فکر کنم اون دوستتون neither رو با both اشتباه گرفته بودن مثلا باید بگیم
neither of them is correct
البته این موضوع برای none صدق نمی کنه مثلا
none of them are correct
فکر کنم اون دوستتون neither رو با both اشتباه گرفته بودن مثلا باید بگیم
neither of them is correct
البته این موضوع برای none صدق نمی کنه مثلا
none of them are correct
دوست عزیز شما خودتم که داری اشتباه می گی
none of them با فعل مفرد می اید یعنی از لحاظ گرامری باید با فعل مفرد بیاید ولی در گفتگوی عامیانه این قانون صدق نمی کند و با فعل جمع نیز به کار برده می شود پس هم حرف شما درسته هم حرف من ولی اگه توی یه امتحان بخواهیم جواب بدیم مطمئنا باید فعل مفرد را به کار ببریم
ببخشید یه نکته ی دیگه که الان یادم امد اونم اینه که
none of them means not one of them
none of them is correct = not one of them is correct
یه سوال در مورد ترتیب قرارگیری صفات اگه اینم بگین ممنون میشم
old unmarried woman
unmarried old woman
اگه خودم بخوام بگم می گم که دومی درسته چون صفت مشخص کننده ی سن نزدیکتر است به اسم نسبت به صفت کیفیت و سوال اینجاست که unmarried چطور صفتیه صفت کیفیته یا نه ؟؟؟؟؟؟
unmarried شکل نیست اندازه نیست مشخص کننده ی سن و سال نیست ملیت نیست جنس هم نیست رنگ هم نیست دیگه چی می تونه باشه به غیر از کیفیت ؟؟؟؟؟
هر نظری دارین بگین
توی تاپیک دیگه ای درباره توالی صفات یه بحث کوتاه کردیم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
صفت unmarried ، از اون دسته صفات/کلماتیه که در انتهای زنجیره صفات قرار می گیره ... که حالا در منبعی یه جوری بهش اشاره شده ... qualifier / denominal / purpose ... بنابراین old unmarried woman درست تر به نظر میاد ... (خوش آهنگ تر هم هست ؛ IMO)
آقا من يه پاراگراف حد اقل 4 خط باشه با اين موضوع ميخوام . ممنون ميشم .
How Computer Can Be a Learning Tool
Despite not selecting a good thread for stating your request, I think the below text meets your request:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدGood LuckExperimenters from the beginning recognized the advantages computers might offer in medical education. Several medical schools have gained experience in such programs in automated instruction. Television images and graphic display combined with computer control and user interaction are effective for teaching problem solving. The National Board of Medical Examiners has developed patient-case simulation for examining clinical skills, and the National Library of Medicine has experimented with combining media. Advances from the field of artificial intelligence and the availability of increasingly powerful microcomputers at lower cost will aid further development. Computers will likely affect existing educational methods, adding new capabilities to laboratory exercises, to self-assessment and to continuing education.
شرمنده عزیزم من اشتباه کردم در هر دو صورت کاربرد داره چون فقط به روزتا استون مراجعه کرده بودم و اون هم (تا جایی که من خوندم) اصلا حالت مفرد رو بکار نبرده بود و......خلاصه بازم شرمنده
کاملش توی اکسفورد هست که نقل قولش می کنم
Some people insist that none can only take a singular verb, never a plural verb: none of them is coming tonight rather than none of them are coming tonight. There is little justification for this view: none has been used for around a thousand years with both a singular and a plural verb, depending on the context and the emphasis needed.
و این عکس هم مال روزتا استون هستش که بصورت جمع بکار برده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام!
توی جملات مثبت چه موقع قبل از فعل do میاریم؟ و از لحاظ معنایی چه فرقی کی کنه؟ ... مثل we do know .., we do appreciate
ممنونم
That structure is used just for emphasizing:
I do love you
من واقهآ تو رو دوست دارم
Does that make sense?
Last edited by SCYTHE; 24-10-2008 at 02:35.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)