mini
mini pro پاک هست
mini
mini pro پاک هست
اگه mini مشکلی داره چرا بحث سر mini pro ایه؟
یا من اشتباه کردم؟؟؟؟
تا حالا فکر می کردی قضیه سر mini pro هست؟
تا حالا فکر می کردی قضیه سر mini pro هست؟
mini pro پاک هست
نه اینطوری نیست .
مشکل گرم کردن یا همون overheating مال سری mini هست ولی مشکل electrostatic noise مال مینی پروها هست .
( یعنی یه صدای نویز توی فیلمبرداری وجود داره ، بعضیا گفتن موقع حرف زدن هم این صدای نویزو میشنون ولی تعدادشون خیلی کمه )
سلام
جدای از این بحثا من چند سوال داشتم
گوشی منmini یه . کارت حافظه اش از 2 گیگ 1.5 گیگش بدون اینکه من چیزی بریزم پره . مشکلی داره ؟؟ باید چکار کنم؟؟
نصب نرم افزار روش چطوریه ؟ از کجا باید محتویات کارت حافظه رو روش ببینم و نصب کنم؟؟؟
من از قسمت آفیس که وارد می شم محتویات کارت حافظه رو نشون می ده اما فایاپل های نصبی توش نیس اصلا نمی شناسه مسیرم اشتباست یا مشکل دیگه ایه؟؟؟
داداش یک ادم تو ایران پیدا کن که با mini pro مشکل electrostatic noise روداشته باشه نه اینکه با یک id دیگه بگی که این مشکل رو داشته باشی
حتی یک نفر هم این مشکل رو بعد اپدیت کردن نداره بفهم می خوای 300 تومن پول بدی گوشی بخری
نمی خوای که 1400000 بدی iphone بخری
ادب مرد به ز دولت اوست .
من دیگه حرقی با تو ندارم .
دوست عزیز برو توی فرو موبایلستان و ---------.ir آموزشهای خیلی خوبی راجع به این گوشی وجود داره .سلام
جدای از این بحثا من چند سوال داشتم
گوشی منmini یه . کارت حافظه اش از 2 گیگ 1.5 گیگش بدون اینکه من چیزی بریزم پره . مشکلی داره ؟؟ باید چکار کنم؟؟
نصب نرم افزار روش چطوریه ؟ از کجا باید محتویات کارت حافظه رو روش ببینم و نصب کنم؟؟؟
من از قسمت آفیس که وارد می شم محتویات کارت حافظه رو نشون می ده اما فایاپل های نصبی توش نیس اصلا نمی شناسه مسیرم اشتباست یا مشکل دیگه ایه؟؟؟
احتمالا راه حل مشکلت هم اونجا پیدا میکنی .
اون 1.5بیشترش بخاطر حجمی هست که از اول روی گوشی بوده که نیازی هم بهش نیست من پاکش کردم
در کل بهتره یک رم کلاس بالا و حجم بالاتری بگیری![]()
مایه موجود نیست
پولام رو جمع کردم می خوام لب تاب بخرم
اگه حذفشون کنم مشکلی پیش نمی یاد؟؟؟
متشکرم![]()
میتونی برای اطمینان توی کامپیوتر کپی بگیریشون در کل مشکلی پیش نمیاد
در برای مرور بر روی sd باید یک برنامه manager از اینترنت دانلود کنی
در کل با 13یا14 تومن میتونی یه رم کلاس 4 16gig بگیری![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)