سلام
پرینتر سامسونگ 1640 خودم رو با ورپن بالاتر سامسونگ ریست کردم حالا چراغ سبز یک لحظه روشن میشه و بعد خاموش میشه و پرینتر کار نمی کنه اگر کسی میدونه باید چی کار کنم لطفا بهم بگه
سلام
پرینتر سامسونگ 1640 خودم رو با ورپن بالاتر سامسونگ ریست کردم حالا چراغ سبز یک لحظه روشن میشه و بعد خاموش میشه و پرینتر کار نمی کنه اگر کسی میدونه باید چی کار کنم لطفا بهم بگه
سلام دوستان گرامی
با تشکر از راهنمایی شما
شماره سریال دستگاه چاپگر سامسونگ 4623F به شرح ذیل است
با تشکر اگر میتوانید هر چه زودتر فایل ضمیمه را بفرستید
کارم گیر است با تشکر مجدد
SCX-4623F
Serial Divice : Z2W9BAMB400165B
Serial : CRUM-11042157615
Firware : 2.01.01.00 12-20-2010
ایمیل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا حق
سلام
من میخواستم بگم که توی قسمت دوم که اقای HACKMAN روشی گفتن که میتونید با دو سیم پایه های 1 و 4 رو بهم وصل کنید (فقط برای یک لحظه ) شما باید چاپگر رو خاموش کنید بعد اینکارو بکنید اگه در حال روشن بودن اینکارو کنید عمل نمیکنه
اخه خودم 10 بار این کارو کردم به نتیجهای نرسیدم!گفتم شاید یه راهنمایی باشه
1 عکس از ای سی های مورد نظر واستون میذارم
---------- Post added at 02:30 AM ---------- Previous post was at 02:25 AM ----------
سلام
میخوام دقیق تر ای سی مورد نظر برای چسبوندن دو قطعه سیم به اون و ریسیت کردن چا پگر ml 1640 samsung و احتمالا چاپگر های شبیه خودش رو با یه عکس بهتون نشون بدم
---------- Post added at 02:32 AM ---------- Previous post was at 02:30 AM ----------
والا احتما لا خوب ریسیت نشده!
---------- Post added at 02:35 AM ---------- Previous post was at 02:32 AM ----------
میتونی از روشی که بالا گفتم استفاده کنی
اگه مشکلی داشتی.......
ایمیل من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا از طریق سایت در خدمتیم!
با کدام ورژن ریست کردید؟
n,sjhk n,sjhk n,sjhk
دوستان عزیز هوطنان گران قدران بزرگ منشان کــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــمـــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــکـــــــــــــ
به یاریم بشتابید
من یه 4623F V2.01.01.00
دارم ولی چشمتون روز بد نبینه دیگه کنترش به آخرش رسیده
از ریستری که دوستان آپ کردن استفاده کردم ولی صفر نشد
چه کنم چاره کار چیه
راستی باید دستگاه هم ریسیت بشه یانه
---------- Post added at 12:16 PM ---------- Previous post was at 12:13 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم ایمیل برای فرستادن فایل
سلام
میخواستم ببینم واسه ریست کردن پرینتر 4623 FH باید چیکار کنم؟
ممنون
ورژنش هم اینه 2.01.01.01
نرم افزار ریست رو باید خریداری کنید. می تونید از طریق سایت printerreset.ir یا ایمیل در تماس باشید.
عزیز دل اگه میخاستم خرید کنم که اینجا مطرح نمی کردم
abozar4
---------- Post added at 12:56 PM ---------- Previous post was at 12:54 PM ----------
آقایون خانوما کـــــــــــــــــــمــــ ـــــــــــــــــــــک
ریستر 4623f
v 2.01.01.00
یه نگاهی به اینا بنداز ببین به دردت میخورن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی ریسکش با خودت هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[QUOTE=Iranian_sports;6358243]سلام
امروز بردم ایرانشهر ، یه دستگاه وصل کرد و گفت ریست شد ، توی دستگاه خودشون هم گذاشت کار کرد و پرینت داد البته چراغش قرمز بود ولی تو دستگاه خودم باز هم همونجوریه یعنی میگه End Of Life , Replace With New Toner Cartridge. 104(MLT-D104S)
آیا مشکل از دستگاهه؟
موفق باشید
یاعلی[/QU
سلام یه نرم افزاری هست که میشه برای همیشه از شر این پیامها راحت شد09123557122
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)