تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 40 اولاول ... 23293031323334353637 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 398

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2011-2012

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بواتنگ: بارسلونا بهترین تیم دنیاست؛ البته ما هم بدشانس بودیم

ستاره روسونری در صحبتهایی به تمجید از روحیه جنگندگی هم تیمی هایش پرداخته

سایت گل- کوین پرینس بواتنگ ستاره خط میانی باشگاه میلان معتقد است که تیمش بدشانس بود که با نتیجه 2-3 مغلوب بارسلونا شد

چهارشنبه شب و در دیدار سن سیرو، بارسلونا وانست با نتیجه 2-3 از سد روسونری عبور کند. گلهای میلان را زلاتان و بواتنگ به ثمر رساندند و گل به خودی فان بومل، مسی و چابی سه امتیاز این دیدار را به حساب بارسا واریز کرد

درپایان این دیدار کوین پرینس بواتنگ ستاره غنایی میلان به تمجید از عملکرد تیمش پرداخت و اعلام کرد که روسونری بدشانس بود که نتوانست به نتیجه بهتری دست بیابد

کوین پرینس بواتنگ در صحبتهای به اسکای سپورت ایتالیا گفت:« ما بازی فوق العاده ای را برگزار کردیم و خیلی خوب بازی کردیم. بارسلونا تیم بزرگی است ولی ما هم با بدشانسی مواجه شدیم. البته مهمترین نکته این است که ما صعودمان به دور بعدی رقابتها را مسجل کردیم.»

ستاره غنایی روسونری ادامه داد:« تیم گواردیولا بهترین تیم دنیاست ولی چهارشنبه شب دیدیم که ماهم هرزمان که تمرکز کنیم، تیم قدرتمندی هستیم.»

میلان در آخرین بازی اش درمرحله گروهی مقابل ویکتوریا پلژن قرار می گیرد و بارسا میزبان باته بوریسوف خواهد بود.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    By Ghazal Ziari

2011/11/24

چابی: برد مقابل میلان به ما پرستیژ زیادی می دهد؛ این پیروزی هدیه به تیتو ویلانوا

ستاره 31 ساله بارسا در صحبتهایی به برد ارزشمند خارج از خانه تیمش اشاره کرد

سایت گل- چابی ارناندس ستاره خط میانی باشگاه بارسلونا در صحبتهایی به برد ارزشمند 2-3 بارسا مقابل میلان در سن سیرو اشاره کرد. با این برد، صدرنشینی تیم کاتالان در گروه اچ این رقابتها تثبیت شد.

گل ارزشمند چابی در دقیقه 63 بازی بود که سه امتیاز این بازی را به حساب بارسا واریز کرد. در پایان این دیدار چابی ارناندس به خبرنگاران گفت که تیمش در جریان این بازی در اوج نبوده ولی به اهمیت این پیروزی اشاره کرد.

چابی در پایان این دیدار به خبرنگاران گفت:« ما در نیمه اول اندکی سختی کشیدیم ؛ بازیکنان حریف به خوبی حمله می کردند و ما را تحت فشار می گذاشتند. این بازی جذاب و مملو از فرصتهای گلزنی بود و این پیروزی به ما پرستیژ زیادی می دهد. به علاوه باعث صدرنشینی اما می شود.»

چابی 31 ساله این برد را به تیتو ویلانوا ، دستیار گواردیولا که اخیرا غده پاراتیرئوئیدش را به تیغ جراحی سپرده هدیه کرد و گفت:« این برد را به تیتو ویلا نووا و خانواده اش هدیه می کنم. همه ما دلتنگ او هستیم.»

بارسلونا شنبه شب در دیداری خارج از خانه مقابل ختافه به میدان خواهد رفت

کد:
    By Ghazal Ziari

2011/11/24

2. 4 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

یادداشت ویژه : زخم الماس میلان روی صورت بارسا

دیدار سن سیرو، زیباترین و البته فنی ترین دیدار مرحله گروهی چمیونز 2011-2012 بود. جدال های یک در مقابل یک فراوان ، تغییر سیستم های متوالی در عرض و طول زمین ، 5 گل و...

1- چلسی آنجلوتی آخرین تیم مدعی بود که اصرار بر استفاده از 2-4-4 لوزی داشت. سیستم چند بعدی که البته چالش های دشواری برای بازیکنان ایجاد می کند.
    بخصوص هافبک های کناری که می بایست در طول 90 دقیقه بر اساس شرایط تیم در دفاع و حمله ، تبدیل به هافبک های میانی و یا کناری شوند. دوگانگی دائمی پست های کناری الماس میانی در این سیستم موجب شده است که دیاموند به دست فراموشی سپرده شود هرچند که هنوز بهترین سیستم برای فوتبال مبتنی برانتقال و ایجاد برتری عددی در یک سوم میانی زمین است.

2- گل آکویلانی بود که فوتبال ملی ایتالیا را با پیروزی برابر قهرمان جهان، زنده کرد ولی شاهکار پراندلی در چیدمان ایتالیا، بهترین اتفاق این دیدار بود. ایتالیا با سیستم 2-4-4 لوزی برابر اسپانیا در استادیوم شهر ناپل صف آرایی کرد.
    پراندلی خط هافبک تیم خود را با چهار هافبک ذاتا میانی آرایش داده بود. ده روسی ، مونتولیو ، موتا و پیرلو ، چهار هافبک تیم ایتالیا بودند. پراندلی سعی داشت برای مقابله با ماشین تهاجمی اسپانیا، بازیکنان تولید کننده این تیم را تحت فشار قرار دهد به همین دلیل از آرایش الماس گونه در میانه زمین استفاده کرده بود.
    هافبک های ایتالیا با اجرای پرس توپ و فضا ، هافبک های اسپانیا را از جریان بازی خارج کردند. نکته مهم الماس ایتالیا، چرخش هافبک ها در پست های چهار گانه بود تا فشار فیزیکی بین آنها تقسیم شود. ایتالیا با اتکا بر الماس اش توانست قهرمان جهان را شکست دهد.

3- آلگری در دیدار رفت با توجه به میزبانی بارسا، به دفاع چند لایه در نیمه زمین خود روی آورد و توانست در ضد حملات به بارسا ضربه بزند. ولی شرایط دیدار برگشت متفاوت بود، میزبانی در سن سیرو در کنار بی تاثیر بودن نتیجه این دیدار در صعود میلان ، موجب شد که آلگری ریسک بزرگی انجام دهد.
    روی آوردن به الماس در میانه زمین و اجرای پرس توپ و فضا بر روی هافبک های بارسا. آلگری می دانست که نمی تواند ستاره های بارسا را در حملات این تیم متوقف کند به همین دلیل تصمیم گرفت هافبک های تولید کننده بارسا را تحت فشار قرار دهد تا نتوانند حملات را به شکل موثری سازماندهی کنند.

4- بدون شک دیدار سن سیرو، زیباترین و البته فنی ترین دیدار مرحله گروهی چمیونز 2011-2012 بود. جدال های یک در مقابل یک فراوان ، تغییر سیستم های متوالی در عرض و طول زمین ، 5 گل و البته جدال ایبرا با بارسا .
    ولی الماس میلان بود که موجب تفاوت این دیدار با سایر مسابقات حتی دیدار رفت شده بود. سیدورف هنگامی که توپ داشت عالی بود ، فان بومل به اندازه 2 بازیکن جنگید ، آکویلانی تا دقیقه 70 توانست هافبک دفاعی بارسا را محو کند و سر انجام "پرنس میلان" که همه کار کرد .
    الماس میلان نتوانست برش عمیقی در خط میانی بارسا ایجاد کند زیرا آبی و اناری پوشان، مسی را داشتند که از فضای بین خط میانی و دفاعی میلان استفاده کند . ولی طرفداران میلان می توانند به این تیم و البته آلگری افتخار کنند. آنها زخم عمیقی روی صورت بارسا به جا گذاشتند.

کد:

ساويسويچ : ميلان بادو خريد به بارساميرسد

ميلان و بارسا شب گذشته در سن سيرو مقابل هم قرار گرفتند که در پايان بارسا موفق شد 3-2 ميزبانش را شکست دهد.

دژان ساویسویچ، ستاره سابق میلان، معتقد است اختلاف بین این تیم و بارسا آنطور که بعضی ها می گویند، زیاد نیست و روسونری با انجام دو خریدمی تواند به سطح تیم کاتالانی برسد.

میلان و بارسا شب گذشته در سن سیرو مقابل هم قرار گرفتند که در پایان بارسا موفق شد 3-2 میزبانش را شکست دهد اما ساویسویچ معتقد است اگر دو تیم در مراحل بالاتر مقابل هم قرار بگیرند، نتیجه متفاوتی رقم خواهد خورد.

او در گفتگو با گاتزتا دلو اسپورت گفت:" من هر بار بازی های میلان را نگاه کردم، خوب بازی کرد. با این وجود، اگر آنها می خواهند به سطح بارسا برسند، باید دو خرید جدید انجام بدهند. آنها به یک مدافع و یک هافبک جدید نیاز دارند. آنها با داشتن مهجمانی مانند روبینیو، پاتو و زلاتان، خط حمله خیلی خوبی دارند. کوین بواتنگ هم بازیکن بسیار خوبی است.

بازی هایی مانند دیدار مقابل بارسا به پیشرفت میلان کمک می کند. من مطمئنم که اگر دو تیم در نیمه نهایی مقابل هم قرار بگیرند، بارسا شکست خواهد خورد."

بارسا با پیروزی در دیدار شب گذشته، به عنوان تیم اول گروه هشتم راهی مرحله بعد شد. میلان نیز عنوان دوم این گروه را به دست آورد.

کد:

4. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

به نظر من ریسکی بازی کردن گواردیولا جلوی میلان معناش تحقیر کردن و دست کم گرفتن میلان نیست.
    من تنها برداشتم اینه که می خواست 3 مدافع بازی کردن رو جلوی تیم های بزرگ رو هم تست کنه.
    هیچ کدوم از بازیکنا صد در صد انرژی-شون رو واسه بازی به کار نبردن و به قول سینا خیلی اقتصادی(سیاست مدارانه) بازی کردن و مهم نتیجه بود.
    میلانی ها باید از این دو نتیجه ی اخیر خیلی خوشحال باشن بعضی تیم ها تا دو-سه فصل نمی تونستن همین یک امتیاز رو از ما بگیرن.
    خوش شانسی هم جزوی از بازی هست
    خیلی وقت بود بازی اریک آبیدال رو توی این فرم ندیده بودم واقعا عالی بود. همچنین کیتا. چند وقتی بود که اینجوری مثل سابق بازی نکرده بودن.
    والدز هم فکر کنم از اون شب هایی بود که قرار بود بد بازی کنه!! توی این دو-سه فصل اخیر به جرئت می گم بدترین شبش بود.

+

در مورد داوری :
    کلا توپ هایی که معلوم نبود کی ، کی رو زده به نفع میلان سوت خورد .(خطاهای های 50-50)
    دو تا صحنه مشکوک به پنالتی هم وجود داشت که به نظرم خطایی که روی فابرگاس شد خیلی پنالتی تر بود تا ...
    +
    توضیحات تکمیلی:
    1-
    دوستان فکر می کنن ما لذت می بریم خیابانی اونجوری گزارش می کنه!!!
    تا دقیقه 30 بازی میلان به زور می شه گفت 2 تا حمله داشت که یکی-ش گل شده بود خیابانی می گفت تیم ها 8-7 موقعیت گل هر کدومشون خراب کردن!! حالا کاری به موقعیت های بارسا ندارم اما در کل حتی اگر قصد هم داشته باشه بی طرفانه گزارش کنه
    روی اعصاب همه راه می ره. من اگه صدای ورزشگاه نبود صدای تی وی رو قطع می کردم!!
    2-
    توی یکی از صفحات طرفداران بارسا یکی یه چیز خیلی جالبی نوشته بود.
    اینکه این همه جوسازی های زلاتان (به کمک گالیانی) نهایتا منجر به این شد که زلاتان با تک گلش با یه بازی ضعیف توی سن سیرو شکست بخوره.
    و توی همه ی این ماجراها بدترین توهین ها به گواردیولا شد و واقعا مثل یه جنتلمن سکوت کرد و بابت گلزنی های زلاتان در دو فصل گذشته
    ازش تشکر کرد و نذاشت تیم وارد حاشیه بشه.
    من نمی دونم بازیکن از سرمربی-ش حرف شنوی نداشته باشه باید از کی حرف شنوی داشته باشه؟؟
    بازیکن هایی که الان توی تیم های خودشون ستاره هستن (مثل زلاتان وقتی که توی اینتر بود) فکر می کنن اگر به بارسا و رئال بیان مثل قبل
    تک ستاره ی تیم می شن . غافل از اینکه به راحتی هر چه تمام تر ممکنه برن زیر سایه ی بقیه. به همون شکل که گواردیولا در اغلب مواقع پدرو رو به زلاتان ترجیح داد. ولی الان زلاتان بازیکن ثابت میلان هست و ستاره تیمش مثل زمانی که توی اینتر بود!!

6. 4 کاربر از Dr.FANOOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

البته آلگری یا همون میلان یک بازی انتحاری و ریسکی رو به نمایش گذاشت
    چون میلان صعود کرده بود و برد و باخت برای اون تفاوتی نداشت میلان بصورت یک تیم کاملا هجومی در اومده بود
    وگرنه اگه میلان میخواست دفاعی بازی کنه خیلی راحت میتونست توی این بازی هم مثل بازی نیوکمپ یک بازی بسته و کاتاناچیویی ارائه بده و در ضد حملات به بارسا ضربه بزنه که مطمئنا با حضور زلاتان ضدحملات میلان نسبت به بازی رفت خطرناک تر هم میشد
    توی این بازی تنها هافبک دفاعی میلان فن بومل بود.
    ولی در بازی رفت در نیوکمپ میلان از حضور فن بومل و نوچرینو بهره میبرد.
    مدافعین میلان هم توی این بازی جلوتر بازی میکردن ... مصخوصا دو مدافع کناره که توی اکثر حملات میلان شرکت داشتن...چیزی که در بازی رفت هیچ وقت اتفاق نیفتاد
    خلاصه کلام این که تکرار یک بازی مثل نمایش میلان در نیوکمپ میتونست خیلی راحت در سن سیرو هم اتفاق بیفته ولی بنا به دلایلی الگری ترجیح داد قدرت هجومی میلان رو هم به رخ بکشه.
    میلان هم نشون داد که اگه سر تا پا هم حمله باشه تقریبا میتونه یک بازی پایاپای در مقابل بارسا ارائه بده.

داوری هم که صحبت نکردن در موردش خیلی بهتره...صحنه ها گویا هستن

8. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

به نظر من ریسکی بازی کردن گواردیولا جلوی میلان معناش تحقیر کردن و دست کم گرفتن میلان نیست.
    من تنها برداشتم اینه که می خواست 3 مدافع بازی کردن رو جلوی تیم های بزرگ رو هم تست کنه.
    هیچ کدوم از بازیکنا صد در صد انرژی-شون رو واسه بازی به کار نبردن و به قول سینا خیلی اقتصادی(سیاست مدارانه) بازی کردن و مهم نتیجه بود.
    میلانی ها باید از این دو نتیجه ی اخیر خیلی خوشحال باشن بعضی تیم ها تا دو-سه فصل نمی تونستن همین یک امتیاز رو از ما بگیرن.
    خوش شانسی هم جزوی از بازی هست
    خیلی وقت بود بازی اریک آبیدال رو توی این فرم ندیده بودم واقعا عالی بود. همچنین کیتا. چند وقتی بود که اینجوری مثل سابق بازی نکرده بودن.
    والدز هم فکر کنم از اون شب هایی بود که قرار بود بد بازی کنه!! توی این دو-سه فصل اخیر به جرئت می گم بدترین شبش بود.

+

در مورد داوری :
    کلا توپ هایی که معلوم نبود کی ، کی رو زده به نفع میلان سوت خورد .(خطاهای های 50-50)
    دو تا صحنه مشکوک به پنالتی هم وجود داشت که به نظرم خطایی که روی فابرگاس شد خیلی پنالتی تر بود تا ...
    +
    توضیحات تکمیلی:
    1-
    تا دقیقه 30 بازی میلان به زور می شه گفت 2 تا حمله داشت که یکی-ش گل شده بود خیابانی می گفت تیم ها 8-7 موقعیت گل هر کدومشون خراب کردن!! حالا کاری به موقعیت های بارسا ندارم اما در کل حتی اگر قصد هم داشته باشه بی طرفانه گزارش کنه
    2-
    توی یکی از صفحات طرفداران بارسا یکی یه چیز خیلی جالبی نوشته بود.
    اینکه این همه جوسازی های زلاتان (به کمک گالیانی) نهایتا منجر به این شد که زلاتان با تک گلش با یه بازی ضعیف توی سن سیرو شکست بخوره.
    و توی همه ی این ماجراها بدترین توهین ها به گواردیولا شد و واقعا مثل یه جنتلمن سکوت کرد و بابت گلزنی های زلاتان در دو فصل گذشته
    ازش تشکر کرد و نذاشت تیم وارد حاشیه بشه.
    من نمی دونم بازیکن از سرمربی-ش حرف شنوی نداشته باشه باید از کی حرف شنوی داشته باشه؟؟
    بازیکن هایی که الان توی تیم های خودشون ستاره هستن (مثل زلاتان وقتی که توی اینتر بود) فکر می کنن اگر به بارسا و رئال بیان مثل قبل
    تک ستاره ی تیم می شن . غافل از اینکه به راحتی هر چه تمام تر ممکنه برن زیر سایه ی بقیه. به همون شکل که گواردیولا در اغلب مواقع پدرو رو به زلاتان ترجیح داد. ولی الان زلاتان بازیکن ثابت میلان هست و ستاره تیمش مثل زمانی که توی اینتر بود!!
    ببین ما اینجا همه خواستار یه بحث دوستانه هستیم.پس خواهشا کاری کنید که این جو این محیط دوستانه بهم نخوره. اینجور پست دادنها باعث تحریک هوادارهای حریف میشه.که آخرش هیچ نتیجه ای نداره-اینجا که بخش کامنت سایت گل نیست که آدم هی شاخ و شونه بکشه !

در مورد داوری :
    داوری ولش کن.آخر بحثش میشه یه جنجال و دردسر

موافقم.خیابانی بدرد گزارش های فوتبال ملی میخوره.توی بازی های خارجی مثل میرزایی-یوسفی بشدت مغرضانه گزارش میکنه

ببخشید ها ولی از کجا فهمیدی که گالیانی توی این تنش ها نقش داشته؟؟ یعنی یه مدیر باشگاه اینقدر بیکاره که بیاد دنبال این حرف های سطحی و کری خونی ها باشه؟وقتی که کاپیتان و مدیر باشگاه میگن ایبرا برای فروش کتابش این مسائل داخلی باشگاه بارسا رو افشا کرده-باید فهمید که اوضاع از چه قراره

جور دیگه ای میشه به این قضیه نگاه کرد
    ستاره هایی مثل ایبرا-کاسانو-روبینیو و درآینده توز و شاید بالوتلی که توی رئال و بارسا و من سیتی و یونایتد همیشه جار و جنجال داشتن وقتی وارد میلان میشن تبدیل به یک پسر خوب و دوست داشتنی میشن که همشه مقررات رو رعایت میکنه! و طوری حرف سرمربی و مدیر باشگاه اش رو گوش میکنه که یک سرباز از مافوقش اطاعت میکنه!
    بله میلان این مکانیسم رو داره-که مطمئنم هر باشگاهی این رو نداره

10. 7 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

The Pictures: AC Milan 2-3 FC Barcelona

کد:
    November 24, 2011

12. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ببین ما اینجا همه خواستار یه بحث دوستانه هستیم.پس خواهشا کاری کنید که این جو این محیط دوستانه بهم نخوره. اینجور پست دادنها باعث تحریک هوادارهای حریف میشه.که آخرش هیچ نتیجه ای نداره-اینجا که بخش کامنت سایت گل نیست که آدم هی شاخ و شونه بکشه !
    دوست من بحث زمانی دوستانه میشه که برای حرفامون دلیل بیاریم
    حرف بدون دلیل اولین قدم به سمت جو غیر دوستانه اس

مثلا
    دوستان میلانی جوری میگن در مورد داوری دیگه چیزی نمیشه گفت که آدم احساس میکنه داور سر میلان رو بریده
    حالا اگر برای این حرف دلیل نیارید و بگید ولش کن این شما هستین که جو رو غیر دوستانه میکنین

برای اینکه جو دوستانه ادامه پیدا کنه ما دلیل میاریم

خطای پنالتی روی ژاوی کاملا درست بود و اخراج نکردن هیچ توجیهی نداشت اما داور تعمدا حتی کارت زرد هم نداد چون تعمدا و آگاهانه قصد اخراج کردن آکوئیلانی رو نداشت

خطای نیمه دوم روی فابرگاس هم کاملا پنالتی بود و فکر میکنم داور باز هم تعمدا و آگاهانه نمیخواست پنالتی دوم رو بگیره

در دادن کارت زرد به میلانی ها هم واقعا داور مهربان بود چون میدونست اگر مدیریت نکنه دو سه تا میلانی باید اخراج بشن

مثلا به آبیدال و پویول به خاطر جلوگیری از ورود مهاجم میلان به 18 به درستی کارت داد اما به آباته و سیلوا که دقیقا مانع ورود بازیکن بارسا به 18 شدن کارت نداد

من فکر میکنم اواخر بازی اگر آکوئیلانی 10 خطای دیگه هم میکرد کارت زرد دوم رو نمیگرفت

در مورد خطای شدید ابراهیمویچ روی کیتا هم حرفی نمیزنم

خوشحال میشم شما هم دلیل نارضایتی خودتون رو از داوری بگید

اما در مورد بازی تحلیل خاصی نداره بارسا و گواردیولا بدون اینکه کوچکترین فشاری به خودشون بیارن هم بازی رو بردن و هم صدرنشین شدن
    اگر کمی با دقت و دور از هیجان و تعصب به روند بازی در نیمه دوم نگاه کنیم میبینیم بارسا به راحتی بازی رو کنترل کرد و میلان فقط روی توپ مستقیم قصد نزدیک شدن به دروازه بارسا رو داشت گلی هم که بوآتنگ زد فوق العاده زیبا بود حقیقتا مدتها بود چنین گلی رو با چنین اعتماد به نفسی در اجرای تکنیک و شوت ندیده بودم اما نهایتا یک کار فردی زیبا بود
    کلا گواردیولا نیمه دوم هم میلان رو کنترل کرد هم خودش رو
    میلان رو کنترل کرد تا بازی رو ببره و بارسا رو کنترل شده و باسیاست به میدون فرستاد چون مشخصا نگاهش به آینده و به ویژه الکلاسیکو بود

نکته جالب در بازی میلان بارسا در هر دو دیدار رفت و برگشت این بود که میلان در نوکمپ با حدود 9 نفر دفاع میکرد اما بارسا در میلان با سه مدافع بازی رو شروع کرد
    اگه چشمامونو بشوریم و بدون تعصب نگاه کنیم تفاوت رو میشه از اندیشه ها متوجه شد

جدای از همه این بحثا من هم در دیدار رفت و هم در برگشت از برخورد با میلان نهایت لذت رو بردم و به جز احترام برای این تیم کار دیگه ای نمیتونم انجام بدم

14. 4 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

مثلا
    دوستان میلانی جوری میگن در مورد داوری دیگه چیزی نمیشه گفت که آدم احساس میکنه داور سر میلان رو بریده
    حالا اگر برای این حرف دلیل نیارید و بگید ولش کن این شما هستین که جو رو غیر دوستانه میکنین

برای اینکه جو دوستانه ادامه پیدا کنه ما دلیل میاریم

خطای پنالتی روی ژاوی کاملا درست بود و اخراج نکردن هیچ توجیهی نداشت اما داور تعمدا حتی کارت زرد هم نداد چون تعمدا و آگاهانه قصد اخراج کردن آکوئیلانی رو نداشت

خطای نیمه دوم روی فابرگاس هم کاملا پنالتی بود و فکر میکنم داور باز هم تعمدا و آگاهانه نمیخواست پنالتی دوم رو بگیره

در دادن کارت زرد به میلانی ها هم واقعا داور مهربان بود چون میدونست اگر مدیریت نکنه دو سه تا میلانی باید اخراج بشن

مثلا به آبیدال و پویول به خاطر جلوگیری از ورود مهاجم میلان به 18 به درستی کارت داد اما به آباته و سیلوا که دقیقا مانع ورود بازیکن بارسا به 18 شدن کارت نداد

من فکر میکنم اواخر بازی اگر آکوئیلانی 10 خطای دیگه هم میکرد کارت زرد دوم رو نمیگرفت

در مورد خطای شدید ابراهیمویچ روی کیتا هم حرفی نمیزنم

خوشحال میشم شما هم دلیل نارضایتی خودتون رو از داوری بگید

اما در مورد بازی تحلیل خاصی نداره بارسا و گواردیولا بدون اینکه کوچکترین فشاری به خودشون بیارن هم بازی رو بردن و هم صدرنشین شدن
    اگر کمی با دقت و دور از هیجان و تعصب به روند بازی در نیمه دوم نگاه کنیم میبینیم بارسا به راحتی بازی رو کنترل کرد و میلان فقط روی توپ مستقیم قصد نزدیک شدن به دروازه بارسا رو داشت گلی هم که بوآتنگ زد فوق العاده زیبا بود حقیقتا مدتها بود چنین گلی رو با چنین اعتماد به نفسی در اجرای تکنیک و شوت ندیده بودم اما نهایتا یک کار فردی زیبا بود
    کلا گواردیولا نیمه دوم هم میلان رو کنترل کرد هم خودش رو
    میلان رو کنترل کرد تا بازی رو ببره و بارسا رو کنترل شده و باسیاست به میدون فرستاد چون مشخصا نگاهش به آینده و به ویژه الکلاسیکو بود

نکته جالب در بازی میلان بارسا در هر دو دیدار رفت و برگشت این بود که میلان در نوکمپ با حدود 9 نفر دفاع میکرد اما بارسا در میلان با سه مدافع بازی رو شروع کرد

جدای از همه این بحثا من هم در دیدار رفت و هم در برگشت از برخورد با میلان نهایت لذت رو بردم و به جز احترام برای این تیم کار دیگه ای نمیتونم انجام بدم

مثلا
    دوست بزگوار
    منظورم توهین و تحقیر هوادارهای حریف بعد از بازی بود

اما داوری:

گل اول

خطای ماسکرانو توی محوطه جریمه
    در ضمن
    نستا به خاطر اعتراض به داور کارت زرد گرفت
    البته خود اکوئیلانی هم کاری نکرد فقط توی یه درگیری فیزیکی دستش رو گذاشت روی شانه هرناندز و ازش سبقت گرفت که هرناندز هم دایوینگ کرد و داور پنالتی رو گرفت.
    در مورد خطا روی فابرگاس حقیقتا یادم نیست چطوری شد ولی اگر کلیپش رو بدید نگاه میکنم و نظرم رو میگم
    خطای ایبرا هرچند هم شدید باشه-غیر عمد بوده.ایبرا اگر بخواد کسی رو عمدی بزنه طرف مقابلش باید با کپسول اکسیژن و احیای قلبی از زمین بره بیرون(ماتراتزی- بازی رفت دلا مدونینا فصل پیش)

من خیلی دلم میخواد حرف شما رو باور کنم اما استرس گواردیولا در اواخر بازی-مصاحبه بازیکنهای بارسا و همچنین اظهارنظرات بعضی از هواداران بارسا این امر رو غیر ممکن میکنه
    میلان برای بارسا دردسر ساز شد و من شخصا تا دقیقه اخر بازی نمیتونستم خودم رو برنده بدونم و امکان اینکه هر لحظه گل بخوریم رو میدادم. این حس 3 ساله واسه من غریب هست ولی امشب دوباره حسش کردم
    و این یکی

فقط یه جمله در وصف این بازی میگم و تمام
    طرفداران میلان باید تو این بازی به تیمشون افتخار کنن
    واقعا عالی بازی کرد استرس رو تو تن هوادارهای بارسا تا دقیقه اخر نگه داشت بعد از بازی سوپر کاپ این دومین بازی بود که من هوادار با استرس کامل تا اخر بازی رو نگاه کردم
    اگر کمی با دقت و دور از هیجان و تعصب به روند بازی در نیمه دوم نگاه کنیم میبینیم بارسا به راحتی بازی رو کنترل کرد و میلان فقط روی توپ مستقیم قصد نزدیک شدن به دروازه بارسا رو داشت
    منم معتقدم اگر کمی با دقت و دور از هیجان و تعصب نگاه کنیم میبینیم که رویایی ترین بارسلونای تاریخ در برابری میلانی قراری گرفت که شاید 35 درصد میلان ساکی و حتی 100 درصد توان فعلیش نبود
    چون نستا و مکسس مصدوم بودن-همین طور فلامینی و گتوسو و کاسانو-الشاراوی و اینزاگی هم بدلیل مشکلاتی اسمشون برای دور گروهی رد نشده بود
    البته بارسا هم مصدوم داشت اما میتونست به راحتی جاشون رو پر کنه به جای اینیستا -تیاگو و فابرگاس- به جای آلوز هم پویول بود- پیکه هم مصدوم نبود -گواردیولا بازیش نداد

ببخشید میشه بگید توی بازی رفت میلان چه مهاجمی روی نیمکت داشت که به بازی نیاورد؟؟
    اگر قرارباشه بارسای فعلی با 11 مصدوم که حداقل 3 یا 4 تاش جزو بازیکتهای تاثیر گذار تیم هستن بخواد با یک تیم درجه یک اونم توی خونش بازی کنه چکار میکنه؟

این تیکه بدرد بازی رفت میلان بارسا میخوره نه الان

16. 6 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

من بخاطر این کنکور ارشد خیلی کم وقت میکنم بیام فروم ولی دوست داشتم برای این بازی نظرمو بگم.
    در مورد داوری که خطا روی ژاوی اصلا صورت نگرفت, به قول این کارشناسای داخلی دست روی شانه بازیکن
    قرار گرفت ولی نیرویی وارد نشد! حرکت ژاوی چیت محض بود, که پنالتی هم داور پشت دروازه گرفت که نستا اونجوری
    بش اعتراض کرد. فکر میکنم داور با میلانی ها مهربان تر بود چون یه پنالتی به ناحق به ضررشون گرفت. به هر حال من چشمامو
    از تعصبم شستم ولی فرقی نداشت, ژاوی خودشو زمین زد, خطا روی فابرگاس بیشتر پنالتی بود (این به اون در ! )
    در مورد خود بازی هم بگم که من به این میلان افتخار میکنم که با این بازیکنا همچین نمایشی داشت. بازیکنایی که مثل سیدورف
    که فقط وقتی توپ زیر پاش بود بازیکن میلان محسوب میشد, زمان دفاع تو زمین راه میرفت و 20 دقیقه آخر بازی که فاجعه بود.
    نستا, با وجود تمام کیفیتش, دیگه تو سنی نیست که دفاع ثابت تیم تو همه بازی ها باشه. تو بازی های این فصل تو اکثر بازیها ثابت
    بوده, تحمل این همه فشار تو این سن واقعا آفرین داره. زامبروتا و فن بومل هم همینطور.
    با توجه به ابزار میلان, که اصلا قابل مقایسه با تیمی مثل بارسا نیست که بازیکنایی مثل مسی داره که پشت محوطه انگار توپ با چسب
    دوقلو چسبوندن به پاش یا دور از محوطه هم چشم بسته پاس گل میده میلان نمایش راضی کننده ای داشت.
    (البته اینم بگم, خیلی دوست دارم بازی بارسا رو جلو یه تیم بزرگ تو یه بازی بزرگ بدون مسی ببینم ! )
    نکته جالب دیگه که پاس های بلند و قطری بود که خیلی قشنگ دفاع بارسا رو تحت فشار قرار میداد, مخصوصا زمانی که به
    مهاجم تارگت مثل زلاتان بود که اکثر توپا رو از بالا کنترل میکرد, پایین میاورد و تیم خیلی سریع فاز عوض میکرد (درست مثله ایتالیایی
    که با لوکا تونی قهرمان شد) یا زمانی که توپ بلند کناره های خط دفاع بارسا هدف رو قرار میداد.
    با توجه با داشته ها میلان خوب بود. امیدوارم برای نیم فصل چند خرید خوب داشته باشه که شدیدا بش احتیاج داره.

18. 5 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

جور دیگه ای میشه به این قضیه نگاه کرد
    ستاره هایی مثل ایبرا-کاسانو-روبینیو و درآینده توز و شاید بالوتلی که توی رئال و بارسا و من سیتی و یونایتد همیشه جار و جنجال داشتن وقتی وارد میلان میشن تبدیل به یک پسر خوب و دوست داشتنی میشن که همشه مقررات رو رعایت میکنه! و طوری حرف سرمربی و مدیر باشگاه اش رو گوش میکنه که یک سرباز از مافوقش اطاعت میکنه!
    بله میلان این مکانیسم رو داره-که مطمئنم هر باشگاهی این رو نداره
    من در مورد سیتی و یونایتد صحبت نکردم.
    رئال و بارسا رو گفتم. این دو تا رو سوای کل اروپا بدونید.
    زلاتان زمانی هم که توی بارسا بود هیچ حاشیه ای نداشت و هیچ صحبتی علیه تیم و گواردیولا نداشت تا اینکه از بارسا رفت.
    زمانی که از بارسا جدا شد این حرفا رو زده پس مکانیسمی در بارسا وجود دارد که بازیکن های یاغی همچون زلاتان در بدترین شرایطشون هم
    چیزی علیه تیم نمی گن.
    اما خب در مورد بی کاری گالیانی صحبت نمی کنم اما ایشون در ارائه رمان های جذاب توی سری آ زبان زد خاص و عام هست.
    خود شماها را توی تابستون با داستان قشنگ آقای ایکس سرگرم کرده بود.
    حالا جوسازی علیه گواردیولا آیا جذاب تر از آقای ایکس نیست؟؟ گالیانی بی کار بشینه؟؟
    من توی این همه سالی که فوتبال می بینم هیچ سرمربی- ندیدم که انقدر با بازیکناش دوست باشن.
    البته بقیه سرمربی ها هم همینطور هستن واقعا. مثلا مورینیو با اون شخصیت خاصی که داره با اون همه غروری که داره
    من توی چند صحنه دیدم که با بازیکناش خیلی شوخی می کنه و رابطه ی خوبی داره.
    اما گواردیولا یه رابطه هم تیمی داره با بازیکناش تا یه رابطه سرمربی-بازیکن!!!
    در کل این مدیریت جنجال ها یکی دیگه از هنرهای پپ هست که تیم بابتش وارد هیچ گونه حاشیه نمی شه
    و به قول علیرضا خان با کمترین فشاری که تیم به خودش می یاره برنده ی زمین می شه.
    کُری خونی های تیاگو سیلوا در هر دو بازی رفت و برگشت برای مسی که بماند. البته اینا چیزهای معمولی هست توی فوتبال.
    و البته بی تاثیر برای مسی !!!
      محتوای مخفی: یکی از تیترهای خبری سایت گل : 
    گالیانی: زلاتان در مورد دوران حضورش در بارسا حقیقت را نوشت

+
    چون میلان صعود کرده بود و برد و باخت برای اون تفاوتی نداشت
    یعنی واقعا صدر نشینی گروه برای آلگری مهم نبود؟؟ انقدر اعتماد به نفس هم بارسا نداره.
    مطمئنا یه قرعه ی سخت در حد رئال یا بایرن می تونه میلان رو از گردونه مسابقات اوت کنه. (در حد یه پیش بینی)
    در مورد داوری هم من اگر صحنه ها رو ببینم که کجا حق میلان ضایع شده خوشحال می شم ببینم.
    پنالتی مشکوکی که شما فکر می کنید برای میلان گرفته نشده مشابهش فن بومل پشت محوطه فابرگاس رو متوقف کرد.
    دقیقا مثل هم بود. حالا اون همه پشت محوطه میلان ، مسی و فابرگاس رو زدن هیچ عصبانیتی ندیدم ، روبینیو یه خطا شد روش ما که فکر کردیم آبیدال تک به تک ازش گرفته بود!!!

20. 2 کاربر از Dr.FANOOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •