سلام
بعید میدونم با این رتبه غیاث الدین و کلا حوالی تهران قبول بشی البته در کل دانشگاه های موجود هم رتبه 20 هزار برای قبولی زیاد نمیشه بهش امیدوار بود و احتمال قبولی خیلی کمه ولی شما انتخاب شهر رو انجام بده انشالله قبول شی
سخت
متوسط
آسان
سلام
بعید میدونم با این رتبه غیاث الدین و کلا حوالی تهران قبول بشی البته در کل دانشگاه های موجود هم رتبه 20 هزار برای قبولی زیاد نمیشه بهش امیدوار بود و احتمال قبولی خیلی کمه ولی شما انتخاب شهر رو انجام بده انشالله قبول شی
دانشگاه مجازی شیراز چه جوریه؟ مثلا کلاسا کجا برگزار میشه؟ اگه من کاشان باشم میتونم شرکت کنم یا نه؟ یا فقط جاهایی که نمایندگی داره میتون؟
در ضمن با رتبه 22000 میشه کاشان قبول شد؟
سلام
کارنامه من
الکترونیک جمشید کاشانی می تونم قبول شم ؟
شهاب دانش قم چی ؟
می گن به غیر از جمشید کاشانی بقیه موسسات قزوین می تونی قبول شی . اما نمی دونم کدومشون بهتره که جلوتر انتخابشون کنم .
از نظر مسافت چون کرج هستیم ابا ابیک بعدش پارسیان نزدیک تره اما درباره ابا نتونستم چیزی پیدا کنم که دانشگاهش تو چه سطحی .
اگر که ممکنه راهنمایی کنید که موسسات قزوین رو با چه اولویتی انتخاب کنم
منتظرم ها ! منتظرمون نگذارید ها !
یا علی
Last edited by moto7752; 04-09-2011 at 09:16.
به نظرتون با 9000 محدث نوری قبول میشم ؟
البته دانشگاه شمال که میدونم نه
Last edited by STON-COLD; 04-09-2011 at 09:46.
مجازی که کلاس نداره ، فقط موقع امتاحانا میری دانشگاه شیراز، هرجا باشی میتونی شرکت کنی
با اون رتبه هم سخته قبول بشید
ابیک و ابا و پارسیان همه ش خوبه یعنی در یه سطحه تقریبا
احتمال داره ....
.
سلام دوستان
من میخوام قدرت جهاد دانشگاهی یزد رو بزنم ولی شنیدم مثل جهاد دانشگاهی اصفهان سخته و بد نمره میدن
کسی از دوستان اطلاعی در این رابطه داره؟؟؟؟
نقش جهان اصفهان رو هم شنیدم خیلی اوته!!! راسته؟
اگه میشه سریع تر جواب بدید که به انتخاب رشته برسم
(من این پست رو توی اونیکی تاپیک هم گذاشتم ولی کسی منو تحویل نگرفتاگه میشه به من هم توجه کنید
)
مرسی![]()
خب اگه دیدی کسی جواب نداد چون کسی اطلاع نداشت
نمیشه که طلاعات غلط بدن به شما!
مگه واسه نمره دارین میرین دانشگاه؟
هر دانشگاهی برین همینه ، و اساتید خوب و بد داره
نمره های شما کاملا به خودتون بستگی داره
.
ااین نظر رو یکی از بچه ها توی یه فروم دیگه برام گذاشته بود.سلام دوست عزیزبرای گرایش قدرت و انتقال توزیع رتبه های خوبی آوردی پس مطمئن باش که شهاب دانش قبول میشیالبته از لحاظ بازار کار گرایش قدرت بهتر از انتقال توزیعه و از لحاظ کنکور ارشد هم راحتر هستی چون تو گرایش انتقال توزیع یه سری از دروس که تو کنکور ارشد میاد تدریس نمیشهدر ضمن قم یه دانشگاه دیگه به نام پویش داره که از لحاظ سطح علمی و استاد پایین تر از شهاب دانش هست، دانشگاه شهاب دانش قم در آینده ارشد برق قدرت رو هم میاره موفق باشی
اما یکی از استادای کاردانی ما می گفت انتقال توزیع پولش بیشتره؛ خودشم قدرت خونده بود و هم اینکه من توی چارت دروس توزیع چندین کارگاه خوب دیدم که فکر می کنم توی بازار کار بیشتر بدرد می خوره در صورتی که تو قدرت اکثر دروس نظرین؟!
من رفتم ضرایب کارشناسی ارشد رو در آوردم و سر فصل دروس کارشناسی ناپیوسته توزیع شهاب دانش رو هم دیدم ( لینکاشو پایین گذاشتم) . قدرت و انتقال توزیع توی درسایی که توی کارشناسی ارشد میاد فرقی با هم نمی کنن؟!
فقط یه معادلات توی قدرت 3 واحده توی توزیع 2 واحد و
قدرت یه ریاضی 2 هم بیشتر از توزیع داره.
و یه مدار 2 هم توزیع نداره .بقیه واحدای مهم تقریبا یکی هستن.
اما در مقابل کلی کارگاه به درد بخور داره!
نظرم درسته یا نه؟ لطفا اگه اشتباه میکنم روشنم کنید تا زودتر ویرایش کنم
ممنون می شم یکی راهنماییم کنه. آخه من الان توی انتخاب رشته انتخاب اولمو توزیع شهاب زدم. نمی دونم که ویرایش کنم یا نه؟
آقا تو رو خدا زودتر یکی جواب بده من بلاتکلیفم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینکای واحدای توزیع شهاب:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by orginal2008; 04-09-2011 at 13:57.
احتمالش هست امیدوار باش با زیاد شدن ضرفیت شاید قبول شی من تا 2300 مطمئنم قبوله
اگه ناراحت نمیشی اححتمالش وحشتناک پایینه ولی تو بر حسب علاقه انتخاب کن یک توضیحم بدم که به رشته مخابرات خوشبین بشی خیلی از افراد الکترونیک یا هر گرایش دیگه که رتبشون زیر 15000 شده 100 در 100 تو مخابرات روتبشون بالاتر از و شده و اولویتشونم میگذارند رو گرایش های دیگه و کاری به مخابرات ندارند اینجور میشه که اون 20000 تو در واقع 4000 هستش شایدم کمتر پس میتونی امیدوار باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)