به نظر من ریسکی بازی کردن گواردیولا جلوی میلان معناش تحقیر کردن و دست کم گرفتن میلان نیست.
من تنها برداشتم اینه که می خواست 3 مدافع بازی کردن رو جلوی تیم های بزرگ رو هم تست کنه.
هیچ کدوم از بازیکنا صد در صد انرژی-شون رو واسه بازی به کار نبردن و به قول سینا خیلی اقتصادی(سیاست مدارانه) بازی کردن و مهم نتیجه بود.
میلانی ها باید از این دو نتیجه ی اخیر خیلی خوشحال باشن بعضی تیم ها تا دو-سه فصل نمی تونستن همین یک امتیاز رو از ما بگیرن.
خوش شانسی هم جزوی از بازی هست
.gif)
خیلی وقت بود بازی اریک آبیدال رو توی این فرم ندیده بودم واقعا عالی بود. همچنین کیتا. چند وقتی بود که اینجوری مثل سابق بازی نکرده بودن.
والدز هم فکر کنم از اون شب هایی بود که قرار بود بد بازی کنه!! توی این دو-سه فصل اخیر به جرئت می گم بدترین شبش بود.
+
در مورد داوری :
کلا توپ هایی که معلوم نبود کی ، کی رو زده به نفع میلان سوت خورد .(خطاهای های 50-50)
دو تا صحنه مشکوک به پنالتی هم وجود داشت که به نظرم خطایی که روی فابرگاس شد خیلی پنالتی تر بود تا ...
+
توضیحات تکمیلی:
1-
دوستان فکر می کنن ما لذت می بریم خیابانی اونجوری گزارش می کنه!!!
تا دقیقه 30 بازی میلان به زور می شه گفت 2 تا حمله داشت که یکی-ش گل شده بود خیابانی می گفت تیم ها 8-7 موقعیت گل هر کدومشون خراب کردن!! حالا کاری به موقعیت های بارسا ندارم اما در کل حتی اگر قصد هم داشته باشه بی طرفانه گزارش کنه
روی اعصاب همه راه می ره. من اگه صدای ورزشگاه نبود صدای تی وی رو قطع می کردم!!
2-
توی یکی از صفحات طرفداران بارسا یکی یه چیز خیلی جالبی نوشته بود.
اینکه این همه جوسازی های زلاتان (به کمک گالیانی) نهایتا منجر به این شد که زلاتان با تک گلش با یه بازی ضعیف توی سن سیرو شکست بخوره.
و توی همه ی این ماجراها بدترین توهین ها به گواردیولا شد و واقعا مثل یه جنتلمن سکوت کرد و بابت گلزنی های زلاتان در دو فصل گذشته
ازش تشکر کرد و نذاشت تیم وارد حاشیه بشه.
من نمی دونم بازیکن از سرمربی-ش حرف شنوی نداشته باشه باید از کی حرف شنوی داشته باشه؟؟
بازیکن هایی که الان توی تیم های خودشون ستاره هستن (مثل زلاتان وقتی که توی اینتر بود) فکر می کنن اگر به بارسا و رئال بیان مثل قبل
تک ستاره ی تیم می شن . غافل از اینکه به راحتی هر چه تمام تر ممکنه برن زیر سایه ی بقیه. به همون شکل که گواردیولا در اغلب مواقع پدرو رو به زلاتان ترجیح داد. ولی الان زلاتان بازیکن ثابت میلان هست و ستاره تیمش مثل زمانی که توی اینتر بود!!