دوست عزیز لپ تاپ منم سفارش کاناداس ولی کلمه MOD رو نتونستم پیدا کنم
منم موندم نمیدونم مال من ریفوربیش هس یا نه تازه تو سرویس تگ من دو تا RR پشت سر هم هس!![]()
دوست عزیز لپ تاپ منم سفارش کاناداس ولی کلمه MOD رو نتونستم پیدا کنم
منم موندم نمیدونم مال من ریفوربیش هس یا نه تازه تو سرویس تگ من دو تا RR پشت سر هم هس!![]()
بر اساس پست مربوط به ریفوربیش در صفحه اول سایت در قسمتیش نوشته:
"اگر قسمت دوم یعنی Rapid Response Depot به معنی پاسخ سریع انبار وجود داشته باشه این دستگاه Refurb هست. اگر رو بسته بندی لپ تاپ یا زیر دستگاه حروف RR باشه این حروف مخفف همین جمله هستند. اون حرف R هم که عرض کردم اول پست برای مدل های آمریکایی توی سرویس تگ میزنن که باز مخفف RR هست ولی برای جاهایه دیگه یه لیبل جدا میزنن."
یعنی میگین سیستم من ریفوربه؟؟؟
آخه من MOD ندیدم اونجا
یعنی چی آخه؟من که پاک گیج شدم![]()
آره اول که سیستم اومد بالا گفت دیسک یا فلش من دیسک زدم
شاید چون ویندوزم Home Premume اینجوره ولی خدایی همه چیش اوکیه آر هم نداره پشتش
فقط یسوال راه فهمیدن باطری 6 سل از 9 سل چیه؟
سیستم من یه مشکل داره وقتی دستی خاموش میکنم و یا وقتی یه درایور جدید میخواد توسط یه برنامه دیگه مثلا daemon برای درایو مجازی نصب بشه سیستم که ریستارت میشه وقتی بالا میاد یه صفحه ارور میاد و تا f8 نزدمو last best performance work رو انتخاب نکردم سیستمم بالا نمیاد
ویندوز اوریجینالمم سر این مشکل از دس دادم
به نظرتون مشکل از کجاس و تینکه شمام خهمچین مشکلی داشتین؟
یکی از راهاش قیافیه تابلوی 9 سله !چون پایه داره ، زیر لپتاپ.
---------- Post added at 11:00 PM ---------- Previous post was at 11:56 PM ----------
آقا منم این کارو کردم جواب داد80 گیگ واسه درایو C گذاشتم ، بسشه دیگه ؟؟
از نظر من خیلی خیلی کم است. جون حالت عادی ویندوز حدود 50 گیگ میبرد. نظرم این بود که حدود 200،250 برای C بگذارید که تمام برنامه ها و بازی ها را روی C نصب کنید که سرعت اجراشون هم کم نشه. ولی حالا که این کار را کردید و انقدر کم گداشتید حواستان هنگام نصب برنامه ها و بازی ها باشد که به هیچ عنوان در C نریزید و در آن یکی درایو بریزید.
---------- Post added at 02:37 AM ---------- Previous post was at 02:35 AM ----------
خیلی عجیبه. شما ریکاوری گرفتید در همان ابتدا؟ اگر آره که ریکاوریش کنیدو به روز اوول برگردانید. اگر نه ویندوزش را دستی عوض کنید.
---------- Post added at 02:39 AM ---------- Previous post was at 02:37 AM ----------
البته برای منم home premium است ولی بگذریم فکرش نا نکنیم مهم نیست
همان طور که دوستمان هم گفت باطری 9سل پایه دار است و وقتی در لپ تاپ است لپ تاپ به صورت شیب دار است. ولی 6 سل هم سطح خود لپ تاپ است. این راه تشخیص است.
---------- Post added at 02:41 AM ---------- Previous post was at 02:39 AM ----------
همان طور که بارها در این تاپیک گفتم موضوع ریفوربیشد مطرح شده در صفحه اول نقل از کسی است که خود را متخصص در این امر میداند. شما میتوانید به تاپیک او مراجعه و با از خودش بحث را کامل جویا شوید.
Last edited by aminbadiee; 22-09-2011 at 00:44.
یه چیز جالب بچه ها
با وی پی ان وصل شدم مک افی رو تا 21-12-2012 رجیستر کرد![]()
امین جون به خاطر راهنمایتون متشکرممن تا چند روز ایند این لب تاب رو می خرم.... بعد هم یه فروشگاه معتبر ( از نظر عدم فروش لب تاب های رفرشی) برای خرید می خوام(توی اهواز باشه بهتره).... تا یادم نرفته من توی صفحه اول در مورد سرویس تگ و رفرشی که خوندم ... گیج شدم.... اگه می شه طریقه تشخیص عدم رفرشی رو به زبون ساده بگید ....ممنون میشم
![]()
سلام به همه ی دوستان عزیز . از دوستانی که مدل xps l502 رو دارن، می خوام بدونم که آیا از گرافیکش راضی هستند یا نه؟ آخه من رو xps و hp 6090 موندم . خودم شخصا xps رو ترجیح می دم . ولی خواستم از دوستانی که این مدل رو دارن یکم اطلاعات کسب کنم . ممنون می شم از جوابتون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)