با داکت و جعبه بود
با داکت و جعبه بود
یکم راجع به بازخورد های این تبلت بیشتر توضیح بدین......ایا راضی هستین یا نه؟
من تا قبل از آپدیت به آندروید ۴مشکلی باهاش نداشتم عالی بود
هم باطری خوب هم همه نرم.افزارو بازی و... زیاد بود
اما با آپدیت به آندروید ۴یکم گیروگور داره اما بازم عالیه
من راضیم ازش خدا ازش راضی باشه
سلام دوستان لطفا اگه کسی میتونه کمکم کنه رام تبلت( ایسوز tf101 ) خراب شده چتوری میتونم یه رام اصلی که قابل آبدیت باشه روش بریزم. لطفا هر اطلاعاتی دارید آموزشش نرم افزارش هرچی که لازمهخوشحال میشم کمکم کنید
---------- Post added at 04:29 AM ---------- Previous post was at 04:26 AM ----------
سلام دوستان لطفا اگه کسی میتونه کمکم کنه رام تبلت( ایسوز tf101 ) خراب شده چتوری میتونم یه رام اصلی که قابل آبدیت باشه روش بریزم. لطفا هر اطلاعاتی دارید آموزشش نرم افزارش هرچی که لازمهخوشحال میشم کمکم کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خبرم کنید ممنون.
![]()
سلام دوستان لطفا اگه کسی میتونه کمکم کنه رام تبلت( ایسوز tf101 ) خراب شده چتوری میتونم یه رام اصلی که قابل آبدیت باشه روش بریزم. لطفا هر اطلاعاتی دارید آموزشش نرم افزارش هرچی که لازمهخوشحال میشم کمکم کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خبرم کنید ممنون.
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
سلام دوستان تبلت منهم همه چیش پاک شده رام هم نمیشه روش ریخت. لطفا آمزش کلی دارید به هم بگید باید چکار کنم. اطفا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر رامي كه داشتين رسمي بوده كه ميتونيد فكتوري رست كنيد و دوباره ديفالت كارخونه اي بشه
اگر هم غير رسمي بوده ميتونيد يك رام رسمي از سايت ايسوس دانلود كنيد و در پوشه asus/update قرار بدين و منتظر نوتيفيكيشن اپديت بشيد و مراحل رو اوكي كنيد
سلام دوستان کسی میتونه مشکل تبلتم رو سردربیاره .اصلا هیچ رامی روش نصب نمیشه وایپ رو هم بروز کردم بازم جواب نمیده دو ماهه که بلا استفاده مونده. مطفا![]()
ممنون تبلتم روت شده بود رام اصلی روش نبود.این مراهلی که میگین باچه نرمافزاری چطوری به این پوشه دست رسی پیدا کنم.asus/update
اگر رام رسمي هست نيازي به نرم افزار خاصي نيست با فايل اكسپلورر ميتونيدبه مسير گفته شده بريد ويا اين مسير رو ايجادكنيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)