادش نره.
    اما جواب حرفت:
    میشه برای جلب نظر کسانی که سرعت بالا لازم دارن مثلا یه سرویس بذارن با سرعت 4 یا 5 مگ و محدودیت مثلا 20 یا 30 گیگ در ماه. با هر گیگ اضافه 2 یا 3هزار تومان! االبته اینو همینجوری مثال زدم.
    در ضمن شما فرموندین حرف هایی که در تخیلات ذهنی بنده میگدره!!! میشه بگید کدوم یک از حرف های من تخیلی بوده تا در موردش مردونه قانعتون کنم؟ در کمال احترام مثل 2 تا مرد میخوام باهاتون حرف بزنم نه مثل بچه های دبستان کل کل و فحش بازی و...
    با بعضی ها نباید اصلا حرف زد ایشون تو تایپیک های ISPهای دزد باتوم به دست میفتن به جون یوزرهای معترض، شعبان بی مخ که میگن همینه دیگه، فقط باید ignore کرد اینارو
    این آمار نظرسنجی هم سوز داره برای بعضیا

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سايت شاتل داون شد
    مثل اينكه شاتل هم داره تغيير ميده
    سالمه که سایتش.. قیمت هاشم هنوز تغییری نکرده ولی باید تغییر بده...

15. این کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اينترنت که فقط دانلود نيست
    بريد فيلماي چرندتونو که تو ساعات شبانه دانلود ميکنيد و مزاحم ديگران ميشيد بدين بعضيا دانلود ميکنن با ارزونترين قيمت فقط لينک بدين بهشون براتون دانلود ميکنن

مرگ بر اينترنت کيلويي حجمي

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    زیر ناف تهارن

پيش فرض

منم با اینرنت نا محدود موافقم
    اصلا چه معنی داره اینترنت محدود باشه ؟
    مخابرات هم شورشو درآورده این داداها چیه دیگه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •