تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 113 اولاول ... 232930313233343536374383 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 1125

نام تاپيک: طرفداران لپ تاپ قدرتمند xps L502

داره خودمونی میشه Behzad-pax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    هریس

پيش فرض

اون تایپیکو خوندم این موضوع کاملتر توضیح داده گفته برای سفارش آمریکا که در سریال TAG حرف R وجود داره نشانه ریفوربش بودنه دستگاهه. دستگاهه من سفارش کاناداست.
    کسی از دوستانی که اینجا هستن لب تاپشون سفارش کانادا هست؟

دوست عزیز لپ تاپ منم سفارش کاناداس ولی کلمه MOD رو نتونستم پیدا کنم
    منم موندم نمیدونم مال من ریفوربیش هس یا نه تازه تو سرویس تگ من دو تا RR پشت سر هم هس!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوست عزیز لپ تاپ منم سفارش کاناداس ولی کلمه MOD رو نتونستم پیدا کنم
    منم موندم نمیدونم مال من ریفوربیش هس یا نه تازه تو سرویس تگ من دو تا RR پشت سر هم هس!
    بر اساس پست مربوط به ریفوربیش در صفحه اول سایت در قسمتیش نوشته:
    "اگر قسمت دوم یعنی Rapid Response Depot به معنی پاسخ سریع انبار وجود داشته باشه این دستگاه Refurb هست. اگر رو بسته بندی لپ تاپ یا زیر دستگاه حروف RR باشه این حروف مخفف همین جمله هستند. اون حرف R هم که عرض کردم اول پست برای مدل های آمریکایی توی سرویس تگ میزنن که باز مخفف RR هست ولی برای جاهایه دیگه یه لیبل جدا میزنن."

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    هریس

پيش فرض

بر اساس پست مربوط به ریفوربیش در صفحه اول سایت در قسمتیش نوشته:
    "اگر قسمت دوم یعنی Rapid Response Depot به معنی پاسخ سریع انبار وجود داشته باشه این دستگاه Refurb هست. اگر رو بسته بندی لپ تاپ یا زیر دستگاه حروف RR باشه این حروف مخفف همین جمله هستند. اون حرف R هم که عرض کردم اول پست برای مدل های آمریکایی توی سرویس تگ میزنن که باز مخفف RR هست ولی برای جاهایه دیگه یه لیبل جدا میزنن."
    یعنی میگین سیستم من ریفوربه؟؟؟
    آخه من MOD ندیدم اونجا
    یعنی چی آخه؟من که پاک گیج شدم

داره خودمونی میشه dvd2org's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

آخه مال من گفت 3تا DvD یا فلش 14 گیگ
    آنتن کوچک را به شیشه پنجره وصل کن. قبلا هم توضیح دادم.
    اینتر نتم قطع کن که چیزی دانلود نکنه. ستاپ باکسم no بزن. antena را انتخاب کن و DVBرا.
    آره اول که سیستم اومد بالا گفت دیسک یا فلش من دیسک زدم

شاید چون ویندوزم Home Premume اینجوره ولی خدایی همه چیش اوکیه آر هم نداره پشتش
    فقط یسوال راه فهمیدن باطری 6 سل از 9 سل چیه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    هریس

پيش فرض

سیستم من یه مشکل داره وقتی دستی خاموش میکنم و یا وقتی یه درایور جدید میخواد توسط یه برنامه دیگه مثلا daemon برای درایو مجازی نصب بشه سیستم که ریستارت میشه وقتی بالا میاد یه صفحه ارور میاد و تا f8 نزدمو last best performance work رو انتخاب نکردم سیستمم بالا نمیاد
    ویندوز اوریجینالمم سر این مشکل از دس دادم
    به نظرتون مشکل از کجاس و تینکه شمام خهمچین مشکلی داشتین؟

داره خودمونی میشه hamedmn1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

یکی از راهاش قیافیه تابلوی 9 سله ! چون پایه داره ، زیر لپتاپ.

---------- Post added at 11:00 PM ---------- Previous post was at 11:56 PM ----------

من مشکل این را داشتم که ویندوز اجاره نمیداد بیشتر از 350 شرینک کنم گارانتی هم بردم گفت همینه محدودیت ویندوزه! حتی به رایانه کمک هم زنگ زدم گفت فقط نصف میشه تقریبا
    با نرم افزار های paragon و acronis هم بچه ها زده بودن درایو ریکاوریو پاک کرده بود.
    اما بالاخره روش را پیدا کردم!!!!!!!!!!!!!!!!!
    باید یک بار با DVD ریکاوری فول ریکاوری کرده و کل پارتیشن ها پاک و فرمت شود که همه را DVD ریکاوری خودش انجام میدهد.
    یعنی دیسک اول ریکاوری که با برنامه dell dat safe bach upتهیه کرده بودید را درون درایو گذاشته و ری استارت کنید هنگام روشن شدن سیستم سریع چند مرتبه F12 را بزنید تا منوی بوت باز شود و سپس دیسک بوت را بزنید. برنامه اجرا میشود.سپس شما باید گزینه ی از طریق دیسک ریکاوری را بزنید(نه از طریق هارد دیسک). سپس گزینه فکتوری و فرمت درایو را بزنید. هیچ اطلاعات را preserve نکنید تا کل هارد کامل فرمت شود.
    بعد ریکاوری الان 666 گیگ اجازه داد شرینک کنم. یعنی فقط 33 گیگ هم میشد برای درایو C گذاشت!!!!! یعنی یک پارتیشن بندی فول و کامل!
    که من 250 گیگ برای C گذاشتم و بقیه را شرینک کردم
    فقط این نکنه مهم است که ریکاوری باید از روی DVD ریکاوری باشدو کل پارتیشنها فرمت شود(ریکاوری از روی هارد فایده ندارد3،4 بار کردم)
    این خیلی عالیه. چون بدون نرم افزار به به safe ترین روش ممکن است! همچنین درایو ریکاوری پاک نمیشود و خود دیسک ریکاوری بعد ریکاوری ویندوز درایو را مجددا میسازد.
    سوالی بود در خدمتم.
    موفق باشید

آقا منم این کارو کردم جواب داد 80 گیگ واسه درایو C گذاشتم ، بسشه دیگه ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

---------- Post added at 11:00 PM ---------- Previous post was at 11:56 PM ----------

آقا منم این کارو کردم جواب داد 80 گیگ واسه درایو C گذاشتم ، بسشه دیگه ؟؟
    از نظر من خیلی خیلی کم است. جون حالت عادی ویندوز حدود 50 گیگ میبرد. نظرم این بود که حدود 200،250 برای C بگذارید که تمام برنامه ها و بازی ها را روی C نصب کنید که سرعت اجراشون هم کم نشه. ولی حالا که این کار را کردید و انقدر کم گداشتید حواستان هنگام نصب برنامه ها و بازی ها باشد که به هیچ عنوان در C نریزید و در آن یکی درایو بریزید.

---------- Post added at 02:37 AM ---------- Previous post was at 02:35 AM ----------

سیستم من یه مشکل داره وقتی دستی خاموش میکنم و یا وقتی یه درایور جدید میخواد توسط یه برنامه دیگه مثلا daemon برای درایو مجازی نصب بشه سیستم که ریستارت میشه وقتی بالا میاد یه صفحه ارور میاد و تا f8 نزدمو last best performance work رو انتخاب نکردم سیستمم بالا نمیاد
    ویندوز اوریجینالمم سر این مشکل از دس دادم
    به نظرتون مشکل از کجاس و تینکه شمام خهمچین مشکلی داشتین؟
    خیلی عجیبه. شما ریکاوری گرفتید در همان ابتدا؟ اگر آره که ریکاوریش کنیدو به روز اوول برگردانید. اگر نه ویندوزش را دستی عوض کنید.

---------- Post added at 02:39 AM ---------- Previous post was at 02:37 AM ----------

البته برای منم home premium است ولی بگذریم فکرش نا نکنیم مهم نیست
    همان طور که دوستمان هم گفت باطری 9سل پایه دار است و وقتی در لپ تاپ است لپ تاپ به صورت شیب دار است. ولی 6 سل هم سطح خود لپ تاپ است. این راه تشخیص است.

---------- Post added at 02:41 AM ---------- Previous post was at 02:39 AM ----------

یعنی میگین سیستم من ریفوربه؟؟؟
    آخه من MOD ندیدم اونجا
    یعنی چی آخه؟من که پاک گیج شدم
    همان طور که بارها در این تاپیک گفتم موضوع ریفوربیشد مطرح شده در صفحه اول نقل از کسی است که خود را متخصص در این امر میداند. شما میتوانید به تاپیک او مراجعه و با از خودش بحث را کامل جویا شوید.
    Last edited by aminbadiee; 22-09-2011 at 00:44.

8. این کاربر از aminbadiee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه dvd2org's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

یه چیز جالب بچه ها
    با وی پی ان وصل شدم مک افی رو تا 21-12-2012 رجیستر کرد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

امین جون به خاطر راهنمایتون متشکرم من تا چند روز ایند این لب تاب رو می خرم.... بعد هم یه فروشگاه معتبر ( از نظر عدم فروش لب تاب های رفرشی) برای خرید می خوام(توی اهواز باشه بهتره).... تا یادم نرفته من توی صفحه اول در مورد سرویس تگ و رفرشی که خوندم ... گیج شدم.... اگه می شه طریقه تشخیص عدم رفرشی رو به زبون ساده بگید ....ممنون میشم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان عزیز . از دوستانی که مدل xps l502 رو دارن، می خوام بدونم که آیا از گرافیکش راضی هستند یا نه؟ آخه من رو xps و hp 6090 موندم . خودم شخصا xps رو ترجیح می دم . ولی خواستم از دوستانی که این مدل رو دارن یکم اطلاعات کسب کنم . ممنون می شم از جوابتون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •